Aké menu na svadobnej hostine? Poraďte

Ahojte, mohli by ste mi poradiť, aké menu teraz ide na svadbe? Hostina sa začne okolo 18. hodine. Máme na pláne podávať predjedlo, polievku a 2 chody a potom teplý a studený bufet. Len akosi sa nevieme dohodnúť na tých 2 chodoch, aké jedlá teraz idú na svadbách.
Odpovedať
ahoj predjedlo sa dava bud: sunkove rolky plnene chrenovou slahackou, oblozene tanieriky, proscuito s melonom, hl.jedlo: gordon blue,kuracie prsia sunka,syr a broskyna, ryza a kura,rezen a majonezovy salat, nejake masko na prirodno to su typy aspon co som citala v menu listkoch tu na nete,,,,,,,,,,ryza,kura,rezen a salat to je skor taka klasika,,,,,,,,,,,,,,my budeme mat asi sunkove rolky, slepaci vyvar s rezancami a kuracie prsia, sunka,syr,broskyna,ovocie,zakusky a svedske stoly v podobe teplych a studenych bufetov a slane pecivo
Odpovedať
Profilova fotka
aho, my sme teda mali jednu zakladnu podmienku - urcite nie sunkove rolky 8-) mali sme toto: Predjedlo: Kačacie prsia na listovom šaláte; Polievka: Svadobná slepačia so zeleninkou, mäsom a rezancami; Hlavný chod: Bravčová panenka v oravskej slanine na hubovom rague a Kuracie prsia plnené údeným syrom s americkými zemiačkami a ryžou A bolo to mnam mnam a kazdy chvalil ;)
Odpovedať
Profilova fotka
pozri aj tu : http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/s... http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/c...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?