Svadobné doplnoky. Zvoliť štras alebo perly?

Neviem sa rozhodnut ci stras ci perly...Dodrziavali ste poveru ze perly nosia slzy? (samozrejme ze saty prisposobim k sperkom, este som sa nebola pozriet v ziadnom salone...) :-|
Odpovedať
A nejake linky na rukavicky??? :-)
Odpovedať
Rukavicky ti ponuknu v salone spolu so satami, zvyknu mat siroky vyber tak si urcite nieco najdes.
Odpovedať
jajunka, to som este nevidela, aby sa saty prisposobovali sperkom. je to sice tvoja vec, ale myslim si, ze tento postupje ovela komplikovanejsi. skus najprv pobehat salony, zistit, co je na tvoj termin volne a podla toho sa rozhodnut. ak uz by si chcela vediet moj nazor na perly, tak podla mna sa tato povera vztahuje len na prave perly, tak si daj falosne a mas to vybavene:-)) ale v jednom klenotnictve maju napisane nieco v tomto zmysle: vraj perly prinasaju slzy? ale iba zenam, ktore ich nemaju.. alebo tak nejak. a rukavicky: vid lara. tak sa to najlepsie vybera, ked mas na sebe tie saty, vidis presne, co sa k satam hodi a co nie. nechaj si poradit v salone ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jajunka, najpr šaty a potom šperky, jednoznačne. A ani si tie šaty neobjednávaj 1/2 roka dopredu, pretože za takú dlhú dobu si to môžeš rozmyslieť, to je moja rada. A na povery nedaj - to je sprostosť. ;-)
Odpovedať
jajunka: ja som si preto vybrala stras :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala bizu z perliciek. Tiez mi svokra hovorila o takej povere, ze nevesta nema mat na sebe perlicky. Ale ja poveram jednak neverim,a jednak perlicky su koralky a nie su prave perly, takze sa to na ne nevztahuje. A tiez odporucam najskor vybrat saty a potom doladovat vsetky doplnky ako bizu, topanky, rukavicky, zavoj a pod., je to jednoduchsie.
Odpovedať
zase sa rozoberaju povery? Daj si to, co sa Ti paci a v com vyzeras dobre. Kasli na povery. Tiez by som najskor vybrala saty a az potom doplnky. Doplnku maju doplnat saty a nie naopak. Napr. dlzku a tvar nahrdelnika treba prisposobit vystrihu. Ja som si sice mohla dovolit k popolnocnym satam vybrat najskor nahrdelnik, ale to predo, lebo boli site a vystrih sa vystrihol podla sperkov.
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s bajkou - daj si to co sa ti paci.. ja by som si stras nedala, lebo sa mi moc nepaci.. ale keby som nasla nejaky, ktory by sa mi pacil, dala by som si.. ja som skor za perlicky.. pre mna to vyzera s perlickami elegantnejsie, so strasom zase asi romantickejsie.. - ale perly+slzy absolutne nepasuju do seba.. - je to hovadina..
Odpovedať
daj to čo je krasne pre teba a pre draheho - mne sa perličky nepačia a tak som si kupila celu sadu zo štrasu - a je mi jedno čo na to kto povie - mne sa to pači a hotovo
Odpovedať
Jajunka, podla mna to hlavne zavisi od toho, ake budes mat satocky...napriklad ja chcem nieco s krajkou alebo teda take nieco neobycajne, komplikovane, takze viem, ze k tomu absolutne ziadne sperky nepojdu, okrem snubneho prstena a nausnic a kuronky vo vlasoch nic mat nebudem, aby to nebolo moc gycove...ale ak ty budes mat nejake pekne, snehovobiele satky, nijak extra prezdobene koralikmi alebo tak, tak perly budu uplne super...a na ziadne povery never, daj si to, co sa ti paci a v com sa dobre citis a hlavne, co sa bude hodit k celkovemu outfitu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja si doplnky chcem urobiť sama, len potrebujem nájsť obchod s príslušenstvom. Nejde mi o gorálky tie už mám a je ich všade plno, ale drôt a zapínanie a jednoducho všetko k tomu potrebné? Neviete o nejakom takom obchode v BA alebo v okolí??
Odpovedať
strasove supravy su krasne,alebo biele zlato.Na povery by som neverila
Odpovedať
Článok sa načítava...
KSB odporíučam ti daVinci
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?