Catering Josip a vaše skúsenosti

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť všetkých, ktorí majú skúseností s cateringom od Josip, aby ste mi napísali svoj názor +/- ... a veľmi by ma potešilo, ak by som hlavne videla nejaké fotečky jedál, lebo na FB sú len fotky studených mís ..... Ďakujem krásne ....
Odpovedať
1
2
22
No ja sa pripajam mozem len pochvalit, je to jedna z mala firiem, na ktoru sa da spolahnut a jej praca je 100%. Ja som k nim prisla cez kamosku, ktorej zabespecili catering na svadbe, nemala s nicim problem, jedlo mala fantasticke, chutne navarene, obsluha bola velmi mila profesionalna...
Odpovedať
ja tuto firmu velmi dobre poznam... jedne krat som ich stretla na svadbe a este na firemnej akcii... ja som ich ohodnotila na vybornu , obsluha lietala , kuchari robili velmi chutne dobroty :-) takze to ze si ich zajednavam na moju svadbu je uplne samozrejme :D
Odpovedať
Profilova fotka
moje velmi pozitivne :-) riesime snim svadbu a odporucil nam pani, ktora nam bude robit vyzodbu... skvely pristup ja odporucam.. a ked sme sa snim v Prievidzi stretli, boli sme milo prekvapeni aky mal pristup
Odpovedať
ahojte , samozrejme že aj ja odporúčam , ako som už dosť kočkám spomínala , robil nám svadbu na bojníckom zámku , su proste super , od obsluhy , cez jedlo až výzdobu...hlavne ten prístup a ochotu na slovensku už málokde vidiet
Odpovedať
Profilova fotka
nam budu na buduci rok robit svadbu..zatial som pocula len pozitivne referencie a pocit z osobneho stretnutia mam vyborny + cena je tiez zvladnutelna pre beznych smrtelnikov ;) tak uvidime
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
My ich tiež budeme mať v júni na svadbe... :-) Ich prístup a jednanie je zatiaľ super, preto dúfam, že nebudeme lutovať... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Rada by som sa pridala ku skúsenostiam. Minulý týždeň sme mali firemnú Vianočnú akciu. Šéf prizval firmu Josip, aby sa nám postarala o catering. Absolútne musím pochváliť každú stránku. Čerstvosť jedla bola na jednotku, tak ako prístup a ochota čašníkov a majiteľa. Zo 100 bodov dávam 100.
Odpovedať
Profilova fotka
Nikde som nenašla kde sa upravuje príspevok a na toto som zabudla. To je vlastne dôvod, prečo som sem chcela napísať. Pán Mokráň, veľmi sa Vám ospravedňujem za moje červené víno na Vašej bielej košeli :-( . Zvládli ste to ako profesionál :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Ja som dostala Josip Catering na odporucanie od najlepsej kamosky ktorej robil svadbu. Na svadbe som jej vtedy nebola lebo som lezala v nemocnici ;-( ;-( ;-( . Vraj bolo vsetko uplne super a cena bola tiez priatelna ako pre normalnych ludi a nie pre smotanku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mali sme ich na svadbe a mozem odporucit. - vyborna kvalita jedla - top obsluha - vynikajuci pristup pana majitela pocas akcie - priatelna cena v porovnani s inymi kalkulaciami Akurat sa nam hned nezdala jedna vec a to bola cena. Bola nizsia ako ostatne kalkulacie a teda sme cakali kde bude pes zakopany. Nastastie pan majitel je asi jeden z mala ludi co si nedava marzu ako v Monacu. S manzelom nelutujeme jedineho eura.
Odpovedať
Profilova fotka
Akurat sme si dohodli osobne stretnutie. Do telefonu velmi prijemny ustretovy pan tak uvidime. Som velmi rada za to co tu citam. Verim ze to bude dobre.
Odpovedať
Čaute kočky... Pre upresnenie... jedna sa o tento catering? http://www.josip.sk/ . Nikde som tuto nenašla odkaz na nich, tak sa radšej spýtam. =-)
Odpovedať
:-D :-D :-D @radkaxgond Ano moja to je presne ten catering o ktorom sa tu hovori.Ak si vyberas tak tento si si vybrala dobre.
Odpovedať
@awewe HA HA HA :-N . To som rada, že to hovoríš. Stala sa nám taká vec, že musíme zmeniť miesto svadby. Ten priestor pred tým sme mali aj s obsluhou a kam teraz ideme nemáme. Je to narýchlo a nechcem spraviť hlúposť na poslednú chvíľu.
Odpovedať
@radkaxgond Prepac to som nevedela.
Odpovedať
@awewe To je v poriadku. Na majiteľa tých priestorov nemám slov. Chcela by som vedieť viac, vieš mi poradiť?
Odpovedať
@radkaxgond Na stranke mas cislo.Zavolaj tam a dohodni si osobne stretnutie.Tam vsetko preberiete a pekne ti vsetko vysvetli.Aspon budes vediet cenovu kalkulaciu.Neviem aky mas rozpocet ale Josip je jeden z najlepsich cenovo dostupnych cateringov.Mala som kalkulacie aj od inych firiem na porovnanie ked sme robili svadbu.
Odpovedať
@awewe Meničko ste mali aké?
Odpovedať
@radkaxgond Na zaciatok sme mali klasiku.Sunkove zaviny s chrenovou omackou zeleninova obloha a cerstve pecivo.Tym myslim skutocne cerstve a nie kupene rano v potravinach.Potom slepacia polievka taka klasika. Ako hlavny chod bravcova panenka so slaninkou zeleninova obloha americke zemiaky ryza.Fakt obrovska porcia a ledva som to zjedla.Bolo to ale neskutocne chutne spravene. Nasledovali syrove misy.Male parenicky a korbaciky.Pri tom sa popilo hadam najviac vina.Hned na to prisli svedske stoly kde bolo hadam vsetko. Vsetkym velmi chutilo naviac si brali domov vysluzku. Z nasej strany to bola absolutna spokojnost.
Odpovedať
@awewe To ste si všetko vyberali Vy alebo catering zariadil sám? Znie to veľmi chutne. Ja sa len bojím, že nevyhoviem všetkým čo sa jedla týka. ]-( Budeme mať svadbu asi o 80 ľudoch, čo je celkom dosť podľa mňa.Na cene nám až tak nezáleží ale zase nie sme milionári.
Odpovedať
@radkaxgond Mozem ta uistit ze varia velmi chutne.Moj otec je chronicky frflos a nikdy sa mu nic nepaci.Uz len tak z principu aj ked je vsetko ok.Jedlo ospevoval este rok po svadbe vzdy ked sme prisli k nasim.Neboli to ziadne polotovary z mikrovlnky ale naozaj chutovky ako sa na svadbu patri.Velke a chutne porcie a to sa len tak nevidi.
Odpovedať
@awewe Ďakujem Ti za fotky. Hneď po novom roku sa im ozvem. Tá panenka čo máte na stole vyzera úžastne. Inak tie malé pareničky tiež budú asi domáca výroba.
Odpovedať
Profilova fotka
Na moj vkus obrovské porcie.Neviem či to tak svadobčania chceli,alebo je to štandard firmy. Rôznorodé jedlá od výmyslu sveta.Miestami som ani nevedela, čo to je :-DDD Milión chodov.Ak si dobre pamätám tak bolo 8 chodov a fasovali sme ako keby ideme na dovolenku do Chorvátska. Celkovo to bola netradičná svadba kedže som bola ako družička na civilnom obrade :)))
Odpovedať
@jjahodkaa 8 chodov hej? To co ste pre boha mali?
Odpovedať
Profilova fotka
1 chod - predjedlo :DDD 2 chod - slepačí vývar 3 chod - gordon blue s mega oblohou 4 chod - švédske stoly všetkého druhu :))) 5 chod - o polnoci pečené prasiatko - to som nejedla 6 chod - svadobné torty 7 chod - sviečková na smotane 8 chod - maďarský guláš Asi si vieš predstaviť ako som dopadla :DDD. Ale veľa sa tancovalo a celkovo nám to ani neprišlo, že stále jeme. Obsluha bola vynikajúca, jedlo výborné dochutené a bolo toho strašne veľa. Ale radšej veľa ako keby malo chýbať.
Odpovedať
Tak to musela byt riadna hostina. Pecene prasiatko nam ponukli tiez aj sme ho zvazovali ale to uz bol nadstandard a nebolo tam tak vela hosti aby sa to oplatilo. Verim tomu ze muselo byt paradne. Kolko ste mali ludi az sa smiem spytat.
Odpovedať
Profilova fotka
@awewe asi 150 ľudí tam bola rodina a po polnoci prišli kamaráti čo mohlo byť tak 50 ľudí. Odhadom tak 200 ľudí a všetci sa parádne bavili. Myslela som si že bude málo jedla alebo pitia, ale nebolo :DDD Čašníkom so fakt nezávidela čo sa nezastavili asi ani na minútu a že ich tam bolo dosť. Proste svadba ako má byť. Domov som prišla asi o 7 ráno úplne zmorená.
Odpovedať
1
2
22
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?