Koľko alkoholu je 110 hostí?

Profilova fotka
Ženušky prosím vás, s koľko alkoholom treba rátať na svadbe? hostí je cca 110, z toho asi do 12 "detí"(14-17ročné). zatiaľ máme v pláne Fernet,Vodka,Jack Daniels, Capitan Morgan,Tequila... čo sa u vás najviac pilo/ bolo najobľúbenejšie? s koľkými L máme rátať?Ďakujem za infošky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak druh alkoholu je vždy individuálny, záleží čo sa u vás v rodine zvykne piť. Zbytočné je mať veľa druhov alkoholu. Vo všeobecnosti sa ráta 1l vína na osobu a 0,5l tvrdého na osobu. U nás je veľa vínkarov, ale aj tak väčšinu pili tvrdé - hlavne hrušku a borovičku. Fernet sa ani neotvoril a z vodky sa vypila asi polovica fľaše. A potom sme mali po dva druhy z bieleho a červeného vína :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katulienka33 super dikičko... alko tie rôzne druhy najmä kamarátom. asi si budeme musieť k tomu ešte sadnúť :)
Odpovedať
U nás pôjde určite aj domovina.
Odpovedať
my sme mali pol litra tvrdého + liter vína na osobu. bez detí a abstinentov. tých sme od začiatku nerátali, nech toho nie je zbytočne veľa. keďže sme mali malú svadbu, 40 ľudí, mali sme prehľad, kto, čo rád pije, tak sme taký alkohol aj objednávali
Odpovedať
Ahoj, my sme mali 90 hosti a ratali sme 0,5 l tvrdeho na hlavu, ale nakoniec sme este asi 5 litrov prikupili. Nechceli sme vela druhov, lebo potom vam vyde z kazdeho po malo flias. Mali sme vodku, hrusku, Ballantines, fernet (a vela vela vina). Najviac sla na odbyt hruska a z ostatneho tak nejak rovnako. Tretinu hosti sme mali vinkarov a aj tak sa nam zo 130 litrov vina zvysilio asi 60 L. Tak sme to rozdavali. Neviem ako bude u Vas, ale u nas vobec neslo cervene vino. Mali sme 20 l a ostalo nam asi 19 L:)
Odpovedať
Profilova fotka
@ifffina dakujem pekne. neplanujeme nejak extra cerveneho, dame asi polovicu poctu bieleho a rovnako dame aj ruzove... ten alkohol musim presvedcit Misiaka, nech nedavame extra vela druhov :-)
Odpovedať
@majusinka Noo nemozete kazdemu vyhoviet, ale ked date vela druhov moze sa stat, ze dost ludi nebude mat co pit po polnoci....a nie je nic horsie ako ked pride nejaky neuvedomely host za mladomanzelmi a stazoval sa, ze nie je na pitie to a to....aby ste to riesili. Aj ked to uz je pritiahnute za vlasyy:)
Odpovedať
Profilova fotka
...prinajhorsom treba odbehnut niekam do vecierky,alebo na najblizsiu benzinku a dokupit co bude treba ;-) ....ale to je samozrejme extrem,no na druhej strane ( ak je samozrejme po ruke nejaky non-stop obchod ) aj bezna prax a nic na tom nie je...ale suhlasim s ifffina - cim viac druhov,tym vacsi predpoklad pruseru :-) ...
Odpovedať
Profilova fotka
@kapelafantom alkohol budeme mat z hotela :-) preto riešime, koľko treba alkoholu, aby sme tam nemali zbytočne veľa fliaš objednaných a nepreplatili(čo už preplácame dosť)
Odpovedať
Profilova fotka
@majusinka jasne...no tak to je trosku pruser...to si ani nechcem predstavit tie ceny...a to vsetok alkohol musis brat z hotela?...ci iba zopar flias?
Odpovedať
Profilova fotka
@kapelafantom vsetok, vinko si vsak nosime vlastne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majusinka tak aspon to ....no poradil by som ti,ze nech to bude vinovy vecer ;-) ...a pokial je tak ako je s alkoholom,na milion percent sa nemusis bat,ze nebudu mat cosi v sklade,aj mimo toho,co si vopred objednate...a radi dopredaju...len aby sa im ciste nahodou neminul vsetok relativne "lacny" alkohol ... a na dopredaj by bol iba ten najsamdrahsi...pri niektorych hotelieroch na Slovensku by som sa vobec necudoval ]-( .... Kazdopadne,drzim prsty!Nech vsetko dobre dopadne ;-) ...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kapelafantom dakujem krasne! naskladnia nam vcsinou to, co budeme chciet, predbezne sme s nimi dohodnuti na urcitom pocte flias, ktory sa nesmie prekrocit. ale dame si zalezat na vybere vinka, aby chutilo kazdemu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?