Cena za svadobné menu na osobu. Čo v ňom máte?

Ahojte, koľko ste platili za svadobné menu na jednu osobu a čo všetko v ňom bolo zahrnuté? Dali vám v reštaurácii viacero kombinácií na výber, alebo ste si mohli nakombinovať vlastné menu? Ako to prosím funguje? A vegetariánske menu pre malú časť hostí sa zvyčajne dáva naceniť zvlášť? Ďakujeeeeem :)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať 45 eur na osobu a máme v tom prípitok (šampanské alebo nejaké ovocie), kávu alebo čaj, polievku, hlavné jedlo a potom bufet :)
Odpovedať
My mame 45 na osobu je tam pripitok,predjedlo,polievka,hlavne jedlo,teply a studeny bufet a kapustnica.Este je v cene kava,dzbany s vodou a apartman pre nas.Predjedlo,polievku a hlavne sme v tomto balicku mali na vyber 2 varianty,bufet nam dali tiez co moze byt,ale nebol problem jedla zmenit:)
Odpovedať
@phdr 40€/os - aperitiv, 3-chodove menu, dzbany s vodou, kava, teply a studn
Odpovedať
@phdr 40€/os - aperitiv, 3-chodove menu, dzbany s vodou, kava, teply a studeny bufet, popolnocna kapustnica..detske menu 20€/os, mame aj pre hosti s celiakiou a intoleranciou na laktozu, cena ostava rovnaka len sa pomeni/vynecha nieco..celkovo sme si za tu cenu mohli vybrat z dvoch variantov v kazdom chode, bufet bol fixne dany ale dalo sa doplnit co chceme a nacenili nam to dodatocne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?