Catering - Tomíčkovci Nižná

Ahojte babenky, nemáte niektorá z vás skúsenosť s Tomíčkovcami z Nižnej?? Mám aj pozitívne aj negatívne názory a tak neviem.... ďakujem za všetky odpovede ;-)
Odpovedať
@viktoooria no ja som sa to tu už tiež raz pýtala, ale skoro nič som sa nedozvedela...no už nám čas priháral a riskli sme to a máme ich na svadbu objednaných...dúfam, že neoľutujeme, lebo tiež som počula aj dobre aj zle...ale viac dobre... :-) tak som zvedavá, či Ti niekto niečo napíše ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@dzuli26 ahoj, mohla by si mi dať feetback na Tomičkovcov. Nepoznam priamo nikoho, komu varili, len som počula, že robia rovno aj výzdobu. Bola si spokojna?
Odpovedať
@androvicova9 Ahoj...tak my sme ich mali a naozaj sme boli s nimi spokojní...aj kamarátka sa po nás vydávala, ktorá ich tiež mala a bola rovnako spokojná...ale my sme od nich výzdobu nemali....výzdobu mi robila aranžérka, ale tej kámoške robili oni, tak sa Ti jej môžem popýtať, ak chceš...a na Tomičkovcov mám iba telefónne číslo: 0915 032 265.
Odpovedať
Ahoooj ahoooj...Aj my sme ich mali na svadbe.. Tiež som pred tym počula aj pozitívne aj negatívne ohlasy..A potom ako sme sa dozvedeli,že varia v jeden večer aj 3 akcie (cca pre 600-700 ludí) bol moj manžel trošku v obavách.. Ale možem povedať, že sme boli maximálne spokojný... Prístup Pána a Pani Tomičkovcov bol fantasticky !!! Jedlo bolo výborne..A čašníčky veľmi ochotne a usilovné... Výzdobu mi robila aranžérka...Neviem mala som požičane svadobne kazety kde robili výzdobu oni a preto som usúdila,že beriem aranžerku... Ale Tomičkovcov možeme iba odporučiť boli sme važne spokojný...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@ekvik ahoj, prosim ta aka bola cena na osobu? :) @dzuli26 @dzuli26
Odpovedať
Ahoj. Bratovi idú v apríli pripravovať svadbu a spomínal, že cena na osobu sa pohybuje od 20,- € do 27,- € podľa toho čo si z ich menu vyberieš.
Odpovedať
@modrenoznice Ahoj...to je široký pojem, ale naozaj to záleží od toho, čo by ste chceli...či aj predjedlo, či bez...či chceš klasickú večeru, alebo švédske stoly....a aké jedlá si vyberieš...takže keď sa s nimi skontaktuješ, tak Ti dá cenník a môžeš sa rozhodnúť...ale podľa mňa majú celkom normálne a priateľské ceny..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, viete mi napisat nejake nove recenzie na Tomickovcov? dakujem :)
Odpovedať
to iste by zaujimalo aj mna
Odpovedať
Ahojte, Tomičekovci alebo Tomičkovci (neviem, ako sa to spravne pise :-) ) nam robili catering tohto roku v aprili a boli super :-) , boli sme s nimi velmi spokojni. Jedlo bolo vyborne, zvlast polievky (klasicky vyvar miesany a polnocna kapustnia) boli uplne asi najchutnejsie ake som kedy jedla - fakt by som potrebovala recept :-). Casnici mili, ochotni, usmievavi, rychli. Ked sme prisli do saly tak nas p. Tomičekova vitala takou vtipnou basnickou o manzelstve, sa nam to pacilo. Pred svadbou ked sme riesili ze kolko treba roznych tych druhov jedla na svedske stoly a vsetky mozne taketo prakticke veci, tak nam vedela dobre poradit. Mali sme od nich aj cokoladovu fontanu, no a to ovocie do fontany nam krasne naaranzovali do tvaru srdca, suprt to bolo. Aj vyzdoba bola od nich - p. Tomičekova si zapisala, co sa mi paci, a to tam aj dali :-) . Bola jednoducha, pekna a elegantna, tak ako som aj chcela, a za super cenu, myslim ze 200 euro ak si dobre pamatam. No a mali pekny riad :-). Jedine co mi vadilo bolo, ze pred svadbou rozdali na stoly svoje vizitky - nepaci sa mi, ked toto dodavatelia robia, kazi to vyzdobu aj celkovy dojem. Nasi ich potom este pred svadbou pozbierali a bolo vybavene, lenze potom este aj DJ rozdaval - no na nervy :-) . Takze summa summarum - boli skveli, sme spokojni, doporučujeme vsetkymi desiatimi a chvalimi kade chodime :-) .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Nie ich mal tento rok? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@viktoooria Bola som na dvoch svadbách a môžem povedať veľké plus!!! Jedlo TIP TOP a obsluha taktiež :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
skúste catering dobré chutne z Trstenej. Perfektná strava a super ceny. Pre prípitok odporúčam jahodové vínko od Oravín. Obidvaja sú aj na facebooku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?