Parfém na letnú svadbu. Poraďte

ahojte poradite mi nejaky dobry fakt uzasny uchvatny romanticky parfem na letnu svadbu?pomozu aj skusenosti,dakujem! ;-)
Odpovedať
@vanilka83 ja som si kúpila ralph lauren - ralph.. je to krásna letná vôňa.. no mám v zálohe aj DKNY - be delicious.. ;-)
Odpovedať
@simcab ok dik pojdem ju dnes hned ovoniat!:o)))))))
Odpovedať
Profilova fotka
ženy ja som sa včera zamilovala do vône Chloe...úplne geniálna, nádherná a neuveriteľne dlho vydrží...na zápästiach ju cítim ešte dnes, a to som sa včera večer sprchovala...vyskúšala som kopec vôní ale toto je podľa mňa malý parfumérsky orgazmus... ;-) dnes som si ju objednala cez net a môjmu drahému Paco Rabanne 1 Milion...úplne že sexy vôňa pre chlapa...a ladia spolu dokonale
Odpovedať
@matya77 ahoj ja som rozmyslala aj nad tou chloe, ale ktora?ta 1. klasicka v tom hranatom flakone s maslickou alebo ta novsia chloe love?-ta vyhrala aj teraz 1.miesto najlepsej vone roka.
Odpovedať
Skus parfem od Chanel - Coco Mademoiselle.
Odpovedať
Profilova fotka
@vanilka83 jednoznačne od Chloé parfém s rovnakým názvom Chloé, to je tá s mašličkou. Odporúčam vziať si domov navoňaný testovací prúžok, ja ju mám na nočnom stolíku a doslova mi prevoňala celý byt. Podľa mňa je úplne dokonalá na svadbu, lebo je svieža, preto som si ju kúpila, len dúfam že ju do svadby neminiem, predsa len sú to ešte 3 týždne... :-)
Odpovedať
pre mna je naj vona Moschino - i love love .....milujem tu vonu a bez nej by som sa nevydala :-D
Odpovedať
@katka212 ten mám už teraz, je krásny,ale na mna je až moc elegantný a vážny a chcem drahého prekvapiť niečim novým ale dik! :-)
Odpovedať
tak fajn dakujem vám všetkým vlemi pekne!skusim všetky co ste pisali! ;-)
Odpovedať
vanika83, ďakuejm za tému.. :) aj ja potrebujem niečo parfémové poriešiť.. :)
Odpovedať
moja zamilovana klasika je napriklad lacoste - pour femme...ale uz ju pouzivam dlhe roky, tak pojdem poovoniavat nieco nove.. :-)
Odpovedať
@me_to_you suuuuuuuuhlasim jedna z mojich overenych srdcoviek na den na neformalne nosenie overene!ale na svadbu to chce fakt nieco nove a specialne!:o))))))
Odpovedať
Článok sa načítava...
@vanilka83 Tak este by si mohla skusit Carolina Herrera - 212 . Ta je tiez nadherna vona,letna,svieza a urcite sa bude pacit aj drahemu :-)
Odpovedať
tak som to uz vsetko ovonala-ralph lauren ralph-krasny sviezy letny ale na mna moc sportovy,lanvin merry me-pekny original parfem na svadbu ale mooooc konvalinkovy za chvilu ma z neho bolela hlava,chloe-pekny sviezy jemny letny ale moc jasminovy na mna a stale ked ho citim citim moju kamosku takze to chce nieco co by vystihovalo mna a aby kazdy vedel ked ho uciti ze som to ja a mam ho! lancome -tresor in love! x-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?