Cupcake vs torta

ahojte nevesticky mam dotaz snad ma nevysmejete, ale zvazujem tiez male torticky len by som chcela pocut nazor ci chutia tak ako velka torta ci to neuschne skor ked mi to pride ako kusok cesta s troskou kremu v marcipane , ale zase prakticke a super riesenie ziadne krajanie cista praca ku kavicke? vdaka za nazory ;)
Odpovedať
@pepi_ba podľa mňa je to ideálne riešenie. Pre nás a pre rodičov sme mali malú tortu, tú sme krájali a pre ostatných hostí mini tortičky a volila som to presne kvôli tomu, že je to naozaj praktické a každý si pochvaloval :-)
Odpovedať
dakujem ti presne takto premyslam;) len mame 100 ludi tak ci to nie je moc ;)cukrarku asi klepne a kolko ste mali pls vy tych torticiek a asi aka je cca cena ;)
Odpovedať
Profilova fotka
no my sme tiez takto uvazovali najprv. a pytali sme sa viacerych osob an ich nazor a bolo nam povacsine povedane, ze ked to urobime takto, ze to bude vyzerat tak, ze setrime na svadobnej torte a chceme to takto odbavit, takze sme nakoniec zavrhli a bude normalna torta :-)
Odpovedať
@diamontko no takto som nepremyslala skor sa mi vidi, ze kvoli narocnosti su tie male este drahsie ;) no uvidim co spravim, ale dakujem za postreh :-)
Odpovedať
ahojte :-) cup-cakes sú milé.. Ale asi by som ich ako svadobnú tortu neriešila, lebo už to nebude "torta". Ak majú byť pekne a chutne urobené, budú aj náročnejšie - časovo aj finančne (aspoň si myslím).. Mne sa veľmi páčia "nahé torty" - bez poťahoviek a krémov okolo. Alebo stará klasika - obliať čokoládou, či orechami obsypať.. Asi to bude pracnejšie to potom nakrájať, ale prvý zárez urobíte vy a rozkrája to už obsluha. A nemyslím, že bude chcieť každý dostať, takže sa ani nebude musieť celá rozkrájať.. @pepi_ba @diamontko Ale tak môžete zvoliť aj kompromis ako lucy_ms :-)
Odpovedať
@marienkakf suhlasim ,ze nie asi kazdy bude chciet kedze bude kopec inych zakuskov na stole jaaj jedna torta a dilema ;) dakujem za nazor;)
Odpovedať
@pepi_ba ale podľa mňa sa netráp kvôli tomu, čo povedia svadobčania.. Urob tak, aby si ty bola spokojná.. Spýtaj sa cukrárky, ako to vie urobiť a koľko to vychádza cenovo, potom sa rozhodni :-)
Odpovedať
@pepi_ba mali sme ich 60 a spolu s tortou ma to vyšlo na 150€.
Odpovedať
@pepi_ba vdaka tomu marcipanu to neuschne a je to vyborne zalezi od cukrarky a vybere prichute kremu ale urcite musi byt aj svadobna torta ved kolaciky sa nemozu povazovat za tortu
Odpovedať
@lucy_ms no dost cize mna ratam na 100 ludi aj cca 200 mozno ;) super dakujem ti za spravu
Odpovedať
@macka00 no jasne jedna mensia hlavna a pak tie male k tomu akurat zvazujeme co teda urobime;)
Odpovedať
@pepi_ba tie male teraz letia a su velmi chutne uz ked sa na ne pozeras daju sa krasne vyzdobit a su farebne . Mne sa to velmi paci
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?