Jedlo pre malé deti

Profilova fotka
na svadbe budeme mať asi 15 detí vo veku od 2 do 12 rokov,máme im dať normáne porcie,alebo ak sa dá radšej vybaviť detské? ide mi hlavne o to prvé jedlo,pretože po tom uvažujeme nad švédskymi stolmi.Dík za odpovede :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa pytala rodicov tych malych deti - cca do 3 rokov im stacila len polievka.. ..a ostatnym sme davali klasicke porcie, ved tatovia dojedli :))))
Odpovedať
@satanka1 tak tak ako pise @majusqa77 , opytaj sa rodicov deti. niektore deti toho vela nezjedia a zbytocne budu mat dospelacke menu a ine -ako moj bratranec ked bol maly, zjedia aj za troch. okrem toho deti ked uvidia vsetky sladkosti a slanosti ani jest nebudu chciet. moje male sesternicky zase jedna je na sladke a druha na maso, tak jednej viem, ze budem zbytocne davat cele menu aj len v detskej porcii, lebo ho nezje a ta druha, mensia (3r) sa mi zas na polievku vys... ked bude na nu cakat "masoooo" :-D no urcite sa podohadujem s rodicmi. detuse som naposledy videla minule leto a do svadby to budu 2r, za kt. sa mohlo a moze vela zmenit. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
www.mojasvadba.sk/forum/svadobne-menu...
Odpovedať
Profilova fotka
@satanka1 urcite detske porcie, my sme dokonca objednavali pre deti klasicky vyprazany rezen s hranolkami... takze uplne ine hlavne jedlo ako pre dospelakov, poradili nam to v restike ked sme si boli dohodnut menu ...
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý nápad lauraa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?