Aprílové nevesty - čo na šaty?

Profilova fotka
Ako to riešite Vy, keďže ťažko povedať, aké počasie bude? Ramená potrebujem zakryť najmä kvôli kostolu, ale predsa sa budem pohybovať aj po vonku (napr.pri blahoželaní). Nechcem klasické saténové bolerko, ale neviem, či zvoliť len niečo ľahučké tylové, alebo háčkované, svetríkové... Ďakujem za Vaše názory ;-)
Odpovedať
ja by som zvolila nejaky pekny svetrik farebny,velmi dobre to vyzera, pozri albumy, ja som tiez chcela, ale nanasla som taky, co by splnal moje predpoklady a nakoniec, aj tak som sa od stresu potila :-) takže ja by som išla do svetríka ;-)
Odpovedať
no ja dufam,ze nebude zima..ja mam saty take s cipkou..teda mam dlhe cipkove rukavy..ale podla mna to hackovane by bolo velmi pekne..take jemne:)
Odpovedať
no pokial nebude vonku menej ako 15 stupnov tak ja ziadne bolerko nechcem, strasne sa mi to nepaci, ramena si zakryjem len dlhym zavojom, takze dufam, ze pocasie mi to dovoli.
Odpovedať
Profilova fotka
@kk02 ani mne sa nepáčia klasické bolerká, skôr mám na mysli niečo takéto:
Odpovedať
Profilova fotka
@miruskahulci ja tiež dúfam, že zima nebude ;-) ja budem mať celkom holé ramená, takže musím myslieť na zadné vrátka :-)
Odpovedať
toto nevyzera zle:)..a skusala si si to so satami,ci to bude ladit..
Odpovedať
ahoj ja mám aj tylové a pre prípad aj kožušinkové, čo keby mrzlo :-D Dúfam, že bude pekne a nebude treba žiadne. No do kostola idem v tylovom, kedže mám výstrih nedá sa inak . ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja nechcem žiadne este som nevidela pekne a vsetky sú nehorázne predrazene
Odpovedať
Profilova fotka
@miruskahulci neskúšala, lebo šaty nemám z požičovne - ale tylové by sa hodilo, lebo mám tylovú sukňu na šatách (to by som si nechala ušiť asi) a to háčkované bolerko sa dá objednať a myslím, že by to tiež šlo :-) @misulik15 ja namiesto toho kožušinkového skúsim asi zohnať nejaký biely svetrík - keby nebodaj bolo chladnejšie (ale nebude! :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
no dufajme ze mrznut nebude 8-) ja by som chcela pekny zlty svetrik, ale tazko nieco zohnat, aby to aj dobre vyzeralo.
Odpovedať
u nas v kostole predpokladam buce cca 5-7 stupnov takze hanba nehanba mam v plane kozusok..aj ked teta v pozicovni na mna pozerala trochu divne :-D ale nebudem riskovat, ze sa budem hrbit od zimy
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som prave dnes prisla z nakupov a kupila som si svetrik, cerveny, jemnucky a 3/4 rukavmi... ale ako povedala druzicka moja... ked pojde do tuheho, dam ho nabok a budem sa tvarit, ze nepatri ku mne :) potrebujem ho len n ceste autom, a mozno vonku pri gratulaciach :) ale inak nie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zoldynka ja tiež rozmýšľam najmä kvôli gratuláciam a možno aj pri fotení sa zíde na chvíľu... i keď verím, že slniečko nám dopraje ;-) @pollyanna mne by v kostole našťastie stačilo aj niečo tenšie, teda dúfam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ivkulka urcite nam pocasie vide... to len tak preventivne ho napcham niekomu do kabelky :)
Odpovedať
@ivkulka no 20.4. uz moze byt celkom fajn..ja tomu 6.4. moc neverim :-) spokojna budem, pokial nebude prsat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pollyanna súhlasím, hlavne aby nepršalo
Odpovedať
tak ja verím, že počasie vyjde... musí! ale ak zoženie, v zálohe budem mať nejaký pekný svetrík :-)
Odpovedať
ja teda dúfam, že 20. apríla už bude celkom pekne. ale tiež sa pre istotu spolieham na nejaké bolerko, určite nie svetrík a asi ani nie kožušinkové. treba si za jeden uliať a hneď bude teplejšie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nevesticky, nema niektora z vas zaujem o biely dazdnik? Jeden nepouzity mi tu doma "zavadzia", mam ho v mojom bazariku.. Je krasny, snehobiely. Kamoska ho nevyuzila na vlastnej svadbe, tak sa ho snazime posunut dalej..
Odpovedať
ja mam kupeny tento svetrik, ale nie na obrad len na fotenie a blahozenia a tak mimo obradu
Odpovedať
Profilova fotka
baby a nahodou nemáte záujem o biely kožúštek?mám ho v bazáriku a je teplučký a veľmi pekný na chladné dni sa tiež hodí....mala som ho len raz na sebe a chcela som ho po svadbe nosit ale ja niesom na taketo kožušteky zvyknuta :-(
Odpovedať
@viktoria2011 mne sa zda kozuch nevhodny na polovicu aprila uz, jasne zalezi od stupnov, ale kozuch sa mi paci viac na svadbu ked je sneh, pripadne jesen.....
Odpovedať
Profilova fotka
@janka_k no ja tiež rozmýšľam nad niečím takým (keby bolo vonku chladnejšie), ale zatiaľ som taký pekný čisto biely nenašla :-| Ale do kostola by som rada predsa niečo iné... Zatiaľ som sa nikam nepohla...
Odpovedať
Profilova fotka
Myslíte si, že by sa mi k takýmto šatám hodilo háčkované bolerko? Stále sa neviem rozhodnúť, či si ho mám objednať... :-|
Odpovedať
@ivkulka mne sa to tam trochu bije tie dva rozne vzory ta krajka a to bolerko k tomu, k tym satam by som dala take cisto priesvitne ako si predtym davala, to by mohlo do kostola stacit ci myslis ze nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@janka_k ďakujem za radu, tiež mi napadlo to isté, preto som ho zatiaľ ani neobjednala...
Odpovedať
pollyana aj ja mam v tento den svadbu ale ja sa skor bojím ze bude sneh
Odpovedať
Profilova fotka
babyyyy...žiadne bolerka nebudeme potrebovať :-) bude krásne slnečno, pomerne teplo a pršať nebude :-))
Odpovedať
@nelly004 urcite? no neviem, ja som zistila ze ani moj uz kupeny svetrik nemozem mat kvoli kvetom na satoch, takze dufam, dufam, strasne dufam ze bude teplo :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?