Ahojte nevesticky..., kedze sa aj nam blizi den "D" (23.06.2012) a este stale doladujeme par veci, rada by som pocula vase nazory na taliansku bruschettu ako svadobne predjedlo...V podstate ide o bagetku oblozenu paradajkami s olivovym olejom, bazalkou a cesnakom... Co si o tom myslite?
Ahoj, ja bruschetty milujem, ale na svadbu by som radšej zvolila verziu bez cesnaku...predsa len, niektorí ľudia cesnak nemajú radi alebo im je ťažký na žalúdok/žlčník (hlavne surový) a niektorí sú potom nesvoji že ho cíťiť v dychu... ja keď podávam bruschetty na nejakých párty, tak vždy radšej bez cesnaku a chutia stále výborne...:-)
my sme na svadbe mali a ludom chutilo. myslim, že cesnaku tam bolo minimum, ja som ho tam vobec necitila. takže určite si to dajte, je to niečo ine ako napr. klasicka šunkova rolka či broskyňa...
@bdaniela Ja sa trosku bojim aj toho, ze vacsinou chlapom taketo bylinky velmi nechutia...ale si ma potesila, ze mas osobnu skusenost :) A tiez si myslim, ze je to lepsie ako klasicke sunkove rolky :)
dakujeme za vysvetlenie co je bruschetta.. :-) milujem ju a davam si ju ako predjedlo u kazdeho taliana. podla mna skvely napad!! vobec by som sa nebala ze to chlapom nebude chutit!! Co mam znamych kazdy z nich sa tym prejeda, aj ked to robim doma ako predjedlo ci len take jednohubky pri posedeni..
my sme tiez nad nou rozmyslali, no nakoniec sme vybrali paradajku plnenu syrom a k tomu bagetky...prave kvoli cesnaku....no myslim ze to bude v pohode:)