Koľko chodov na svadbu v júni?

Profilova fotka
Predpokladam,ze o 18tej uz kazdy bude sediet na svojom mieste.
Odpovedať
Profilova fotka
my máme svadbu v máji a máme predjedlo, polievku, hlavné jedlo, potom švédske stoly a po polnoci ešte kapustnicu...
Odpovedať
tak my mame polievku, hlavne jedlo a svedske ... vsetci vravia, ze dalsie hlavne je zbytocne, tak neviem
Odpovedať
Profilova fotka
My mame tiez v Juni a okolo 18h bude vecera- predjedlo, polievka a hlavne jedlo. Potom budu svedske stoly a o polnoci este kapustnica a taka specialna rakuska klobaska... Za to chceme menej kolacov a korbacov. Nech sa ludia nenapchaju toho... :-)
Odpovedať
Ja chcem iba svedske stoly. Mozno kavu neskor a vela ovocia na september. Kolace som vobec nechcela, ale bola som prehlasovana... :-S Ale zvykom je u nas ako pisu dievcence hore. Po kapustnici uz sa iba pije.
Odpovedať
Profilova fotka
Nasa svadba je v aprili a budeme mat predjedlo,polievku,hlavne jedlo a potom od 21.30 do 03.00 budu svedske stoly,ktoreho sucastou bude samozrejme aj ovocie a ovocny salat.Zakusky prinesu po hl.chode(ku kave) na stoly a taktiez aj slane pecivo ;-)
Odpovedať
My mame polievku, hlavne jedlo a dezert(budeme krajat tortu ako dezert) a potom mame uz len studeny a teply bufet :-)
Odpovedať
o 18:00 budeme sediet za stolmi uz vsetci, predjedlo nie, len polievka, hlavne jedlo,,, torty, zakusky, slane, okolo 22:00 hod sme naplanovali salat, ryza, rezne kuracie a bravcove, jednu velku sunkovo-syrovu misu,,, potom uz nic , nakolko to bude mensia svadba, takze neplanujeme ju ze by mala byt do nejakej skorej rannej hodiny,,, do cca 3:00 a co sme boli na svadbe, tak popolnocne jedla uz nik ani nejedaval, takze sme to vynechali
Odpovedať
Profilova fotka
@voronakova my máme tiež jún, a čo sa týka jedla, myslím, že máme klasiku - ľahké predjedlo, polievku - pretože si neviem predstaviť, že nebudeme bojovať s domácimi slížami z jedného taniera :-D hlavné jedlo a po prvom tanečnom kole krájame tortu - ako dezert. Potom okolo 22:00 bude už len teplý bufet a studené švédske stoly ;-)
Odpovedať
klasika predjedlo polievka hlavne jedlo a potom budeme mať len švedske stoly
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?