Svadba v apríli - ako sa vyhnúť peleríne a bolerku a nezmrznúť? :)

Ahojte :) vedeli by ste mi poradiť, čo si obliecť na svadbu v studenom kostole na konci apríla? Mám šaty s krajkovaným rukávom /mrknite do albumu/, a chcela by som sa vyhnúť lesklým bolerkam, umelým kožušinám (a pravým tiež :)) a podobne. Čo by ste mi poradili? Som rozhodnutá čo najviac vydržať bez akéhokoľvek teplého vršku, ale na konci apríla u nás može byť ešte pekná zima, tak potrebujem nejakú zálohu, keby bolo najhoršie. Vďaka za rady :))
Odpovedať
ja som mala uzke biele sako. Velmi dobre som sa v nom citila a stale ho mozem k niecomu nosit
Odpovedať
Profilova fotka
@calvera25 takéto niečo by sa Ti veľmi hodilo http://www.svadobnystyl.sk/624-zamato... alebo potom nejaký svetrík vo farbe svadobných kvetov a doplnkov...inak šaty máš skutočne nádherné :-)
Odpovedať
hehe mame svadbicku v rovnaky den :) a ja ziadny kabatik ani bolerko nebudem mat...v aprili uz byva teplo a tu polhodku v kostole vdrzim :) nezakryjem si predsa tie nadherne saty no nie :)
Odpovedať
No u nás v Spišskej má može počasie ešte prekvapiť, preto si chystám studenú variantu. Pokiaľ budeme mať omšu, tak v kostole strávim tak hodinu - veľký, studený kamenný, je tam fakt kosa ... A hovoriť "áno" totálne modrými perami, to bude romantika :))) Samozrejme verím, že budeme mať krásne skoroletné počasie... ale šťastie praje pripraveným :) Tak počítam so všetkým :)
Odpovedať
@calvera25 daj si nieco tvrde na zahriatie ;)
Odpovedať
ako píše mimil niečo na zahriatie, ale neprežeň to!!!! ha ha , ale bez srandy možno štóla????
Odpovedať
baby nebláznite, alkohol na zahriatie si dávať nemožem, šak si ešte hanbu urobím :) Ja som skoro úplný abstinent, malý panák a som pod stolom :) Musím to proste zvládnuť triezva :)
Odpovedať
vsak ja tiez nie som nejaky alkoholik :D ale pred odchodom do kostola som si dala s druzickami len tak symbolicky na jazyk a nebola som nervozna, nebola mi zima (a to bolo asi 8stupnov a mala som saty bez ramienok) a dokonca som ani nerevala :) pripadne ked si nechces davat nic na seba, tak sa nejako zohrej predtym - napr. horuca sprcha tesne predtym, ako sa oblecies (vlasy a makeup ti to nepokazi), alebo si trochu poskac a pod .. pripadne popros niekoho, nech ma v prvej lavici v kostole nejake "bolerko" a prehodis si ho cez plecia len ked uz budes sediet vpredu a bude ti naozaj velka zima
Odpovedať
@mimil díky moc, to znie dobre :) až budete náhodou 25. apríla pred 15:00 v centre Spišskej a uvidíte nevestu, ako si dáva 3 kolečka okolo kostola, tak to som ja a zohrievam sa :) Nie vážne, myslím, že budem tak "mimo" (v dobrom slova zmysle), že si ani nevšimnem, že mi je zima :)
Odpovedať
@calvera25 mne by sa páčilo niečo takéto http://www.melissaheartsweddings.com/... :-) A potom ešte úplne obyčný svetrík vo farbe šiat, aby na seba nepútal pozornosť a vynikli hlavne tie šaty, ktoré sú už tak dosť zdobené :-)
Odpovedať
@calvera25 to by som sa prisla pozriet :D ale tiez si myslim, ze v tom "stave" zima bude to posledne, co ta bude trapit ;) Hlavne nevymrzni predtym, ak nahodou bude chladno, napr. ak pojdete autom, zober si tam kabat, alebo horuci caj v termoske (na zohrievanie ruk - radsej ho moc nepi, nech potom nepotrebujes na WC v kostole). Este mi napadlo, ze moze pomoct, ked ti nebude zima na nohy - takze pancusky robia zazraky ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby aj ja mam 25.4 a neviem teda ci bude teplo...tazko povedat!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dostala som tip na kašmírovú štólu a to asi zrealizujem. To je malé, skladné a pritom elegantné. A neviem vobec, čo tu riešim, keď 25.apríla bude krásne slnečné počasie a 20 stupňov :))
Odpovedať
Profilova fotka
@calvera25 haha aj ja si to myslim...no snad nas matka priroda nesklame...tento rok uz odkvitnute bolo vsetko!!!a prvomajova pusa bola pod opadanou ceresnou :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?