Ako ste to vyriešili s jedlom pre bezlepkáčov v Košiciach?

Profilova fotka
Ježibabky, mala alebo bude mať nejaká z Vás svadbu a hostinu v KE a súčasne budete mať nejakých hostí s bezlepkovou diétou? Chcem sa opýtať, umožnili Vám v reštaurácii priniesť pre nich vlastné jedlo alebo sú ochotní navariť aj niečo pre nich? A tiež prosím, o akú reštauráciu ide? My budeme mať dvoch bezlepkáčov, z každej strany jeden... Za odpovede ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme síce nemali hostinu v KE, ale v menšom meste, ale nebol problém, proste sme dopredu nahlásili, že musia urobiť jednu bezlepkovú porciu a tak aj bolo... treba sa informovať v reštike, či tak varia, ak áno, len udať počet porcii a potom nech svadobná mama informuje čašníka kam má tú bezlepkovú porciu priniesť...a na švédske stoly sme mali tiež niečo bezlepkové, takže to si už dotyčná vedela vybrať...Aaaaaaaa, ešte pred sebou mala špeci bezlepkové koláčiky... a z tých jej nikto neujedal :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, svadbu a hostinu nebudem mat v KE, ale v TN, a presne aj ja mam takuto situaciu a dokonca sama som celiakticka a budem mat nie vela ludi ktory tiez dodrziavaju bezlepkovu dietu a dokonca 1 dieta ktore nesmie ziadne jedla ochutene paprikou akoukolvek , nesmie orechy, jahody, citrusy , dalej mam sestru ktoraje tiez na bezlepkovej a este aj nizko bielkovinovej diete takze to tiez nie je sranda. Najprv som chcela aby moja mama navarila pre hosti ale nakoniec to nechavame na restauraciu. Myslim si ze momentalne by mala kazda restauracia vyjst v ustreti, pretoze to nie je az tak narocne na varanie a tak isto by si si mohla aj sama doniest stravu pre tychto dvoch ludi a kedze je to tvoja svadba a mas aj uz rezervaciu kde bude hostina a ta restika ti bude varit tak si myslim ze by stym problem mat nemali. Treba sa spytat ci su ochotny bud navarit alebo ohriat to co si donesiete vy pre nich.Len potom pozor aby sa to nepomiesalo s ostatnymi jedlami , ja budem mat aj stol zvlast pre celiaktikov kde budu pre nich kolace, slane , a potomvyber syrov , salami no proste co mozu celiaktici.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
ahojte, aj ja potrebujem poradiť, jedlo pre celiatikov máme poriešené, s tým v reštike nebol problém, ale bezlepkové koláčiky akosi neviem zohnať. Neviete o nejakej cukrárni v Košiciach, kde by sa dali zohnať bezlepkové zákusky...? ďakujem za odpoveď :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lydus2015 san domenico cafe :) gluten free a raw... ale na tvojom mieste by som oslovila dajake baby, co pecu doma... ak teda nepotrebujes velmi vela toho...gluten free piect je dost narocne a aj nakladne :) ak to ma byt kvalitne a chutit :) vlastna skusenost :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?