Detské svadobné menu

Ahojte, mali ste niektorá na svadbe špeciálne menu pre deti? Detské menu iné ako budú mať dospeláci?
Odpovedať
Ahoj, áno,mali sme aj vegetarianske aj veganske dokonca aj bezlepkove :-) Bolo rovnaké ako dospelácke s tým, že bolo polovičné a polievku si niektoré deti dali a iné nie.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme žiadne špeciálne nerobili a nikto sa nesťažoval ;-) pokiaľ nebudeš mať niečo extra pikantné, alebo niečo čo deti naozaj neľúbia, tak si myslím, že na to nie je dôvod :-)
Odpovedať
My mame kuracie rezne s lubovolnou prilohou prilohou (salaty su bufetove pre vsetkych). Zatial si vacsina deti (cez rodicov) pyta ako prilohu - knedle. Nase dieta (ktore chce tiez knedle) mi cele zacudovane "vysvetlilo", ze dve "dobre" jedla (rezen a knedle) sa mozu kombinovat vzdy a akokolvek..... Vegetarianske a alergicke deti nemame, ale nebol by problem objednat aj polovicnu vegetariansku porciu.
Odpovedať
My asi budeme mať kuracie mäso na prírodno so smotanovou omáčkou a šampionmi tak rozmýšlam deťom dať kuracie rezníky a kašu alebo hranolky alebo ryžu...to asi všetky deti zjedia...omáčky asi moc nemusia, neviem
Odpovedať
@aniratak696 nie, u nas mali to iste ako dospelaaci... nemali sme ziadne tazke, slane ci prechutene jedla, polievka klasika, hlavne jedlo bola bravcova panenka so zemiakovou kasou a oblohou, predjedlo asi nepapali to bola mozarella a paradajky..
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali hovädzie steaky a mali sme aj trojrocnu a stvorrocnu svadobcanku, takze oni by to isto nespapali. Vyriesili sme to kuracim sote s ryzou ;-) a to mali este aj dalsie deti, aj vacsie, ktori nie su moc jedaci. To sme dohodli s ich rodicmi este pred svadbou. A vsetci boli spokojni ;-)
Odpovedať
Ano, separatne detske menu pre deti do 6 rokov lebo menu pre dospelych by podla mna takym malym detom nechutilo. Plus aj gramaz je mensia.
Odpovedať
Profilova fotka
Určite odporúčam detské menu, alebo konzultovať s rodičmi, takisto či potrebujú detské stoličky. A rovnako dôležité podľa mňa je, aby detičkám ponosili jedlo podľa možnosti medzi prvými - ťažko sa im vysvetľuje, že musia čakať, kým dostanú pri zvyšných desiatich stoloch a robia zatiaľ zbytočný krik ;-) Aj keď s týmto nemusí byť každý ok, že deti by mali dostať prvé...
Odpovedať
Detske stolicky veruze, netreba na ne zabudnut, najma pre tie najmensie deti rok - dva stare, inac sa mamicky poriadne zababru krmiac dieta co im sedi na nohach.
Odpovedať
@janie7 @9majusska @vroni @zuzka38 @mishinecek @selphie baby po dlhom špekulovani som sa rozhodla, že deti budu mat asi to iste co budeme mat aj my len im tam dame ked tak kašu alebo ryzu podla otho co ktore dieta lubi :) a jasne stolicky su uz zajednane :) myslim si tiez ze to bude pohodlnejsie kremenie pre mamicky :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?