Mali ste niektorá korunku vo vlasoch?

Profilova fotka
Nevesty mali ste niektora korunku na svadbe? Ak ano pridajde prosim fotky, celkom nad tym rozmyslam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sis492 Ja len budem mať svadbu a korunka sa mi páči,ale aj závoj.No keď som bola na skúške šiat a boli tam veľmi ochotné žienky a poradili,tak sme poskúšali.Budem mať aj závoj aj korunku.Toto je zo skúšky foto
Odpovedať
Profilova fotka
@hanka8921 Sa teším,keď pôjdem poskúšať účes,ale predstavu dáku už mám,ako by som chcela.Myslím,že dobrá kaderníčka vie ako urobiť účes aby korunka vynikla,bola dobre vidieť.Keď budem mať fotky účesu tak tu hodím.
Odpovedať
@sis492 ja som mala, pozri v mojom albume...
Odpovedať
Ja som nemala korunku, nikdy sa mi to moc nepáčilo a ani teraz sa mi to nepáči. Podľa mňa už v dnešnej dobe sa korunky moc nenosia, ale samozrejme nech si dá každá to, čo a jej páči. Hlavne ide o to aby sa nevesta cítila dobre:-)
Odpovedať
Fuha korunku asi skôr nie ako áno, už sa to nenosí, radšej si nejaký pekný a výraznejší závoj vyber:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sis492 Ahoj, korunka je glamour doplnok ku ktorému musíš zvoliť vhodný účes. Je dosť dôležité, aby ti takýto look zapadal aj do štýlu svadbičky. Nič nie je out a nič nie je in, najdôležitejšie je, aby si bola spokojná a mala na svadbe všetko to, čo sa tebe a budúcemu ženíchovi páči ;)
Odpovedať
@sis492 prosím zabudni na korunku...to už v dnešnej dobe ozaj nie. Ja som ešte nevidela ani jednu nevestu, ktorej by to pristalo...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja som strašne chcela korunku a nakoniec som ju aj mala a vôbec neľutujem krásna ozdoba do vlasov ;-) :-)
Odpovedať
Nechajte ju, nepytala sa ci je to podla vas in alebo out, ale ci ste korunku mali a ak ano ci by ste mohli pridat fotku. Keby ste vy chceli nieco ine - zavoj, farebne topanky, hocico a niekto napise prosim zabudni na to asi by vas to nepotesilo :(
Odpovedať
Profilova fotka
Baby ja som nad korunkou najprv vobec neuvazovala, tiez som si povedala ze uz sa to moc nenosi, ale potom som nasla na fb tento účes a strašne sa mi to páči :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sis492 tato korunka aj celkovy uces je velmi pekny a hlavne ta korunka je taka decentna, takze podla mna kludne moze byt:-) Pokial ide o takyto uces, tak jednoznacne ano:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sis492 mne sa korunky aj pacili ked som bola este mladsia a ked som si tak predstavovala aku budem mat raz svadbu a v tych rozpravkach viete kde ma kazda princezna korunku, tak som si vzdy hovorila ze aj ja taku budem mat. Ale teraz si to uz neviem predstavit, uz som asi trosku dospela:D :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@sis492 a aj taký účes budeš mať? Či ešte uvidíš, či nenájdeš krajší?
Odpovedať
Profilova fotka
@mirimari ešte nejsom rozhodnuta :) ako som aj pisala, nad korunkou som nerozmyslala, potom som uvidela henten a celkom sa mi to zapacilo :) ale zatial to je len jedna z moznosti :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak môžem poradiť skús sa pozrieť aj po fascinátoroch... je ich neskutočné množstvo, do rôznych štýlov, so závojčekom aj bez. Mňa to úplne dostalo (mala som ho aj na svojej svadbe a dobre som spravila, lebo sa nepodaril úplne dokonali účes na jednej strane tak sme to aspoň prekryli :)). Tiež som chcela obrovský, dlhý tylový závoj, nehodil sa ale k šatám tak som sa ho vzdala a švagrinka mi ako cenu útechy spravila fascinátor a bola som na 100% spokojná.
Odpovedať
Profilova fotka
mala som korunku na svadbe a nelutujem :-) pozri moj album. vsak kedy inokedy by som si nieco take mohla dat do vlasov?? :-D najma som chcela aby mi ostala nejaka ozdoba vo vlasoch ked dam dole zavoj. vobec som neriesila ci sa to nosi alebo nie..
Odpovedať
Profilova fotka
Videla som už niekoľko neviem, ktoré mali korunku a celkom sa mi to pozdávalo. Neviem sa ale rozhodnúť, či so závojom alebo bez. Skúšala som to aj tak ale ozaj neviem. A dokonca neviem ani aký si dám spraviť účes. Máte nejaký tip?
Odpovedať
Profilova fotka
@sis492 jasné chápem, ešte pokiaľ sa budeš vydávať tak nájdeš kopec účesov, to hovorím aj z vlastnej skúsenosti stále pozerám po internete všetky možné veci a raz sa mi zapoáči to, už si myslím že som rozhodnutá a do toho nájdem ešte krajší a tak. No na porazenie to niekedy je:/
Odpovedať
@sis492 aj ja uvažujem nad korunkou a predstava môjho účesu je na fotke... Samozrejme musela by kaderníčka prispôsobiť ofinu korunke :-)
Odpovedať
@michaela323 velmi pekny uces si si zvolila a asi by som do neho uz zbytocne nedavala korunku. Ten uces je sam o sebe pekny a dost komplikovany a neviem ci by to ta korunka cele nepokazila. Ale to je len moj nazor, uvidis co ti povie kadernicka
Odpovedať
Profilova fotka
@sis492 ja som mala takú čelenku
Odpovedať
Profilova fotka
@weja146 zaujimavo to vyzera, aj ked nie som moc za taketo celenky a korunky vo vlasoch, mne to uz pride moc take gycove ale to iba v tych pripadoch ked to je prehnane. Ty si to mala take decentne, co je fajn:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kajka_majka jj, ako vidis, ziaden nahrdelnik, jemne nausnice (zle vidno, ale je to perlicka) a nemala som ani naramok :-)
Odpovedať
@uhrinova_magda dakujem krasne, ano, cakam hlavne na nazor kadernicky,, ci odporuci :-)
Odpovedať
@michaela323 kadernicky to vedia najlepsie posudit :-) Tak som zvedava ako budes mat nakoniec vlasky ocesane :-)
Odpovedať
@sis492 ono to pekne ukaze ako u princeznej :-) Ja som ju tiez chcela ale nevydalo to nejako :-) Popravde mojmu priatelovi sa to nepacilo, takze ma od toho odhovoril. Tak som bola bez korunky ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
@weja146 ved tak je to dobre, v jednoduchosti je krasa :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?