Rukavičky na svadbu

Nevestičky, neviete mi poradiť, kde kúpiť čipkované svadobné rukavičky, skôr krátke. Vždy som snívala o rukavičkách, len väčšina ľudí to nechápe ;-( =-) ďakujem ;)
Odpovedať
https://www.aliexpress.com/wholesale?...
Odpovedať
Profilova fotka
radsej si kúp cez sk stránku. https://www.svadobnedoplnkyrozarka.sk...
Odpovedať
ďakujem :)
Odpovedať
Nedaj sa odradiť :) Rukavičky sú krásne :) tieto sú zaujímavé :) https://www.diva-princess.sk/svadobne... alebo z Aliexpress :)
Odpovedať
Pozri mne sa tiez velmi pacia, je to krasny doplnok ale osobne by som si ich na ruku nedala ale to neznamena, ze ta nechapem :) Podla mna by si sa mala ist pokukat po obchodoch a pozicovniach so spolocenskymi satama alebo rovno zbehnut do svadobneho salona. Tam ich isto mat budu podla mna. Vyskusaj a ked nie tak na ali isto najdes.
Odpovedať
@verona2016 tí ľudia ti môžu byť ukradnutí, hlavne že tebe sa to páči a splníš si svoj sen že budeš mať rukavičky:-) Len neviem, či by som sa nebála ich objednávať z internetu. Radšej by som išla do nejakých svadobných salónov a požičala by som si rukavičky
Odpovedať
ďakujem kočky za reakcie :) Bola som aj v nejakých salónoch, ale sú mi dosť veľké, väčšinou majú také po lakte. Ale nevadí, ešte pohľadám :)
Odpovedať
Profilova fotka
@verona2016 ja ťa úplne chápem! Aj ja chcem, ale hačkované. Len mama ešte o tom nevie 😂
Odpovedať
@sia_s a čo ti to tvoja mamka nechce dovoliť? Je proti rukavičkám?
Odpovedať
Profilova fotka
@13ivica7 Nie, jej sa tiež veľmi páčia, len ešte nevie o tom, že mi ich bude ona hačkovať :D
Odpovedať
Ako mne sa tiez rukavicky pacia ale neviem ci by som sa odhodlala si ich aj dat. Mne sa do konceptu mojej svadby moc nehodia a hlavne treba k nim mat dobre zvolene saty aby to v celku pekne ladilo. Ale neboj isto niekde take najdes len to mozno bude chciet pobehat viac salonov a obchodou ale isto ich zozenies neboj sa ty nic
Odpovedať
Profilova fotka
Asi si nepomozem, no tie rukavicky sa mne teda vobec nepacia a nechapem ako si ich niekto moze na svadbu dat. Vsak to je take staro modne. mne to tak proste pride. Vobec sa mi to k tejto dobe nehodi a budu sa ti v nich akurat tak potit ruky a nic via. To nebude veru dobry pocit mat mokre ruky. Neviem no :-S
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@verona2016 aj ja chcem rukavicky, velmi sa mi to paci a vobec to nie je staromodne ale prave naopak :-) tiez nemozem najst nejake pekne za trochu menej penazi nez ako som nasla u rosa clara alebo pronovias, tam maju naozaj krasne tak ak tak pozri, ale stoja okolo 100 eur
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa tiez pácia rukavicky a kedze ich mat dlho nebudem tiez nechcem dat vela penazí do toho ja som si nasla stranku kde predávajú rozne za 6-7eur.
Odpovedať
@sia_s jáááj :-D :-D Tak už tomu celému chápem. Jej sa nechce háčkovať, tak preto je proti, čo? :-D :-D Ale to ju prehovoríš, veď mamky pre svoje dcérenky ktoré sa vydávajú spravia fakt všetko. Aspoň teda tá moja bola taká:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?