Tetovanie na ruke. Zakrývať ho či nie?

mam otazku - resp. si robim prieskum - na lavej ruke na predlakti z vnutornej strany mam tetovanie - asi 6 cm x 3,5 cm znak dolara. saty budem mat bez rukavov. to tetovanie ma nemrzi, nelutujem, ze ho mam, len sa pytam, ci to nebude vyzerat nejak - aky spravny vyraz pouzit? - drsne? mam si dat rukavice? tie moc nechcem. alebo len take tie rukaviky - ze plecia hole a od zapastia nad lakte... aky je vas nazor na to? myslite, ze to tetovanie bude posobit rusivym dojmom? inac, aj na lavej lopatke mam vytetovaneho draka, pomerne velkeho a z toho mi bude pravdepodobne tiez kusok vidno...
Odpovedať
1
2
6
Profilova fotka
ak ťa to nemrzí tak načo to riešiš? 8-) Všetci o tom vedia a možno by bolo divné, keby si to silou mocou zakrývala. Vybrala si si šaty nez ohľadu na tetovanie, tak kašli na to... ak to bude na niektorých fotkách nevhovné je veľmi jednoduché to retušovať. ;-)
Odpovedať
Zkus si přečíst http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovedať
dobre, uz som ticho ;-) len som bola zvedava na vase nazory, ako by ste reagovali, keby isla vycancana nevesticka s brutal tetovanim na predlakti 8-)
Odpovedať
Ja osobne nie som velkou fanynkou tetovania, ale to je moj nazor. Preto tetovanie sama nemam. No ty ho mas, je to tvojou sucastou, ludia ta tak poznaju tak tiez si myslim ze nie je co riesit. ;-)
Odpovedať
Zuzanocka, kedze ako vravis, robis prieskum a chces pocut nazor viacerych, tak si dovolim vyjadrit moj nazor. Ja by som si ku svadobnym satam tetovanie v KAZDOM pripade zakryla. Z mojho estetickeho hladiska tetovanie ku svadobnym satam posobi velmi rusivo a ked pises o brutalnom tetovani dolara na predlakti, tak to si teda dokopy ani neviem predstavit. A nielen ku svadobnym satam, ale aj spolocenskym. Jedine, ze by si si ako svadobne saty dala nejaky rokersky ulet, ale to asi neplanujes.
Odpovedať
tiez nie som vyznavacom tetovani, ale existuju moznosti, prve je aby si sa rozhodla ci si ho nechas v takej forme ako je, alebo zvolis riesenie na zakrytie. Ako pisali v odvolavkach baby, ten krem od dermakolu by to mal zakryt alebo to ries tymi kamienkami, ak ti vyhovuje mat ho, tak sa netrap nad okolim.
Odpovedať
No, taky nejsem zrovna fanynka tetování, ale kdybych měla dolar na předloktí, asi bych ho zakryla. Nějaké umělecké (drak) nebo něžné (kytička, motýlek) tetování na lopatce bych asi nechala tak. Taky záleží, co budeš mít na svatbě za lidi - jestli převážně partu kamarádů, kašlala bych na to, jestliže bych měla samé tetičky a babičky, zakrývala bych vše.
Odpovedať
Profilova fotka
zuzanocka, ja mám tetovanie na chrbte a vôbec mi nebude prekážať ak ho náhodou bude vydieť. Si to proste ty, každý ťa tkaú pozná a nemáš sa prečo skrývať. Pokiaľ nechceš rukavice, tak si ich nedávaj a hotovo ;-)
Odpovedať
ja mam tetovanie na ladvine a stale vymyslam ako dat usit saty aby mi ho bolo vidiet ved aj tetovanie je sperk ;-) ale moje zial asi predsa len nebude vidiet
Odpovedať
Urcite zalezi aj od motivu tetovania. ;-)
Odpovedať
podivej se na moji svatbu, zadny problem a to jsem byla oddana v kostele :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Taky jsem mela , teda jeste porad mam tetovani, na rameni, ve svatebni den bylo videt a nikomu to snad nevadilo.Je soucasti me, tak proc ho zakryvat. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojky,z tetování si vůbec nic nedělej.Já mám na pravém rameni vytetovaného delfína a šaty budu mít korzetové bez ramínek a bez rukaviček.Ani závoj mi nepomůže překrýt tetování,ale vůbec mi to nevadí,tak se touhle myšlenkou na zakrytí vůbec netrap. :-)
Odpovedať
babky, dakujem za nazory, nemienim to tetovanie zakryvat, len som zvedava, ako budu ludia na to hladiet. proste som popredu zvedava a viem, ze tam nikto za mnou nepride a nepovie mi - ty, to je hrozne... len si robim taky predbezny prieskum, ze kolko % ma ohovori :)
Odpovedať
zuzka: nikto ta neohovára, len si vyjdrimr svoj nazor, predsa je to len na tebe ci ti to tetovnie vadi alebo nie a ako s nim nalozis ;-)
Odpovedať
ja som videla aj nevesticky s tetovanim, tusim na beremese, a nic si z toho nerobila, ak sa to tebe paci, tak preco nie, kasli na druhych, co si o tebe myslia. Ti, ktori by ta ohovarali, tak aj keby si to zakryjes, by ta ohovarali, proste, ludia, ktori chcu ohovarat, si vzdy dovod najdu.
Odpovedať
http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovedať
http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovedať
http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovedať
http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovedať
Ahojky, mě naopak láká nechat si udělat tetování na rameni henou jako takové malé "překvápko". Mít ho, tak ho neskrývam ;-)
Odpovedať
ahoj zuzanocka, tak ja sa pripajam k potetovanym. Myslim si ze zalezi len od teba ako to nakoniec spravis, ci si ho pretries alebo nechas tak. Ja mam moje na prsniku cize v dekolte a svadobne saty mi ho vobec nezakryvaju a pravdu povediac ani som sa nezamyslala ci je to vhodne alebo nie. Aj tak ma kazdy pozna s nim a skryvat si ho nechcem, lebo som patricne pysna nan. A ak s tym bude mat niekto problem tak hold jeho smola 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam take tetovani, na lopatce a ani jsem nepremyslela o tom, ze bych ho zakryla..vypadalo dobre a i k satum to nebylo nejake moc vulgarni... :-D
Odpovedať
ahojte. no ja som nad tetovanim rozmyslala asi 3roky kym som sa odhodlala...mam ho na boku bruska,takze mi ho na svadbe nebude vidiet ale ak by som ho mala na viditelnejsom mieste nerobila by som z toho vedu...aspon je to trochu ozivenie tej svadobnej klasiky :-)
Odpovedať
Ahoj, mám tetování vzadu na krku.Nechám si vyčesat drdol,chci,aby bylo vidět,nebudu mít ani závoj. 8-)
Odpovedať
Ja tetovanie nemám, ale už 4 rok nad tým rozmýšľam... A asi sa na to dám konečné. Kde je fajn štúdio v BA? Poprosím do IP. Dík
Odpovedať
nsoci: ja som z ba ale tetovat som sa dala u jednej overenej babenky ktora ma salon v samorine. Je velmi zlata a ma aj dobre ceny,lebo v ba je to o dost drahsie. Ak budes chciet dam ti na nu kontakt ;-)
Odpovedať
babenky ja mam tetovanie na nohe a na ramene a vobec mi neprekaza pokojne sa na to dajte aj pred svadbou aspon budete inn ;-)
Odpovedať
Dievčence poprosím Vás o info o tetovaní v BA, seriózne, teda nie doma u niekoho, ďakujem.
Odpovedať
nsoci: rozhodla si sa nechat sa skraslit?
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?