Poraďte doplnky k mojím šatám

Ahojte kočky....tak skúste mi dať nejaké tipy na doplnky k týmto šatám, mám nejaké predstavy ale rada prijmem aj iné, nechám si poradiť. Za každú radu ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
šaty su nadherne velmi pekný výber... ja by som zvolila nieco jemne podla toho ci si výstredný typ alebo nie... mne sa osobne strasne paci kvet do vlasov ale kedže je štras na šatoch možno nieco eleganté štrásove...
Odpovedať
Ďakujem, ja som z tých šiat nadšená keď som si ich vyskúšala iné som už nechcela :) rozmýšľam nad tým štrasom vo vlasoch čoraz viac sa mi to páči. A náušnice? niečo z toho by nemohlo byť?
Odpovedať
Tie 2. a 3. nausnicky v poradi su velmi pekne :-) Neviem ci dobre vidim..ak su tie satky take "hunate" potom by som si vedela predstavit vo vlasoch aj bielu ruzicku s pierkami ;-) Ale to ozaj zalezi na tom aky si tip a co sa Ti paci :-)
Odpovedať
na šatách sú také drobné ružičky
Odpovedať
1 alebo 3
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa k šatám hodia tie prvé pretože majú podobný tvar ako je brošňa na šatách no veľmi dôležitý je aj typ tvojej tváre, či sa ti viac hodia dlhé náušnice alebo také masívnejšie
Odpovedať
Líbí se mi 3. naušničky ;) Šaty jsou krásné, moc doplňků bych nevolila. V jednoduchosti je krása. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Tie prve nausnice k tym satam jednoznacne.. a ked tak jemnulinky naramok, ale nemusi byt..menej je viac a saty su same o sebe krasne a zdobene :)
Odpovedať
Mne sa tiež zdá, že by boli fajn nejaké náušnice, ktoré pasujú k tej ozdobe na šatách, stačí decentnejšie, tie prvé alebo tretie sa mi tiež celkom pozdávajú. A už hádam ani nič netreba, ale treba aj podľa toho rozmýšľať, ako budeš mať urobené vlasy. Keby si mala vo vlasoch tiež nejakú štrasovú ozdobu, tak náušnice by som vybrala nejaké úplne jednoduché, decentné. Napríklad ja budem mať výrazné ozdoby vo vlasoch a šaty majú tiež ozdobu, len to je zlaté, nie strieborné, tak náušnice mám celkom jednoduché (dokonca jednoduchšie, než zvyknem bežne nosiť). Inakšie šaty sú nádherné, nedivím sa, že si z nich nadšená.
Odpovedať
jeeej ďakujem baby :) no ja sa najviac prikláňam tiež k tým prvým...asi si ich objednám, no som zvedavá či mi pôjdu :D a už keď mi tak pomáhate aký účes si mám vybrať? Rozmýšľam, že by som si dala vlasy na bok, to mi ide s tým som spokojná, len neviem či by taký účes šiel aj k týmto šatám. A keď nie to tak som rozmýšľala nad rozpustenými vlnami a do toho by som asi dala aj ten štrasový hrebienok....ja fakt neviem :-| hodím sem aj pár fotiek pre predstavu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@reni1512 Presne tak, aj mne sa najviac páčia tie prvé náušničky. K šatám, čo sú na obrázku sa mi aj hodia najviac, no musíš vybrať sama, ktoré chceš :-) :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?