Využili by ste zoznam svadobných darov na internete?

Ahojte, v rámci jedného vysokoškolského projektu navrhujeme stránku s možnosťou vytvoriť si zoznam svadobných darov na internete. K takémuto zoznamu budú mať prístup všetci vaši svadobní hostia a budú mať priamu možnosťou rezervácie a kúpy zvoleného darčeka. Pred sfinalizovaním a odovzdaním projektu by bolo užitočné, ak by sme mali názory od vás - skúsenejších :) Aký je teda váš názor na niečo takéto? Využívali by ste ho alebo už niečo podobné využívate? Akékoľvek návrhy nám pomôžu. Ďakujem! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) ak by tam bola taka moznost,ze by si ludia odklikavali ("rezervovali") dane tipy na dary,aby sa uz dalej ostatnym nezobrazovali,bolo by to ok :) ide o to,aby nekupili dvaja hostia to iste :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja by som bola tiež za - aby to čo už niekto bookol sa nezobrazovala ostatnym a ja som mohla znova nahodit nove veci čo by som potrebovala:)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/mojasv... toto existuje @niqka aj tu na stranke... a co sa mojho nazoru tyka... je to lepsie, ako to nechat na hosti... aj ked... mne najviac vyhovuju peniaze, ale je este velmi vela ludi (zistila som to aj na nasej svadbe), ktori su tejto moznosti nie nakloneni... zda sa mi to vseobecne vyhodnejsie... ako vo vyske prispevku (moze sa stat, ze dar je drahsi ako moznosti hosti (prip. ak by sa dalo, zvolit skor moznost poskladat sa na dar).. vyhodou je, ze si tam mladomanzelia mozu zvolit a dat link na konkretny dar s presnymi parametrami a vo vybranej farbe, ale... musia to riesit vopred... ja osobne by som uvitala skor financie s tym, ze si mozem postupne kupit to, co je aktualne a vo vzore a farbe, aku ja/my presne chceme... a odpada aj problem pri gratulaciach, kde dary ulozit a ako ich prevziat...
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som to nakombinovala - viem napr., že niektorí členovia by mali problém dať peniaze, tak by bol v zálohe list s darmi, ktoré by sme chceli a potrebovali v rôznych cenových reláciách a oni by si označili a vybrali, čo chcú :)
Odpovedať
Profilova fotka
presne ako hovori zuzuliatko spravila by som take akoze seky v hodnotach ja neviem napr 10 20 30 40 50 eur...to by bolo super...
Odpovedať
ďakujem za vaše názory. :) Tiež si myslím, že takýto zoznam svadobných darov by asi nebol pre všetkých hostí, ale na druhej strane verím, že by to vyriešilo mnohým komplikácie s nápadmi, čo vlastne kúpiť. @alexis9 - určite rátame s možnosťou označiť dary, ktoré sú už rezervované, prípadne tak ako bolo navrhnuté, môžu úplne zmiznúť s ponuky, aby to neplietlo ostatných. @delphinka - viem, že aj tu funguje niečo také, tuná by však bola možnosť nahodiť priamo konkrétny tovar, ktorý by bolo možné po prelinkovaní na stránku predajcu hneď zakúpiť. @bublinulka - tie šeky si myslela ako? Boli by na ľubovoľné tovary, alebo na konkrétneho predajcu?
Odpovedať
Profilova fotka
myslela som to tak, ze by nekupovali ziaden tovar, ale venovali by mladym peniaze ( tak ako na svadbe v obalke sa dava). tymto sposobom mi to pride prijemnejsie, a hlavne nieje take okate kto kolko dal, kedze mladomanzelia uvidia na ucte celkovu sumu od vsetkych, vies niektori si chcu kupit dom, pozemok, auto, bicykel, motorku...a takto by to mali o kok blizsie. a hostia jednoduhsie.. aspon taky je moj nazor ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?