Dáte si bolerko, kabátik alebo svetrík na svadbu v apríli?

ahojte nevesty ktore mate svadbu v aprili, davate si nieco na saty niejake bolerko alebo svetrik alebo take daco alebo spoliehate ze bude relativne teplo a vydrzime bez?
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám svadbu 14. apríla, budem mať bolerko a pre istotu pri pani z požičovne odložila krásny biely kožuštek - ak by náhodou bola zima.
Odpovedať
Profilova fotka
@kraska66 Ja to budem mať rovnako. :-)
Odpovedať
ja budem mat svetrik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám tiež svadbu 14.apríla a budem mať len také čipkované bolerko a na tom kabátik. Vonku to bude stačiť ale neviem či mi na hostine nebude zima len v tom čipkovanom bolerku. Hmm? :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ywett, ja budem mat tiez len cipkovane bolerko, vydrzime :)
Odpovedať
@sonka11 Ywett sa vydala pred rokom :-D Ale mozno by mohli aprilovky 2012 napisat, ci tie svetriky a bolerka nakoniec potrebovali :-)
Odpovedať
Ahojte, my mame svadbu v juni a tiez budem mat cipkovane bolerko, lebo do kostola by mali byt zahalene ramena..
Odpovedať
Ja mam na hostinu pozicane bolerko s kratkym rukavom a na obrad v kostole kozusok.Pri tom pocasi,co je vonku sa kostolik uz asi velmi neohreje :-( aj ked mi drahy slubil 13 st. a slniecko :-)
Odpovedať
ahojte ja som si akurát dneska kúpila tiež kožuštek račej.. ak to bude vyzerať fakt na teplo tak rýchlo pôjdem kúpiť niečo tenšie... tiež som sa chcela spýtať túto otázku či kožuštek, alebo niečo tenšie .. :)
Odpovedať
Ja som si objednala svetrik - na fotenie, ale ja mam saty s rukavikmi po lakte, aj ked z priesvitnej jemnej latky, ale predsa lepsie ako nic...takze aj ked sa vyzleciem, nikdy nebudem mat uplne holy chrbat a ruky...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?