Kabelka a nevesta

Nevestičky budete mať aj nejakú kabelku? ak áno, čo v nej? ak nie, kde budete mať napr. servítok?
Odpovedať
mala som kabelku, v nej papierové vreckovky, balzam na pery, lesk. telefón som mala na izbe, ale keby sme nemali všetko pod jednou strechou, bol by tam aj ten :-)
Odpovedať
ahoj ja som mala pompadúrku a tam som mala servítku, zrkadielko, lesk na pery a ostatné som mala kozmetickú tašku a tam som mala ostatné ( náhradné pančušky, lak, sponky, deodorant, vonavku .....)
Odpovedať
@hallie @beatrixlenicka a to ste mali celu dobu na ruke ? - teda aj pri obrade a tak?
Odpovedať
@kacenka_1 ja som mala v podstate listovku, do ruky :-) počas obradu ju mala svedkyňa, podala mi ju vlastne až vtedy, keď sme si sadali na večeru. na ruke by som ju určite nemala :-)
Odpovedať
Ja tiež plánujem mini kabeločku do ruky (ešte ju nemám kúpenu a svadba v sobotu :-D ).. dám si tam zákl. líčenie, dezodorant, parfem, mobil, nejaké tabletky od boletsi hlavy a pod. Snáď sa to všetko zmestí :-D
Odpovedať
@gabikova @hallie ja som rozmyslala ze taky ten zakladny balicek hodim napr. mame alebo tak, a servitky zenichovi a hotovo... myslite ze to bude divne?
Odpovedať
Ja mám na svadob. šatách aj vrecká čiže uplakané servítky budú tam :-D A nie nebude to divné. Podľa mňa vôbec nemusí byť kabelka :-)
Odpovedať
mne nevesta a kabelka vobec nejde dokopy :-S balicek prvej pomoci budem mat v nejakej tasticke v aute pocas obradu a balikmi papierovych vreckoviek bude povinne vybaveny kazdy okolo mna :-D
Odpovedať
Kabelka, nevesta. Nieeeeeeee!!!!!!!! Na nosenie veci mi budú slúžiť iní.
Odpovedať
Profilova fotka
kabelka ozaj nemusi byt ! na to mas svedkynu aby ti nosila veci :-D
Odpovedať
No, na ten čas, ktorý som pred svadbou strávila hľadaním vhodného odtieňa kabelky, som ju teda veľmi na svadbe nevyužila. Musím však povedať, že to bola jedna zo základných vecí, ktorú som chcela/musela mať. Mala som v nej mobil, vreckovky, žuvačky, rúž, zrkadlo a púder. Brala som si ju na fotenie (ostala v aute), v aute ostala aj počas omše, ale pri presúvaní z miesta na miesto v aute som z nej vždy niečo vyťahovala. Aj na hostine som si napríklad z nej vyberala žuvačky :) Ostatné veci (náhradné silonky atd) som mala, samozrejme, v príručnej batožine na izbe, ale neviem si predstaviť ísť bez kabelky. Podľa mňa je to úplne normálne, kabelku si beriem všade, všade so sebou musím mať svoje veci...
Odpovedať
kvoli kabelke tu je svedkyna :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
vsetky moje potrebne osobne veci mala vo svojej kabelke moja mama. Plus mi niesla aj topanky na prezutie v krabici. Potom som to mala pri nohach pri stole. No a vreckovky (keby nieco) mal zenich vo vrecku. Urcite by som si kabelku nebrala... Ved v jednej ruke mas zenicha, v druhej kyticku :)
Odpovedať
@erika04 tak nejak si to predstavujem aj ja...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som nemala kabelku :-) vsetko som hodila do kabelky mame a sestre :-) a ani mi nechybala :-)
Odpovedať
@kacenka_1 mala som ju pri fotení a v kostole na obrade , na hostine som mala za sebou všetko potrebné ( kozmetickú tašku)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala so sebou svoju veľkú kabelku, ktorú nosím so sebou bežne. Bola hodená v aute, keď bolo treba pri fotení, tak mi ju šofér podal, v kostole som kabelku nemala vôbec - môj rúž mala pri sebe mamina a v sále som mala kabelku pod stolíkom a keď som ju potrebovala, tak som s ňou išla na toaletu :)
Odpovedať
@kacenka_1 ja som ju mala na zápästí, takže mi nezavadzala a ruku som mala voľnú
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?