Samolepiaca krajka na telo pre nevesty. Kde ju kúpim?

Ahojte byvale aj buduce nevesticky :-) ...chcem vas moc poprosit, ak viete neiktora o samolepiacich krajkach ktore si lepia nevesty na telo, dajte mi prosim vediet, kde by som ich mohla zohnat...dakujem vam velmi pekne a zelam vela lasky... ;-)
Odpovedať
a naco je to dobre? este som o tom nepocula. skus v obchode so spodnym pradlom, pripadne galanterie... ;-) aj tebe vela lasky x-)
Odpovedať
nie nie...musi ti byt svadobny salon, zatial som to videla len v madarsku, no tu bohuzial este nie, tak len ze ci niekto o tom nevie nahodou...je to napriklad dobre, ak ma niekto tetovanie, tak si to moze tym prekrit..je to akoby prilepena biela krajka posobi to krasne aj ak ma niekto jednoduche saticky...alebo kratke saty a na clenok si da takuto bielu krajocku, je to trosku rajcovne a romanticke zaroven... A ja tetovanie mam na ramene, nehanbim sa zan ani nic take, len by bolo pekne prelepit ho uz len kvoli tomu, ze je tmave... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
Ja mam tetovanie na chrbte. Preto budem mat asi cely cas na sebe bolerko. Len na fotenie ho vyzleciem. To sa predsa vobec k sebe nehodi.............svadobne saty a tetovanie! Ja si to tiez myslim. Ak nahodou objavis tu krajku, napis mi, prosim! Mozno by to bolo lepsie ako mat cely cas bolerko ;-)
Odpovedať
@janajag skus pozriet na stranke lechaton.cz v kategorii sperky na telo :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?