Poradte ake topanky?

Ahojte. Prosim vas, viete poradit? Kupila som si saty na svadbu. Lenze som nejak blbo odhadla dlzku siat.. a teraz nemozem k nim zohnat topanky. Saty maju spodnu vrstvu satenovu, tu mam pod clenky, na vrchu je tyl, ten mam tesne nad zemou.. co k nim obut? Dakujem za radu ☺
Odpovedať
Daj si skrátiť šaty :) Netrp zbytočne kvôli tomu. Keď budeš mať vysoké a tebe nie tak veľmi prirodzené topánky, budeš neistá a ľudia si to všimnú. Neobmedzuj sa na vlastnej svadbe :) Alebo iná rada - zameraj sa na platformu. Pridajú ti pár cm, no zároveň spád nohy nie je taký veľký ako bez nej.
Odpovedať
Su to tieto saty. Uz som kupila dvoje topanky, na rovnej podrazke, ale to k nim vobec nepasuje...
Odpovedať
Profilova fotka
@noij naopak, ona má šaty krátke .. Ja som si kúpila sandálky, pekne pedikúra a snáď to bude fajn :)
Odpovedať
@marypaul ja som uz kupila dvoje sandalky, ale nesedi mi to nejako .. :-( idem pozriet link na ne
Odpovedať
Profilova fotka
@vicky17 vezmi šaty do obchodu a kúp rovno so šatami ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Obuj si co sa ti len paci. Musis byt o nich predsvedcena, ze su to tie prave a bude to ok. Hlavne aby ti boli dobre a pohodlne. To je podla mna hlavne. Ono ak sa v nich budes dobre citit, tak by som problem nevidela v nicom.
Odpovedať
http://www.imoda.sk/ruzove-sandalky-p... a tieto len v zlatej farbe http://ccc.eu/sk/woman/catalog/all/38...
Odpovedať
uz rozmyslam aj o nejakych sandalkach na opetku, nebude to potom smisen, ked budem mat saty po clenky? dneska idem dalej hladat aj so satami veru :-D
Odpovedať
aha, rýchlo som prečítala a neuvedomila som si to s tou dĺžkou :D no pokiaľ je tá vrchná vrstva dlhšia, myslím, že je to v pohode. Nie je to smiešne.
Odpovedať
krasne sandaliky. podla mna budu absolutne v pohode a krasne ti budu ladit s ostatkom. inak aj tie saticky maju krasnucku farbu. ak sa smiem spytat odkial ich mas @vicky17? ono je hlavne, aby si sa ty v nich dobre citila , podla mna o nic ineho ani nejde
Odpovedať
Baby uz som kupila. A saty mam od Michell ☺
Odpovedať
A ake si nakoniec kupila. Mohal by si sem pricapit fotku, ako to cele spolu vyzera, co ty na to. Celkom by to bolo fajn, aby sme to aj my videli. Ja si taketo fotky rada obzeram, aspon viem, ze sme mozno trocha pomohli. Inak tie saty na obrazku su velmi pekne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Velmi rada, ale nefotila som sa s nimi ☺ ale isla som do lodiciek. Co som si ani myslela, ze kupim.. ☺
Odpovedať
A poviem ti aspon za mna tak, ze sami to zda byt aj lepsia volba ako sandalky. Ja viem, ze asi nebudu az take pohodlne, ale pacia sa mi omnoho viac. Dobre si si vybrala a k tym satam to bude podla mna eno nuno. A tie flitre tie su bozske ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?