Mali ste na sebe niečo nové, staré, darované a modré?

Práve si čítam na nete články o tomto "zvyku"a rozmýšľam,či to vôbec mám mať aj ja,alebo kašlať na to:))
Odpovedať
Profilova fotka
nie :)
Odpovedať
ahoj. Ja som mala aj nové, darované a od kamošky požičaný náramok, lebo že šaty z požičovne sa nerátajú mala by to byť od kamošky alebo niekoho známeho z rodiny. Modré som nemala nič. Nechcela som najprv nič také, ale kamošky aj kolegyne ma presvedčilo o tom, že sa to tak robí a prináša to šťastie do manželstva. ináč rozhodnutie je na Tebe. :-)
Odpovedať
áno, mala som. Podľa mňa aj šaty z požičovne sa rátajú ako požičané ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nemala aj som chcela a potom sa na to zabudlo.... ale mas mat modre, stare, pozicane, nove aj ukradnute
Odpovedať
u mna to bolo take,ze mala som aj nemala. kedze som modre, darovane a pozicane nechala doma. rychlo som volala mamine nech mi to donesie a kedze nebol cas, aby som si to dala na seba, mala som to v kabelke, kt.mi pre nedostatok ruk a miesta drzala moja svagrina ako svedkyna :-D zavisi to len od Teba ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
je to len zvyk, tradicia... podla mna to dolezite nie je, ja nad tym nejako ani neuvazujem a uz vobec by som zi nevzala na seba pocas svadby nieco ukradnute :-| ... maminka mi kupila modry podvezok, to je tak asi vsetko co budem z toho vsetkeho mat :DDD myslim ze púocas svadby budes mat kopec inych starosti... zbytocne si nelam hlavu nad zbytocnostami... vela stastia pri priprave svadby!!
Odpovedať
ja to neriesim... mam modry zasnubak, ktory v case svadby uz mozeme povedat, ze bude stary, je aj darovany aj modry :-D nove budem mat saty, lebo tie este nikto nemal na sebe a ci bude aj nieco pozicane, tak to este uvidime :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ja budem mať požičanú fotografku :), pretože to zároveň bude aj moja svedkyňa , tak si ju na to ,,svedectvo,, musím požičať...nové budem mať šaty, ukradnutého mám ženícha, pretože tak sa to pred pár rokmi zomlelo :-D a čo ešte? staré a modré?neviem...hm..vezmem si dákeho šmolka do vrecka...
Odpovedať
Profilova fotka
Je to iba na tebe. Ked sa ti ten zvyk paci tak ho dodrz a ak nie tak nie... Ja som mala modry podvazok, pozicany zavoj,novu korunku aj saty a stare nausnice :-)
Odpovedať
ako sa rozhodnes, tak bude - Tvoja svadba:) ja som mala modry podväzok - ktory bol zaroven darovany a novy:), pozicanu ozdobu do vlasov, novu podprsenku :-D a staré šaty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@selinka11 nie nemala, a vôbec neverím na to žeby mi mohlo niečo staré, nové, modré alebo požičané priniesť šťastie, život budeš mať taký, ako si ho zariadiš :-) myslím si, že nejaké povery ti ho nezlepšia :-D :-)
Odpovedať
Tak mne sa niektore tradicie pacia a posnazim sa, aby som mala nove, stare, pozicane a modre. Otazka je, ako dlho je nieco "stare". Saty mam uz napr. 3mes doma, svadba bude o 7mes. Budu dovtedy stare? :-D Podvazok budem mat modry, pozicany od mojej mamci. Vsetko ostatne bude nove.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Nie :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak vezmime to takto. Požičané máš šaty, závoj a pod. Nové máš topánky a prádlo. Modrý máš podväzok (väčšina) a ten je teda väčšinou tiež aj nový :) A staré? :) ber to tak, že starého máš chlapa :D a je to :)
Odpovedať
Profilova fotka
mala, hoci som to nejako specialne neplanovala, ale vyslo to tak ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?