Kde zoženiem čierne čipkované body?

Ahojte dievčatá! Neviete náhodou, kde zoženiem čierne čipkované body? Najlepšie bez rukávov, chcela by som ich použiť ako vrchný diel k sukni. Ďakujem :)
Odpovedať
Mia Dresses alebo ER fashion.. kukni ich stranky urcite maju tam
Odpovedať
Myslim, ze by sa mali dat zohnat aj normalne v obchodoch. Povedala by som, ze aj cinankovia ich budu mat. Oni predsa maju vsetko, co sa da zohnat normalne v obchode. Neviem ci by som si taku vec objednavala z internetu. Asi by som to potrebovala vidiet na mne oblecene. J e to taka vec no malo komu len tak sadne hned na prvy sup :-|
Odpovedať
@dominika62 ďakujem za tip, kuknem :) @modra_lastovicka Už som hľadala v obchodoch, ale zatiaľ majú ich len s dlhými rukávmi, ale ešte sa popozerám :)
Odpovedať
@zuzkatomi7 taktiez odporucam mia dresses.ja som si tam kupila pred 2tyzdnami.stalo 16 eur.ma 3/4rukav a krajka je jemna,prijemna na nosenie :)
Odpovedať
v H&M zavse maju nejake ;-)
Odpovedať
Hm, tesco sa mi vidí, že ich malo tiež. Alebo ma napadlo ešte ak by si sa poobzerala po obchodoch so spodným prádlom. Tam by ich mohli mat tiež. No zaujímalo by ma, k čomu ho chceš nosiť. Či pod niečo alebo ako lebo je dosť odvážny kúsok. Aspoň teda na mňa by bol. Asi by som nemala odvahu na niečo také.
Odpovedať
Ďakujem Vám za rady, pobehám obchody a uvidím, čo majú... @mauritka Samozrejme nechcem také, ktoré vyzerajú ako tielko alebo podprsenka :) Práve preto mi je problém nájsť vhodné a vkusné. Hľadám niečo​ čo vyzerá ako​ obyčajný top, ale ​preto som myslela na body, ​ab​y​ mi ​to nevybiehalo stále zo sukne​, aby som to nemusela stále napráva​ť :-S . Na nete som videla celkom pekné, decentné ​kusy, ​ale sú buď vypredané, ​alebo sú dostupné len veľmi malé čísla.
Odpovedať
Vies co ja som take tielko videla v newyorkeri. Aj som ho pozerala no menali moju velkost. Mali ich v bielom , ciernom, ruzovom a takom telovom. Mali na sebe aj cipku. No velmi pekne vyzerali. Teraz sa take celkom aj nosia lebo uz som postretala dievcata, co take mali na sebe. Skus sa ist pozriet aj tam ak take mate u vas
Odpovedať
skús sa pozrieť na dadoo.sk, majú rôzne body, aj čierne krajkové bez rukávov- neviem však, či je skladom - systém mi túto informáciu neukázal. Cena je 30 e. Pripájam aj odkaz: http://dadoo.sk/sk/-body/celocipkovan...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?