Svadobné vlásenky. Vyzerajú aj naživo tak dobre?

Ahojte. Chcela som sa spýtať či niektorá z Vás nemala šperky z internetového obchodu droby, konkrétne vlásenky. Kvety do vlasov .chcela by som vediet či vyzerajú aj v skutočnosti tak pekne ako na obrazku.dakujem :)
Odpovedať
ahoj , obchod droby poznam, objednavala som si odtial nausnice naramok aj vlasenky a mozem len a len odporucit, sperky su presne ako boli na foto, dokonca da sa aj podla vlastneho zelania prisposobit, velmi ochotny pristup a rychla doba dodania-proste uplna spokojnost ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som tiez mala odtial objednané dva naramky aj nausnice, jeden naramok s nausnicami mi robila k satam na prezlecenie a bol este krajsi ako som cakavala. ja som maximalne spokojna, komunikacia aj vsetko bolo super, osobne mozem len doporucit.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tak ja "droby" môžem len odporúčiť. Na želanie mi vyrobila bižutériu na moju svadbu a prednedávnom som si dala robiť tiež jeden set na kamarátkinu svadbu a som veľmi spokojná. A vlásenku som tiež mala a bola super, držala celú noc, tam kde mala. Skvelý prístup, komunikácia a aj cena. Takže vrelo odporúčam :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som nadovsetko spokojna s droby.sk :-) mozete si pozriet aj v mojom albume vecicky,ktore som si objednala :-) velmi sikovne rucicky ma teta :-) mozem len odporucit.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte od droby.sk mám náhrdelník je fakt prekrásny a hlavne presne taký aký som chcela a to do detailu..Teraz čakám na ozdoby do vlasov tak som zvedavá ale určite vám napíšem ale myslím že je veĺmi šikovná a určite by som si u nej objednala čokoľvek :-)
Odpovedať
tak potvrdzujem aj ja že výrobky od dorby.sk sú naozaj neskutočne krásne. objednala som si veľkú vlásenku- kvet a je naozaj nádherný. takže veká spokojnosť.
Odpovedať
Profilova fotka
pridavam sa - mam od droby na poziadavku vyrobene nadherne perlickove nausnicky a naramok- farebne k satam na svadbu /druzickovske/ a velka spokojnost... velmi krasne, nazivo asi este krajsie ako na fotkach , a stihla sibenicny termin,kedze som sa zobudila na poslednu chvilu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
No baby,ja som si odtial objednavala korunku a velmi som sa sklamala ked som ju vybalila...pekna na pohlad ,ale co nezbadam...prasknuta a na niektorych miestach vidiet uz stopy po lepidle...takze asi ja jedina som sklamana :(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?