Bruschetta ako svadobné predjedlo

Profilova fotka
Ahojte nevesticky..., kedze sa aj nam blizi den "D" (23.06.2012) a este stale doladujeme par veci, rada by som pocula vase nazory na taliansku bruschettu ako svadobne predjedlo...V podstate ide o bagetku oblozenu paradajkami s olivovym olejom, bazalkou a cesnakom... Co si o tom myslite?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja bruschetty milujem, ale na svadbu by som radšej zvolila verziu bez cesnaku...predsa len, niektorí ľudia cesnak nemajú radi alebo im je ťažký na žalúdok/žlčník (hlavne surový) a niektorí sú potom nesvoji že ho cíťiť v dychu... ja keď podávam bruschetty na nejakých párty, tak vždy radšej bez cesnaku a chutia stále výborne...:-)
Odpovedať
my sme na svadbe mali a ludom chutilo. myslim, že cesnaku tam bolo minimum, ja som ho tam vobec necitila. takže určite si to dajte, je to niečo ine ako napr. klasicka šunkova rolka či broskyňa...
Odpovedať
Profilova fotka
@usacik To mas asi pravdu s tym cesnakom..., ono paradajky s olivovym olejom a bazalkou su aj bez cesnaku vynikajuce :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bdaniela Ja sa trosku bojim aj toho, ze vacsinou chlapom taketo bylinky velmi nechutia...ale si ma potesila, ze mas osobnu skusenost :) A tiez si myslim, ze je to lepsie ako klasicke sunkove rolky :)
Odpovedať
aj my budeme mat bruschetty s minimom cesnaku :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@alien2603 chlapi nebudu mat problem a ak ano tak to nie su chlapi ale padavky rozmaznane a tych neries :-D bruschetta je super, chod do toho! ;-)
Odpovedať
dakujeme za vysvetlenie co je bruschetta.. :-) milujem ju a davam si ju ako predjedlo u kazdeho taliana. podla mna skvely napad!! vobec by som sa nebala ze to chlapom nebude chutit!! Co mam znamych kazdy z nich sa tym prejeda, aj ked to robim doma ako predjedlo ci len take jednohubky pri posedeni..
Odpovedať
super osviežujúce a nie ťažké, myslím, že nemusíš zaváhať. len toho cesnaku naozaj tak decentnejšie :-)
Odpovedať
my sme tiez nad nou rozmyslali, no nakoniec sme vybrali paradajku plnenu syrom a k tomu bagetky...prave kvoli cesnaku....no myslim ze to bude v pohode:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?