Koľko fliaš fernetu pre 40 hostí?

Profilova fotka
Koľko fliaš (velkych) fernetu pre 40 dospelych hosti? Inak, pomohlo by mi, ak mate niekto rozpisane aj nealko a ine alko :)
Odpovedať
7mička na človeka .... by som povedala :)
Odpovedať
@petrofka 7mička na človeka .... by som povedala
Odpovedať
spýtaj sa, kto čo pije, niektorí totiž pijú víno alebo nieco iné a nebudú kombinovať. my sme sa pýtali, aby sme vedeli kúpiť.. ale podľa mňa je 0,7 l na osobu celkom dosť.. toľko treba? myslela som, že tak max. 0,5 l...
Odpovedať
@petrofka ahoj aj ja si nad tím lámem hlavu čo koľko kúpiť. Ja počítam 0,5 l tvrdého na osobu a 1 l vína. Tvrdé kupujem 5 druhov ( vodka 0,7 l x 7, fernet 5 ks, karpatské brendy, hruška a slivka tiež 5 ks z každého). Možno ešte niečo dokúpim. Nealko 2 fľaše na osobu, bude teplo či to je malinovka, džús alebo minerálka.
Odpovedať
Profilova fotka
Koľko minerálky na osobu počítate? A koľko ochutenej vody? Nechcem zbytočne veľa kúpiť, ale bude august, predpokladám veľké teplo.
Odpovedať
@petrofka my sme boli v auguste na svadbe a minulo sa velmi vela nealka. Bolo jedno ci mineralka alebo ochutene vody, hlavne ze to bolo studene, takze to islo na dracku. A alkoholu si daj tiez radsej viac, aby sa nerozpylo a neprisli ste do hanby ked nebude zrazu co pit. Da sa dobre nakupit alkohol vo velkoobchodoch a niekde nemaju ani problem zobrat neotvorene flasky naspat, takže treba radsej pozistovat a nakupit nieco do rezervy
Odpovedať
Profilova fotka
Ked bude nas 35. A po 21hod. pride este 10-15 ludi. Tak neviem ako to mam do pekla ratat. Na tych 35 ludi som rozpocitala 72 l mineralky, 40 l kofoly, 20 l fanty, 21 l bielej vinei a 10 l tonicu. Fernet 1 l (to je v rodine oblubeny alkohol) 6x citrus a 4x obycajny, 6x 0,5 litra domacej slivovice (pojde aj do vysluziek). No a vino to netusim. 40 l cervene? a 20 biele? Ale vobec neviem, co s tymi ostatnymi. Dam este 10 l mineralky, + 5kola, + 5 fanta + 5 vinea, 3 l fernetu a 10 l cerveneho a 5 bieleho? Neni to uz moc? Ja sa len obavam, ze kedze vsetci spime tam, kde bude hostina, ze sa daju totalne dole :))) a budu pit ako duhy. Preto nechcem mat malo. A hostina je planovana do 4tej rana.
Odpovedať
@petrofka Pozistuj si kto čo pije, nealko aj alkohol. Ja tiež sa pítam, lebo nebudem zbitočne kupovať veľa, nemám to kde dať a alkohol dosť stojí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?