Aký máte názor na farebné bolerko k svadobným šatám?

Profilova fotka
Nevesticky, aky mate nazor na farebne bolerko k svadobnym satam? Chcela by som zlte,...budem mat slnecnicovu svadbu a aj kyticu zo slnecnic a chcem k tomu zlte lodicky... co vy na to?
Odpovedať
Profilova fotka
@ja311 no a? sak chces, tak si daj :-) co koho do toho. p.s. kopec neviest mava bolerko tak smelo do toho ;-) a na fotenie efektne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ja311 neváhaj... a pri žltej už vôbec nie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Si moj clovek :-D tiez budem mat zlte bolerko a zlte balerinky :) na opetky si netrufam budem v 6. mesiaci tehotenstva :) na satach mam zltu stuhu a mame zltu vyzdobu :) vrelo ta v tomto podporujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem kocky, povzbudili ste ma ... svadba bude na dedine, tak uz vidim tie otazniky v pohladoch :D no nevadi... ja sa celkom tesim, ze budem taka slnieckova :) myslim, ze zlta je skvela a vesela farba ... len ludom dodam elan.. teda aspon pevne verim :D
Odpovedať
Profilova fotka
@ja311 aj ja da vydavam na dedine :) nech si vsetci zvykaju ze dnes sa to uz nosi inak ako kedysi a kazdy si robi tak ako sa paci jemu :) nedaj sa nikym ovplyvnovat je to vas/tvoj den :) drzim palce aby ti vsetko vyslo tak ako si prajes :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonka011 dakujem, napodobne! nejako to zvladneme :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ja311 @sonka011 @nefertiti Baby a neviete mi poradit, ja by som chcela cyklamenove bolero alebo svetrik, kde by som to mohla zonat?
Odpovedať
Profilova fotka
@luciakaiserova odporucam ti pokial si z BA alebo je v tvojom meste siet sekacov textile house, odsledovat si kedy im pride nova kolekcia, alebo sa tam zastavit, je velka sanca ze zozenies svetrik akejkolvek farby a vo skvelom stave, a mozno budes mat stastie aj na bolerko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@luciakaiserova ciklamenova je myslim dost aktualna farba, satenove bolerka vidavam aj u cinanov a v roznych butikoch...svetriky skus kuknut aj na MK :) ja mam zlty odtial :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luciakaiserova Ahoj, ja som si bolerko dala sit nakoniec .. :) ale co sa tyka svetrikov, ako vravia baby, tie urcite najdes po cinanoch! skus .. alebo hladaj na internete, bazos a podobne .. verim, ze sa ti to podari :)
Odpovedať
cyklamenove a zlte svetriky boli pred pol rokom v camaieu, cyklamenova je vraj tento rok "in", tak myslim, ze budu v predaji v nejednom obchode
Odpovedať
:-) Vždy som bola za bielu klasiku, ale v poslednom čase sa aj ja zamýšľam nad tým, že by na šaty išiel farebný svetrík.. I keď ťažko zvoliť farbu. Výzdoba bude asi krémovo-oranžová, no neviem, či oranžový nie je veľmi out.. =-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@rimkafabka myslim ze v otazke svadby alo takej sa nic nepoklada za "in" a "out" :-) pokojne by som sla do oranzovej farby svetriku, je to vesela tepla farba a urcite ta len ozivy a rozjasni ;-) naozaj by som sa netrapila co je in a co out...kazda by sme mali mat co sa nam paci :)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej, táto debata ma veľmi potešila, tiež plánujem žltý opasok a topánky (momentálne zvažujem sandále, lebo svadba bude uprostred leta), všetko slnečnicové a slniečkové:)
Odpovedať
Profilova fotka
baby nasla som krasne svetriky v roznych ziarivych farbach v S Oliver obchode..ja som si kupila krasny cyklamenovy.. vsetky na gombiky..odporucam.... @zuzuliatko18
Odpovedať
Videla som nevestu s modrým bolerkom a modrými topánkami a svadobnou kyticou ,ktoré pekne ladili ku modrej výzdobe a vyzeralo to veľmi vkusne. Bolerka v akejkolvek farbe si mozete nechat usit v tych svadobnych salonoch, ktore ponukaju sitie siat na mieru. Ja si tam dam sit saty a ked si vyberieme aj farbu celej svadobnej vyzdoby tak aj bolerko. Zohnat topanky v roznych farbach je ale vacsi problem :-S .
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja budem mat bolerko a topánky inej farby :) Asi takto nejako :) ale masla v pase nebude, a ked hej tak vzadu, uvidíme, stale je to v procese vymyslania
Odpovedať
Profilova fotka
@luciakaiserova za koľko? a mali aj fialový?
Odpovedať
Profilova fotka
@lili205 tusim okolo 28€ stal.. a cisto fialovy som tam nevidela ale ja som len vbehla a kupila hned. a tam v tom oddeleni kde som ja pozerala mali zlte cyklamenove 2 odtiene zelenej ale mozno v inej casti obchodu by mali..
Odpovedať
super tema, aj ja rozmyslam nad bolerkom/stolou v cyklamenovej farbe, kedze takej farby budem mat aj topanky a kyticu. Osobne mam velmi rada farebne akcenty v stylingu nevesty, takze baby smelo do toho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lili205 podla webu maju aj fialovy http://www.soliver.de/Strickjacke/14.... skoro ma teraz porazilo, ja som si totiz dnes objednala fialovy, ale 3x drahsi :-| nastastie sa mi paci viac ako tento z s oliver :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marfushik ďakujem za tip :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?