Mali ste na svadbu pečené prasiatko?

Profilova fotka
Ahojte chcem sa spytat ci niektora z vas mala na svadbe pecene prasiatko.? Ja by som chcela 20 kg +obloha a jeden vravi ze je to pre 20 -25 ludi,a dalsi vravi ze ponuka 20 kg prasiatko + oblohu pre 50 ludi. Tak ako je to ? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Prva moznost je spravna
Odpovedať
Profilova fotka
@markxy Ako vies ?
Odpovedať
My sme mali 25-30 kilove pre cca 36 ľudí dost aj ostalo
Odpovedať
Profilova fotka
@majtanka222 tak pre 50 ludi bude asi naozaj malo 20kg prasiatko aj ked to nechcem ako hlavne jedlo bude normalne aj menu.
Odpovedať
Profilova fotka
@fadama 20 kilove plus obloha pre 37 ludi, ostala tak tretina prasata... ale bolo normalne menu, a prasa bolo vo vecernom bufete spolu s dalsimi teplymi jedlami plus studeny bufet, cize ak mas este dalsie jedla v bufete tak 20 kilove prasa pre 35-40 hosti...
Odpovedať
Profilova fotka
@petersdottir Ano budem mat normalne aj menu polievku a hlavne jedlo + speciality a dezert + torta to prasiatko som chcela tak este ak by bol dakto hladny do rana aby bolo, mne sa velmi paci ked take prasa je na svadbe. Kolko vyslo vase prasiatko ? A mam cca 50 ludi.
Odpovedať
Profilova fotka
@fadama 20kg prasiatko s oblohou nas vyslo 215Eur :-S Ja sa v tom nevyznam, takze neviem ci to bolo vela alebo normalna cena, ja som to nejedla ale hostia hovorili, ze bolo super, v tej oblohe boli pecene klobasy, zemiakove placky, grilovana slaninka, a potom take klasicke veci ako baranie rohy, atd. My sme mali nehorazne vela jedla v tom teplom a studenom bufete...kebyze mozem spravit este raz, tak uz by som nedala na 'odporucania', ze kolko porcii coho mam objednat, pretoze okrem faktu, ze sa strasne mnozstvo jedla doslova vyhodilo, tak sme si aj 'zacvakali' 190eur len za bagetky k jedlu, ktorych hodnota bola mozno tak 30eur a neviem ci sa ich niekto aj dotkol...kedze logicky 'musite mat chleba'...
Odpovedať
Profilova fotka
@petersdottir to je dost ja mam ponuku za 20kg+obloha 150 eur. Ved to kazdy chysta kopu jedla a potom sa to vyhodi hlavne v lete ked su ludia viacej smadny ako hladny, za to si myslim ze 20kg bude dost aj ked pre 50 ludi.
Odpovedať
Profilova fotka
@petersdottir Ahoj este som sa chcela spytat ze kto porcuje to prasiatko ? Casnici ci kazdy sam kedy chce ? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@fadama No my sme ho mali mat servirovane v altanku na zahrade, ja som to potom tematicky nazvala Prasacia budka :D a bolo to dohodnute tak, ze tam bude kuchar, ktory to bude servirovat...vzhladom k pocasiu sa to presunulo dovnutra...a ja som tam vobec nebola ked sa to servirovalo, takze neviem. Prisla som ked bola tak polka prasata prec a ziaden kuchar pritom nestal....Ale normalne by som povedala, ze prasa serviruje kuchar, nie casnici a hostia tiez urcite nie.
Odpovedať
Profilova fotka
@fadama Neviem ci som sa nevyjadrila ako tatar...prasiatko by mal zacat porcovat kuchar ked sa prinesie. Hostia, ktori chcu hned, tak tym naserviruje kuchar, plus pripravi niekolko dalsich porcii pre tych, ktori si pridu nalozit neskor. Ja ako host napriklad by som si nechcela na svadbe porcovat prasa, to sa tak len pobabre.
Odpovedať
Profilova fotka
@petersdottir Aha no ved to ze by to hostia si nemali porcovat sami ale to uz asi treba dohodnut v restauracii. A z kadial si objednavala ty prasiatko ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@fadama My sme to neobjednavali nejak separatne, to miesto kde sme mali svadbu to malo v ponuke v ramci vecerneho bufetu.
Odpovedať
Profilova fotka
@petersdottir. Jaj tak sa aj na to skusim informovat ci aj oni nahodou neponukaju. Dakujem ti za info.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?