Dávať dezert na svadobné menu? Vaše názory?

Profilova fotka
ahojte,chcem sa opytat,ci budete davat na svadobne menu aj dezert...my nad tym rozmyslame,nakolko min tyzden sme sa boli najest v restauracii,kde budeme mat svadobnu hostinu,objednali sme si predjedlo,polievku,hlavne jedlo aj dezert,chceli sme proste vyskusat ako varia a zistili sme,ze dezert vobec nevladzeme,pritom ani hlavne jedlo som napr ja uz nevladala dojest..pocitam s tym,ze na stoloch budu aj tak svadobne kolace,tak aby toho nebolo vela,navyse bude jun,teplo,tak neviem..
Odpovedať
Tak toto by aj mna zaujimalo! Tiez nechcem objednavat milion chodov a potom sa to bude vyhadzovat... Vsak bude svadobna torta.. no ja neviem.. ja osobne by som ani svadobne kolace nekupovala, ale podla mojej mamy to musi byt tak neviem.. a tiez budu na stoloch urcite kadeake pagace, korbace atd.
Odpovedať
... ak by sme sa rozhodli pre dezert tak zmrzlinovy pohar lebo bude leto...ale to iba v pripade ak by sme zmenili nazor a dezert mat budeme...budeme mat cokoladovu fontanu a kto bude mat chut na nieco sladke tak si da zakusok alebo cokoladu z fontany....inak si myslim ze ked ludia piju tak maju radsej chut zobnut do niecoho slaneho(arasidy, chipsy, tycinky atd..) a ludia su prejedeni z tych jedal co dostanu a myslim si ze by sa viac dezertu vyhodilo ako zjedlo...takze my dezert na 90% nemame...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dezert nemala. veď na stoloch boli zákusky, krájala sa svadobná torta, takže sladkého bolo až až... podľa mňa zbytočné. ale tá zmrzka nie je až taký zlý nápad :-)
Odpovedať
aj my mame svadbu v lete a z vlastnej skusenosti viem, ze v lete ide viac vody, mineraliek, dzusov a jedlo az tak nechuti,,,my budeme mat predjedlo, hl, jedlo, polievku a dezert je zbytocny ved na stole bude jedla viac nez dost po 22 budeme mat svedske stoly na stoloch budu slane, zakusky a ovocie takze o dezerte sme ani neuvazovali :-)
Odpovedať
na svadbu si myslim ze dezert specialne netreba... skor nejake tie zmrzlinove pohare by stacili:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nie, standardne sa na Svadobne Menu ako dezert dava svadobna torta.
Odpovedať
bud bude dezertom svadobna torta, alebo kolaciky, ktore budu na stoloch :-)
Odpovedať
my sme davali zmrzlinu s horucim ovocim po hlavnom jedle...bola vyborna. :-)
Odpovedať
podla mna je dezert zbytocny. na stole bude vela kolacov, a my by sme chceli mat aj cokoladovu fontanu a plus samozrejme torta. Podla mna toho bude az az :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nuz zo vsetkych skusenosti zo svadieb viem, ze dezert je uplna zbytocnost a plytvanie peniazmi... Naozaj, ked su na stoloch tony kolacov, tak bud nebudu jest kolace, alebo dezert :-| ja budem mat urcite len kolace svadobne, ziadny dezert
Odpovedať
my sme dali zmrzlinovy pohar,lebo svadba bude v lete,tak kolace im asi az tak nepojdu
Odpovedať
nie, dezert bola svadobna torta, ktora sa rozkrajala po prvom manzelskom tanci... nemenila by som
Odpovedať
Článok sa načítava...
super napad, zmrzlinovy pohar jednoznacne, ziadny dezert, vyhodene peniazky a kolace budu po stoloch
Odpovedať
Profilova fotka
takisto dezert neobjednavame, budeme mat svadobnu tortu a cokoladovu fontanu
Odpovedať
My nie, budu kolace na stoloch. A este k tomu aj torta...
Odpovedať
Profilova fotka
dezert nie... vzhladom na kolace, tortu trocha zbytocne... ak uznieco, tak ta zmrzlina moze byt dobry napadpre horuci den
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Myslite ze je blbost dat namiesto kolacov na stole iba dezert po hlavnom jedle , neskor by bola torta , pripade na svedskych stoloch by bolo par kolacikov ... cize vlastne svadobne kolace by sa balili z 90 % len do vysluziek ... hodi sa to ?
Odpovedať
ja urcite bez dezertu...ved bude kopec kolacov a svadobna torta, naco este kazdemu zvlast dezert?
Odpovedať
Profilova fotka
U nas bola ako dezert svadobna torta...takze riesit nejaky dezert mi pride odveci..ale proti vkusu ziadny disputat.
Odpovedať
My tiez bez dezertu ;-) . Pri tej zaplave kolacov plus torta nam to prislo zbytocne.
Odpovedať
Podľa mňa je to škoda penazí, na svadbe je toľko zákuskov s toriet. Ja som napr. som ani jeden nemala zo zákuskov, ochutnala som iba kúsok zo svadobnej torty, čo sme z nej krájali a dali si navzájom do úst. A sme mali skoro 30 druhov zákuskov a torty. Ale sme to dobehli v nedelu.
Odpovedať
Profilova fotka
Samostatný dezert podľa mňa nie je potrebný... Veď na svadbách sú zákusky, koláče, torty, mnohí majú ovocie, čokoládové fontány, perníčky a všeličo iné od výmyslu sveta... Ani zákusky sa všetky nezjedia, načo ďalší dezert... :)
Odpovedať
urcite by som nedavala :)
Odpovedať
ako urcite nie, naco zbytocne, su to vyhodene peniaze a mate predsa vysluzky a na tych stoloch budete mat urcite kolace, tak kto sto potom zje, lebo zase kolace, korbace na stoloch, aby to nebolo prehnane, ine by bolo keby neboli kolace to ano , ale ked su kolace ja by som nad dezertom neuvazovala isto nie
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Aj my sme nad dezertom uvažovali a majiteľ hotela kde bude svadba nám sám povedal že je to zbytočne veď bude torta a kolace po stoloch a na vysluzky.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme dezert ako sucast menu mali, pretoze sme nemali po stoloch zakusky a kolace (mne sa to nepaci), davali sme len vysluzky a potom neskor sa krajala svadobna torta, nikto sa nestazoval ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?