Aké ovocia k čokofontáne, koľko?

Baby poraďte :-) Čo si myslíte, koľko kg ovocia potrebujem na 2,5 kg čokolády? Aký druh ovocia by som určite nemala vynechať?
Odpovedať
Nepocitaj to na mnozstvo cokolady, ale na pocet hosti. Hodia sa tam jahody, kiwi, ananas, banan, cokolvek co sa dobre napichuje na spilku. Inak, coko fontana nie je dobry napad, ludia vedia jej okolie riadne zasvinit. Zazila som ju 2x a na svojej svadbe ju urcite nechcem. Okrem toho, ta cokolada v nej nie je nic moc. Musela by si pouzit nejaku drahsiu a nestoji to za to.
Odpovedať
Ja som mala cca 5kg ovocia..jahody,ananas, nektarinky, hrozno,jablka,hrusky..take co vydrzi, nie je vodnate velmi..Niekto to napichuje vopred na špilky, my sme mali na misach nakrate, pri tom špilky a kazdy si bral co chcel..kazdy si ju pochvaloval, bolo to originalne urcite odporucam..trochu ozivenia k tomu jedlu kolacom..fontanu sme si požiciavali a tam nam aj dali belgicku čokoladu k nej..
Odpovedať
@lucuku súhlasím s @bejkab, moja kamarátka bola minulý rok na dvoch svadbách, na oboch ju mali a nebol o ňu veľký záujem, iba medzi deťmi, lebo bolo dosť teplo a predstava, že by mala do seba ešte pratať čoko po tých všetkých koláčoch....ale ovocie, ktoré tam bolo pripravené, sa pojedlo všetko 8-) , aj keď bez čokolády.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
na svadbách u nás mali čokofontány práveže veľký úspech, dávame ju na veľký podnos, k tomu malé tanieriky, takže s neporiadkom nie je žiaden problém, pripravujeme k nej napr. jahody, banány, jablká, broskyne, nektarinky, hrozno
Odpovedať
Profilova fotka
@restauracia_impress áno, a ľudia sa nevedia toho nabažiť... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali jahody - tych najviac, hrozno, kiwi, melon, ananas, banany (ale tie ked dlho stoja mozu scernat, takze je dobre ich nastriekat napr citronovou stavou)...my sme mali aj maliny, lebo v tom case ako sme mali svadbu ich bolo dostatok...co do poctu kg, tak to je tazko povedat...uz len samotny melon moze vazit dost :)..mali sme 80 ludi a ovocie: jeden melon, dva krat ananas, asi 10 ks kiwi, jahody asi 2 kg...ostatne si nepamatam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?