Žreby namiesto kvetov

chcela by som sa spytat aky je vas nazor ohladne toho ze namiesto kvetov by sme chceli zreby. Nemoze to nikoho urazit ci ?
Odpovedať
@dievcatko8 to je super napad, my sme uz na niekolko svadieb niesli zreby namiesto kvetov a tiez by sme to tak chceli :-) nevidim na to nic zle, a kto nechce davat zreby da kvety a je to vybavene...
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne by sa asi viac pacilo dostat zreby ako kvety :), hlavne aj preto ze zijeme v zahranici, a z tych kvetov by sme aj tak nic nemali
Odpovedať
Profilova fotka
aj podľa mňa to je super nápad, my tiež nad tým rozmýšľame :)
Odpovedať
@dievcatko8 my to mame tiez na oznameniach, je to ovela praktickejsie a pre nas hlavne vyhodnejsie ved co ked nahodou nieco velke vyhrame :-) a tak dostanes kopec kvetov, ktores su sice pekne ale po par dnoch ich mozes vyhodit
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim... my tiez budeme k oznameniu prikladat basnicku, ze chceme zreby a nie kvety... a pre istotu to aj budeme hovorit osobne pri pozyvani... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@cincirela ako ste to tam napisali, na to oznamenie? je to celkom zaujimavy napad
Odpovedať
@keyneska mame taketo Svadobčania naši milí, dovoľte nám prosbičku. Radšej ako vecné dary, naplňte nám kasičku. Od začiatku manželstva chceme šťastie mať, namiesto kvetiniek, žreb nám môžte darovať. my mame dost nechapavych ludi tak sme to napisali jasne a strucne :)
Odpovedať
Profilova fotka
jeej to je super napad. na to som nemyslela :)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to skvelý nápad, aj my to takto chceme :)
Odpovedať
my mame basnicku : Namiesto kvietku kupte radsej stieratelny los, chceme zotriet, vyhrat a "ist na rhodos"
Odpovedať
@dievcatko8 Kradnem :) Ak teda smiem :-D
Odpovedať
Dievčatá, ja som ešte o niečom takom nepočula, ale je to perfektný nápad. Ďakujem za inšpiráciu, určite to aplikujeme ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@cincirela toto je skvele. tiez si lamem hlavu s tym, ako to slusne drahym svadobcanom navrhnut. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
je to mile, ale ja osobne by som to nechcela...milujem kvety a neskutocne sa na to tesim..aj ked zvadnu a nezostanu..ale tiez som pocula o tom, ze to vela ludi robi, hlavne ti, ktori napr. idu hned na dovolenku alebo su zo zahranicia...takze je to vec nazoru, ide len o to, co chces ty:)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si dali, aby nam doniesli miesto velkych kytic jednu ruzicku a zreb :)
Odpovedať
Profilova fotka
@cincirela jeeej to je super :) ja som chcela skombinovať nejako tie vecné dary (tiež už skoro všetko máme) a tie žreby, ale to už bolo príliš veľa textu :) super skrátená verzia :)
Odpovedať
@vierkaviera ahoj mozes mi prosim poslat tu basničku?? dakujem a to ste davali robit zvlást kartičku? alebo priamo na oznamenie?
Odpovedať
Profilova fotka
@zumbulka20 pisali sme to na karticku k svadobnemu stolu, mam to v albume :) ja som si oznamenia tlacila sama, takze som to urobila takto :)
Odpovedať
tak ja som asi divná, ale ja chcem určite dostať kvety :-D
Odpovedať
Baby, poviem Vam pravdu, ale to prvy krat v zivote pocujem, ze by sa davali zreby miesto kvetov :D Keby som to napisala na nejaku karticku, tak by podla mna nikto nechapal, o com tocim :D A basnicka, ze nech daju radsej peniaze ako vecne dary mne osobne pride drza, ved v dnesnej dobe, ked uz aj vsetci vedia ze spolu byvame vo vlastnom byte, by snad nikoho nenapadlo nam kupovat taniere alebo toaster, ale vyslovene tie peniaze pytat, no neviem... sto ludi, sto chuti :)
Odpovedať
Urazit snad nie, len treba ratat s tym, ze niektori ludia si aj tak urobia posvojom. Co mi ale nevadilo - niektori priniesli zreby, niektori kvety:)
Odpovedať
ze sa davaju namiesto kvetov radsej peniaze na charitu, psie utulky a podobne, to som uz pocula, ale zreby nosit.... :-N
Odpovedať
@lucinuska1234 aj mne to príde drzé, pýtať si od ľudí rovno peniaze podľa mňa by každý mal byť vôbec rád, že mu niekto niečo prinesie a nie ešte diskutovať o tom, čo a koľko
Odpovedať
@zuzcami moj drahy skratil, ale aj tak je to dost natlacene na tej mini karticke ale neva zatial to kazdy vzal v pohode. este aj vravia ze aky dobry napad to je :-)
Odpovedať
@lucinuska1234 my sme si to dali, lebo sme aj viacerym ludom naznacovali ze taniere, pohare a podobne nepotrebujeme ale niekomu to nedopinalo tak sme to takto jasne a strucne napisali a zatial to vsetci beru v pohode. Kto si to precita tak sa zasmeje, ze to by ich nenapadlo a ze super napisane :-) ziadne negativne ohlasy zatial neboli.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme vysvetlovali, prosili, aby sa naozaj netrapili s kvetmi - a nakoniec som aj tak mala riadne kytice (dokonca aj umele), ktore skoncili na hroboch :/ (po svadbe sme sa doma nezdrzali, zijeme vonku) a aj zreby sme skusali navrhnut ako alternativu (ziadne pytanie si na drzovku) - z 80tich to pochopili dvaja :D tak co uz, chceli sme ludom ulahcit, nevydalo.. nevadi :)
Odpovedať
Profilova fotka
to je super napad, aj moja sesterka tak budu mat, ja tiez nechcem kvety ale kedze na svadbe bude mat syncek 2r tak chcem aby kazdy jemu doniesol nejaky darcek :-) a ja som to kazdemu na "drzovku" povedala a este pri pozyvani poviem aby kvety nedoniesli, moj syn bude mat ooooooovela vacsiu radost z darcekov ako niekto na cintorine...
Odpovedať
Profilova fotka
Hoci by mi ani žreb nepriniesli, len stisk rukou, milý úsmev a úprimne blahoželanie. :-) Na to, aby som si darovanú kyticu na pár sekúnd podržala v ruke a potom všetky kvety i tak nechala v kostole, mi to príde zbytočné. Pre gratulantov oštara a zbytočné výdavky.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež som ešte nepočula, že by sa dávali namiesto kvetov žreby, ale je to dobrý nápad. Ja tiež nechcem žiadne živé kvety, tak som na webke hosťom navrhla, nech nám radšej darujú bylinky v črepníku. Aspoň uvidíme, koľkí sa na našu webku kukli :D
Odpovedať
Ja som o tom nepocula, ale velmi sa mi to lubi... ja by som urcite zreby davala ako taky ten maly darecek,, keby sme mali klasickejsiu svadbu... je to parada. :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?