Je to veľa alebo málo na švédske stoly?

Ratali sme s priatelom pre 100 ludi :) Je to vela alebo malo? Co by ste ubrali a pridali? studene misy - 3ks, syrove misy - 3 ks grilovane kuracie stehno - 20ks kuraci spiz - 20ks bravcove raznici - 20 ks gril. krkovicka - 15ks gril. klobasa - 15 ks ragu - 20ks kotlikovy gulas - 15 ks hranolky - 20 porcii var zemiaky s maslom - 20 porcii americke zemiaky - 20 porcii dusena ryza - 20 porcii zemiakove placky - 10 porcii chlieb - 50 ks Prosim vas ks ratajte ako porcie... sa mi to nechce prepisovat, budu tam okrem toho aj tahane strudle ( tvarohova, makova s visnami, orechova a mozno aj jablkova) a rôzne druhy salatov, ovocie by malo byt pri fontane s cukrikovym bufetom a takymito hlupostami.
Odpovedať
nikto?
Odpovedať
mne sa to zda dost vela... akurat ta zeleninka tam chyba, ale pises, ze budu salaty, tak potom ok :)
Odpovedať
bude aj zelenina aj salaty, aj feferonky, uhorky :D skratka doplnky... take k jedlu ale to som nerozpisovala
Odpovedať
@nikolka1986 je toho dost, uvidis, ze vela jedla ostane..... prilohy by som okresala - napr. nechala len varene zemiaky, ja osbne by som nechala len ten spiz, stehno by som tiez zrusila....ale je to na tebe:)))) neviem, co budes podavat na papanie, aj od toho sa odvijaj...
Odpovedať
Podla mna je tam prilis vela druhov jedal a pritom na 100 ludi malo kusov. Co ak kuracie stehno bude chciet 50 ludi a vy ho tam mate len pre 20? Bude bitka :) takisto si myslim ze aj priloh je zbytocne vela, napr. zemiaky na 3 sposoby. A k comu vlastne tie prilohy maju byt? Grilovane masa a klobasy ludi jedia skor s chlebom alebo salatom, mozno este tak s hranolkami, takze ryza a varene zemiaky mi idu jedine k ragu a toho mate len na 20 porcii. Ja by som ryzu aj zemiaky vyskrtla a medzi raznici a spizom by som sa rozhodla len pre jedno - je to vlastne to iste len s inym druhom masa. Trosku by som upravila aj pocty porcii a syrove misy by som vyskrtla tiez, ved syr bude urcite aj v studenych misach.
Odpovedať
@lienka.7 kamaratka mi poradila ze by bola fajn grilovana zeleninka, tak mozno jedny zemiaky asi pôjdu prec. @suzet No ja to beriem tak , komu sa neujde ma z coho vybrat este, navyse sa skusim dohodnut s hotelom aby doplnali to co sa bude minat. Tych zemiakov je asi fakt vela.
Odpovedať
Profilova fotka
asi by som nedavala klobasy a hranolky... to je take fastfoodove jedlo do stanku na kupalisko, asi sa to nehodi na slavnostne menu... ci? (zalezi aj od toho aky styl svadby robite,... ak robite nejaku zahradnu party, je to ok)
Odpovedať
@sugarfree999 Ahoj Anett, robime v restike v takej.. pekne prostredie, ale viem si to predstavit k pivku alebo len tak kto bude mat chut, nechcem nic skrobene.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 tak potom nie je o com :-) k pivu je to parada :-)
Odpovedať
@nikolka1986 jasne, ta zeleninka je super! :-D inak salaty tiez daj max. 2, zbytocne ti poostavaju.....a s ovocim to netreba prehanat - my sme mali len fakt kusovky a aj z toho ostalo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?