Kapustnica namiesto slepačej polievky

Profilova fotka
Vec je v tom, ze na svadbe bude polovicka hosti z UK. Kazdy pozna slepaciu polievku, ale chcela by som aby ochutnali nieco tradicne slovenske. Lenze neviem, ci je kapustnica vhodna?
Odpovedať
Profilova fotka
@silvi3 a potom po hlavnom jedle budete co podavat? my sme mali okolo 22.00 bufet a tam bola aj kapustnica,pirohy a viac slov.tradicnych jedal ... ako chces ty samozrejme,ale podla mna kapustnica hned na zaciatok 'nepasuje' ....predsa len slepacia je viac slavnostnejsia :-)
Odpovedať
blbé to nebude, ale napr. u nás sa kapustnica je ako hlavné jedlo, nortmálne s chlebom, ako aj guláš, a preto si neviem predstaviť, že by potom mal nasledovať chod, príp. pred tým ešte predjedlo....
Odpovedať
Myslim si, ze to bude pritazke jedlo, ak to ma byt iba jeden z chodov. A v lete duplom.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby dakujem. Presne na tie veci som myslela aj ja. Po polievke bude kuraci rezen a potom Druhy chod po polnoci bude plnena kapusta + studeny bufet. Mate pravdu, kapustnica by bola pritazka :-( . Dakujem
Odpovedať
kapustnica je ako plnohodnotne jedlo. slepacia polievka je super, pripravi zaludok na dalsie jedlo. ak by ste mali kapustnicu, tak druhy chod by vam nikto nezjedol, lebo by bol najedeny z kapusty. dajte si to ako dalsie jedlo po tych cca 4 hodinkach.
Odpovedať
Profilova fotka
no my chceme kapustnicu ako polievku a potom kachnu s kapustou a potom namiesto bufetu grilovacka a potom gulas,podla mna ked ludom nedas velke porcie tak budu fit a pojedia vsetko
Odpovedať
kapustnica sa v lete ako hlavny chod naozaj nehodi, ja by som ju zaradila niekedy na neskor ked ju uz chces ponuknut :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kapustnica ako polievka pri slavnostnej veceri nie je vhodna. radsej potom neskor vecer urobte slovenske svedske stoly - tam sa mozes vyblaznit so slovenskymi specialitami
Odpovedať
Profilova fotka
a nezabudaj ze kapusta zduva...tak radsej kapustnicou zakonci. ....;)
Odpovedať
my sme chceli kapustnicu ako hlavnu polievku pri prvej veceri, ale prevadzkarka tam kde sme mali hostinu mi to zatrhla. jednoducho povedala "v ziadnom pripade" a dalej o tom nediskutovala. Slepacia bola fajn...ale neviem no. Keby som bola drzejsia, presadila by som si to, ale vtedy sa mi fakt nechcelo hadat. inac celkom dobry kompromis - dat kapustnicu neskor. To by slo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dorenika wow vy to budete mat riadne huste ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
To s tym naduvanim je vlastne pravda...
Odpovedať
Článok sa načítava...
aspoň sa poriadne najedia :-) po všetkých tých svadbách s vývarom by som aj ja takú zmenu uvítala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Asi tak 80% ludi po prvom papani kapustnice dostali prehanky, preto by som to radsej dala az ku svedakom, nech maju ludia aj na vyber ci chcu alebo nie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?