Kde ste kupovali víno?

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa opytat, odkial ste brali vino..Kupovali ste klasicky v obchode, alebo priamo od vinara? Ak od vinara, tak ake mate skusenosti?
Odpovedať
1
2
my sme kupovali od vinara ale nie sudove, normalne flaskovane (a dobre sme urobili, kedze nam vela ostalo, sudove by sa pokazilo)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme tiez kupovat flaskove od Chateau Krakovany.
Odpovedať
Profilova fotka
@viktom wááu :) pozerám, že máš napísané KE okres, a Krakovany sú také populárne? :-D či plánujete svadbu na západnom SR? Aj my budeme brať víno u nich ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@orchidea121 nastavajuci je od piestan, to svokra navrhla. maju super cenu. tak preco nie :)
Odpovedať
my budeme mať priamo z viníc Elesko...
Odpovedať
@lajlilinka v akych cenach sa pohybuje flasa od nich?
Odpovedať
@sslavulka budeme mať toto biele, červené a aj ružové ... http://www.elesko.sk/products/white-c... už ho máme otestované, každému chutilo a výhoda je, že nie je korkované...
Odpovedať
Profilova fotka
@lajlilinka modranské vína sú vraj super výber :))
Odpovedať
Profilova fotka
@lajlilinka A mozem sa opytat, kolko ste ho brali a pre kolko ludi? lebo my budeme mat cca 80 ludi a neviem si predstavit kolko toho zobrat...
Odpovedať
Profilova fotka
@viktom Kupujete nejak online alebo priamo od nich? kolko vas to vyjde cca?
Odpovedať
Profilova fotka
@misifuska toto ma nastarosti svokra. ale asi priamo od nich. cena by mala byt tusim okolo 1e (bez etikety). opytam sa jej a dam ti vediet. ale az buduci vikend.
Odpovedať
@misifuska fúúúha, to ti neviem povedať.... segra mali 70 ľudí, brali niekoľko x kartónov z každého... veľmi veľa toho pozostávalo, ale to vôbec nevadilo, uložili sme do pivnice a pekne vyberali ešte ďalšieho pol roka... my budeme mať 15 ľudí iba, takže toho budeme brať menej, ale určite budeme brať toho viac ako len na svadbu...keď už tam budeme...radšej vyhádžem zaváraniny zo špajze, aby sa mi tam ostatok zmestil :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lajlilinka Dakujem za odpoved...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme s vychodu poblizku mame madarske hranice tak mi pôjdeme vino kupit asi tam do tokajskej oblasti maju velmi kvalitne dobre a hlavne lacne vina akehokolvek druhu ci uz cervene biele suche sladke alebo polosladke
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Dávam do pozornosti že ešte máme volné termíny na ochutnávky... májový a júnový svadobčania ešte stíhate vybrať si víno na svadbu a výslužky.. vína z Malých Karpát - Vino Maravilla
Odpovedať
Nám kamarát vybavil super vina od vinara Floriana Holku.... Neskutočne vínka keď sme boli degustovat bola som očarena... Vrelo odporúčam babenky :)
Odpovedať
My budeme mat super vinko z Modry, rodinne vinarstvo J&R Pretzelmayer. Maju v ponuke stolove ale aj rozne archivne vina, na Hrade Cerveny Kamen maju cez vikendy otvorenu vinoteku, kde su ochutnavky zadarmo.
Odpovedať
moj ujo pracuje vo vinárenských závodoch, tak priamo od nich, vyšlo nás podstatne lacnejsie ako to isté víno v obchode
Odpovedať
@yukiki odkial ste brali vino? aka bola cena? dakujem
Odpovedať
@psn vinara mam vypisaneho vo svaodbnom albume v dodavateloch ale cneu si bohuzial nepamatam....vybavovali to svokrovci
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Ponúkame zadarmo ochutnávky vína na svadobnú hostinu a do výslužiek. Poradíme Vám aké víno bude vhodné na vašu svadbu, vyberiete si víno od viacerých vinárov, tvar fľaše ktorá sa vám bude páčiť, termo záklopku korkovej zátky aby farebne ladila s výzdobou a etiketou. V prípade že ešte nemáte etiketu tak vám ju navrhneme vytlačíme a nalepíme na vínko. Cena svadobného vína 0,75l s etiketou od 3,7 eur otázky píšte na mail.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ahoj :) my budeme brať od M&M Modra :) vína sú skvelé a ceny neporovnateľné, takže je to jednoznačná voľba :)
Odpovedať
My sme mali od JM Vinarsko Dolany, velmi chutne a dobre ceny. Odporucam brat v "bag in a box" 5 L alebo 3L balenia a z tych to na svadbe prelievat do dzbanov. Co sa nevypije si mozte nechat v chladnicke, lebo sa nepokazi kedze tam pri nalievani nevnikne vzduch ako do normalnej flase.
Odpovedať
Aj my sme mali od JM Vinarstvo Dolany a vino bolo skvele. Vsetci si pochvalovali a pytali sa odkial ho mame. Tiez sme ho zobrali v baleni ,,bag in a box" 5 L a rozlievalo sa do dzbanov. Co zvysilo, sme si nechali a v chladnicke je doteraz, nepokazilo sa.....
Odpovedať
My sme mali vino od Miroslav Dudo z Modry a bolo perfektne. http://www.vinodudo.sk/vina.html
Odpovedať
Profilova fotka
tak sa opravujem...víno aj ceny sú skvelé, ale prístup k zákazníkovi stojí za ... takže M&M Modra neodporúčam ani nepriateľovi!
Odpovedať
Profilova fotka
Dávam do pozornosti že ešte máme volné termíny na ochutnávky svadobných vín ... septembrový a októbrový svadobčania ešte stíhate vybrať si víno na svadbu a výslužky.. ochutnávka pre vás a vašich známych je zdarma. V prípade že sa všetko nevypije tak nám fľašky vrátite emoticon vína z Malých Karpát - Vino Maravilla
Odpovedať
Ahojte baby mam dobré víno.Ja som si ho kupíl na svadbu.Keďže sa zrušila,tak by som ho rád predal.Mám biele suché.jemné šumivé(FRIZANTE) flaša 0,75 lit za 2,50 eur.A ružové polosladké(californiu) flaša 0,75 lit. za 2,30 eur .Sú to vina z USA.. Distributori sú Nemci. Mám 150 fliaš bieleho aj ružového.
Odpovedať
Ahoj, mam super tip! Vinohradnictvo a vinarstvo Krasnansky z Pezinka, pozri si i na FB, maji neskutecne vinka za dobru cenu a hlavne poctive. Muzete si dat na flasky i sve etikety.;)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?