Hodilo by sa k týmto šatám háčkované bolerko?

Hodilo by sa k týmto šatám háčkované, prípadne štrikované bolerko? Veľmi sa mi páčia takéto bolerka, ale neviem či by sa nebili materiály.... sukňa je tylová a budem mať aj tylový závoj....
Odpovedať
Profilova fotka
Hmmm myslim si, ze nie, ze sa nehodi... Ale ja nie som specialista na latky a bolerka neznasam, tak asi preto :-D
Odpovedať
nie :)
Odpovedať
tieto sa páčia aj mne.....ale ešte som ich neskúšala a vela ludí mi hovorí, že sa ku mne ani ženích cez tú suknu nedostane...ako si na tom ty??a podľa mna sa k tomu hodí iba vtedy,ak by boli nejaké detaily prepojené...napr strieborné doplnky na bolerku.....ale to by asi fakt bolo treba hľadať a hľadať..
Odpovedať
@sarikjanka no, ja som si ich dala sit a su prekrasne, som velmi spokojna....a kruh na spodnici je ohybny, takze ku mne sa zenich dostane :)
Odpovedať
@dasenkaaaa konečne niekto kto má aj dobrý názor na tento typ šiat..potom super :)))
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som ich skusala a velmi pekne boli, ale kedze mam malu dcerku tak som ich zamietla, lebo by som ju nevedela ani na ruky poriadne zobrat, naozaj su velmi objemne. skusala som aj ine typy takychto siat a tie boli lepsie. ale u mna rozhodlo aj to, ze ten tyl v oblasti kde koncia ruky bol dost dokrkvany a vytahany z toho ako ich kazdy nadvihoval (myslim tak aby ste si po nich nestupali) a teda to trochu odstavalo. no a co sa tvojej otazky tyka tak krajkove bolerko radsej nie. myslim si, ze by sa to bilo. ale inak so sa v nich fakt citila ako princezna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna by sa to tiez bilo. Na satach je uz vyrazny prvok, a to prave korzet. Najlepsie by bolo bolerko, ako je sukna :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dasenkaaaa krásne šatočky. máš ich už aj doma? :-)
Odpovedať
@veronikabs ano mam :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?