Web stranka a svadobne dary

baby chcem sa spytat vy co ste mali vsaltne web stranky a mali ste tam aj zoznam svadobnych darov ako ste topotom oznamili hostom ..... teda ci ste mali nejaku basnicku alebo nieco cim ste tych ludi nasmerovali na tu web stranku ? a nasledne na svadobne dary? dakujem za inspiracie
Odpovedať
U nás v rodine je to tak, že snúbenci chodia pozývať ľudí osobne a tam sa všetci pýtajú, čo chcú, aký dar a narovinu povedia, že žiaden, ale peniaze alebo konkrétne, čo chcú (ak chcú vecný dar). A vlastne 90% ľudí už dá peniaze samo od seba. Web stránka je super, ak máte aj zahraničných hostí, aby mali všetky info pokope a viem, že niektorí tam píšu aj zoznam darov. Počula som už ale aj takú vec, že síce si ľudia naštudovali zoznam, ale nedohodli sa kto čo kúpi a manželia mali aj 2-3 rovnaké dary. Ak chceš dať teda zoznam na web stránku, radila by som taký odškrtávací. Keď si dar niekto označí, ostatní budú vedieť, že ho už niekto kúpi. Neviem či som pomohla :)
Odpovedať
no presne tak to budeme mat .... ze bude zoznam a kazdy si rezervuje ten ktory bude chcet a hned zmyzne teda dalsi ho uz neuvidia..... ale teraz sa mi jedna ako to oznamit ludom .. lebo ty co chcu peniaze maju na to take tie basnicky ze nechce dary ani kvety ale peniaze ..a tak .. preto sa pytam ci take nieco je aj na web stranku s darmi ?
Odpovedať
@soro88 môžete si takú vytvoriť, ale ja by som to rovno buď povedala pri pozývaní, ak teda budete osobne alebo by som to pribalila ako pokyny k pozvánke. Všetci tí ľudia sú dospelí, takže to podľa mňa zoberú normálne, ale kľudne aj básnička môže byť, len neviem či tu niekto niečo také má :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?