Nejake tipy na candy bar? alebo mal to uz neikto?

Nejake tipy na candy bar? alebo mal to uz neikto?
Odpovedať
Profilova fotka
Nechapem naco sa ludia stale opicia po Americanoch s nejakym Candy Bar kto uz len ide na svadbu jest cukriky a lizatka?? Na svadbu treba dobre zakusky a torty!!
Odpovedať
Profilova fotka
robila som na svadbach kde to mali a ani raz to velmi velky uspech nemalo.. deti to trosku rozobrali a ani pomali nic z toho nezjedli.. najviac sli zakusky pravdu povediac.. ani len coko fontana nemava taky uspech.. ja som tiez cela candy bar ale kazdy mi povedal to iste, ze kto to bude jest... ked ces pre deti daco male daj ale neprehanala by som to
Odpovedať
@haely my sme mali candy bar....osobne candy bar neznamena len lizatka a cukriky a chobotiny,ale je to taky sladky stol, tory si mozes urobit podla predstav.....u nas to malo neskutocny uspech....my sme nemali nic tradicne a ani sme sa po nikom neopicili, jednoducho sa nam zdalo prakticke, ze zakusky a kolace budu na jednom stole a kazdy si vezme na co ma chut....bola tam aj fontana....skoro vsetko sa nam pojedlo...ale my sme nemali tradicne zakusky ale take co lubime my...rozne pie, brownies, cupcaky, francuzske makaronky a pod......na svadbe mozes mat c si len prajes :))) kuk moj album....mam ho tam vyfoteny.....
Odpovedať
@vera211 ja zase nechápem takéto odpovede úplne od veci. Kočka sa nepýtala sa Tvoj názor ale tipy, prípadne skúsenosť. Tak buď odpovedaj k veci alebo choď kaziť deň inam. @haely presne ako napísala @saintovci do candy baru si môžeš dať čo chceš. A tak to budeme mať aj my lebo v lete je praktickejšie koláče dokladať na jeden stôl so sladkým.
Odpovedať
Ja súhlasím tuto s kočkami, že Candy bar neznamená len lízanky a cukríky, ale v podstate je to stôl, kam môžete dať zákusky, koláčiky, torty, ovocie a jednak to pekne vyzerá a potom je to praktické, lebo je všetko na jednom mieste a každý si vyberie, na čo má chuť. Môžeš si tam dať čokoľvek, takže podľa mňa je to super nápad :)
Odpovedať
Profilova fotka
u nas mal candy bar uspech,a velky uspech mala cokoladova fontana, po ktorej sa vrhli nie len deti ale aj vsetci dospeli :) da sa to velmi pekne naaranzovat a dotvori to pekne cely svadobny dizajn :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katikaq Myslim, ze ked sa niekto pyta na diskusnom fore tak ma pocitat aj s negativnymi nazormi. Je mi luto ked Ti nieco taketo vie pokazit den:-) Ale tak dufam, ze tvoj Candy Bar bude mat uspech.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj medze sa nekladú od cukríkov ,mandlí v cukre ,cukrové srdiečka ,torty ,ovocie , čokoládová fontána ,cukrová vata cupcake ,lízatka , môžeš kľudne aj cheescake ...Robia sa aj sušienky ,macarons ...všetko čo ta napadne a máte radi ...Našla som aj niečo také myslím ,že na tejto stránke ...palička zaliata sadrou napichneš na ňu polystyrénovú guľu a na špáratka napichaš cukríky :)
Odpovedať
@vera211 Mne takéto hejterske komentár den teda nepokazia ale ty by si si mohla dva krát rozmyslieť kým niečo na internet niekomu napíšeš. Kritizovať je strašne jednoduché ale diskusia o tom nie je, je o tom že počúvaš a reaguješ nikto nie je zvedavý na tvoje preferencie vyžadoval sa nápad.
Odpovedať
Profilova fotka
@katikaq Diskusia je o vymene nazorov a nie kazdy musi mat rovnaky nazor na danu vec. To ze ty nie si zvedava na moj nazor neznamena, ze nikoho ineho nezaujima. Su tu aj ludia co s mojim nazorom suhlasili. Jediny hejtersky prispevok tu pridavas ty na mna. Mimochodom ked nie si na moj nazor zvedava tak na neho nereaguj... :-o
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?