Koľko chodov jedál odporúčate?

nevieme sa rozhodnúť koľko chodov jedál je ideálne... môžete mi poradiť? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
my sme po dohode s reštikou dali: predjedlo, polievka, hlavne jedlo, ako druhe svedske stoly, kde bude teply a studeny bufet a po polnoci kapustnicu. ale sobas mame uz o 14,00 :)
Odpovedať
My prichádzame do sály okolo 16:30, máme prípitok, predjedlo, polievku, hlavné jedlo a okolo deviatej švédske stoly (v prepočte s 2 porciami pre každého, samozrejme rôzny výber jedál). Stále sa to dohrieva, takže hocikto si môže hocikedy vziať a čo ostane si berieme samozrejme domov.
Odpovedať
@lucija1312 My sme mali obrad o 16tej, do restiky sme prisli asi o 17:30, mali sme predjedlo, polievku, hlavne jedlo, dezert (zmrzlinu s horucimi malinami), potom okolo desiatej svedske stoly - studene misy aj teple jedla a po polnoci, myslim, ze okolo jednej, bola kapustnica. Co sa nedojedlo, nam vsetko zabalili a na druhy den sme to v pohodke zvladli dojest :-) Moje heslo: Radsej viac, ako menej :-)
Odpovedať
co citam mate to super vyriesene...my by sme to chceli tiez riesit podobne,formou svedskych stolov.... ale pamatam si boli sme na svadbe kde bolo jedlo podavane kazde dve hodiny a to bolo teda brutalne,lebo uz sme vsetci mysleli ze praskneme.Kazdy zo slusnosti nahryzol alebo pomrvil kazdu porciu a odnasali hrozne vela zvyskov.
Odpovedať
Profilova fotka
my máme obrad o 17tej až :( no naštastie v hoteli na záhrade kde bude aj hostina, takže nebude problém s presúvaním a máme: predjedlo, polievku hlavné jedlo..o 22 máme teplý bufet o 24tej studený bufet..namiesto kapustnice..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?