Druh alkoholu na svadbu

Profilova fotka
Nevetičky, buduce aj minule, prosim vas, aky alkohol ste kupovali na vasu svadbu ? myslim napr. vodku (len cistu alebo prichute ?), slivovica, hruska atd., vino, fernet, KB, likery, rum ? co sa pilo, co nie ? dakujem za vsetky rady..
Odpovedať
ahpj, my sme mali fernet - oba druhy, ovocie - marhuľa, slivka, čerešňa ( to ide vždy najviac), whisky prefajnšmekrov, mali sme domácu griotku, nejaká jedna vodka, jedno KB a to je všetko, najviac išlo u nás ovocie a fernet :) vodka vôbec a aj tej whisky sa vypilo menej ako sme začali, keďže štandardní "whiskáči" pili víno...
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa139 my sme to urobili inac...povedali sme hostom, ze sa objednava len vodka a biele a cervene vino...a oni nam povedali co piju a podla toho sme tolko aj objednali...vsetci mi hovorili, ze nemam vela objednat hocjakeho alkoholu, lebo potom mixuju neskutocne, nechcu pit to co je a vymyslaju..bratranec mal vela druhov a potom o tretej rano musel utekat na benzinku pre sladke vodky, lebo mu nechceli pit obycajnu..takze lepsie je ked mas aj menej na vyber, nevymyslaju tak...mali sme aj hosti co pili iba pivo a tak sa pre nich nacapovali do dzbanikov, lebo moji ujovia zapijali vodku pivom, tak sme to poriesili pre istotou takto..
Odpovedať
Presne, ked je menej na vyber, pije sa to, co je..ked das velky vyber, budu vymyslat :) my sme mali vino biele (2 druhy) a cervene (1 druh), slivku, hrusku (ovocnickovia sli najviac), potom fernet citrus (to nepil nikto len ja po polnici par poharikov), a potom len po par flias vodky, whisky, brandy - co svokricka nasla v pivnici (ona je lekarka, jej sa flase hromadia :D)...potom este bolo capovane pivo ale to neslo na nas eprekvapenie vobec a mojito (to sa pilo hlavne na zaciatku)
Odpovedať
Profilova fotka
@sepkev @jelsulka @yukiki diky :) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
na večery bolo víno (biele, červené i ružové) a z tvrdého sme vybrali a na menu hosťom uviedli len vodku, hrušku, cointreau, baileys, jagermeister, tullamore dew a čapované pivo. Každý si našiel, čo mal rád:)
Odpovedať
Profilova fotka
podľa tých svadieb,ktorých mám za sebou(cca 10 za 2 roky:-) ) som si uvedomila,že veľa ti toho isto netreba,víno biele i červené,klasika...vodka nejaká Finlandia,alebo Absolut...a nejaké tie pivá,možno aj nealko....ale nejaké tie sladké a miešané...neviem,možno je to aj od toho koľko máš hostí,ale ja budem mať cca60 a keď som sa tak pýtala,čo by pili,tak iba toto,čo som napísala,nejaké baileys,jagermeister,hoci pijú,tak na svadbe chcú vodku....tak asi je aj rozumné sa opýtať,čo by chceli oni
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?