Tipy na originálny svadobný dar

Profilova fotka
Ahojte, potrebovala by som poradiť dobrý a originálny svadobný dar pre spolužiačku z VŠ. Ak máte tip, sem s ním ;-)
Odpovedať
1
2
6
Profilova fotka
ahoj, ja hladam tiez nieco podobne a toot som vygooglila :) je to celkom funny a zrejme nieco z toho vyberieme okrem peniazkov :) http://www.netradicne-darceky.sk/svad...
Odpovedať
Profilova fotka
este toto som nasla, http://www.kupma.sk/darcek/humorne-da...
Odpovedať
Profilova fotka
V Bratislave a okolí Chutná kytica. Síce mladomanželom nezostane (iba nádobka), ALE: dáte im kyticu aj dar v jednom, všetci budú nadšení, pretože pravdepodobne ešte takú ovocnú kyticu nevideli, a na hostine si všetci pochutia na výbornom ovocí a belgickej čokoláde. Hlavne v lete sme robili veľmi veľa kytíc na svadby a zákazníci boli veeeľmi spokojní ;-) Prinesiete proste niečo, čo bude každý obdivovať!
Odpovedať
my sme dali kamoske kusok meteoritu... mne to prislo ako uplna hlupost a moc som tym nadsena nebola, ale drahy na tom trval a nakoniec sa im to velmi pacilo, ze aky orginalny darcek sme im dali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme nasim znamym uz dvakrat darovali fotomozaiku. Ide o velky portret mladomanzelov, ktory je cely vyskladany z malinkych fotiek z ich minulosti. Ci uz su to ich spolocne dovolenky, akcie, vylety alebo cokolvek ine. Takto maju cely doterajsi spolocny zivot zachyteny na jednom obraze...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
Alebo originálny a zároveň praktický darček: uteráková torta :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my sme kamosom poskladali peniaze (origami - navod z youtubu) do tvaru siat, kosele a nohavic (vyzeralo to ako dve postavicky) a to sme dali do ramu :) velmi sa to pacilo :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
My sme sa viaceri kamarati zlozili na svadobnu fotobudku a bolo to super, skvely darcek. Starsi najpr okunali nosmi, ale po par poharoch vinka sa vsetci predbiehali v rade na fotenie a tie ksichty co hadzali a pozy, mega sranda :-D :-D Fakt zabava a novomanzelia sa vyblaznili tiez. Spravili si asi 50 fotiek, museli ich rodicia tahat prec, aby isli tancovat Este super vecicka, ze sme vsetci co sme sa fotili dostali svoje fotecky ale navyse kopia kazdej fotecky isla zaroven mladomanzelom do speci svadobneho albumu, kde sme im nechali odkazy a priania k fotkam. Takze im ostane nadherna spomienka na nas na vsetkych Brutal sa tesili ked si to pozerali na druhy den, takze vobec nelutujeme, ze sme nesli len do tradicnej obalky. Najma teraz, ked to nie je este take osuchane a caste na svadbach, tak to bolo super prekvapko. Viem poslat kontakt do spravy. Prajem vsetkym dokonaly den D. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Originaly svadobny dar su aj zive biele holubice. Je to obrovske prekvapenie nielen pre mladomanzelov ale aj hosti, ked ich po obrade pred kostolom alebo uradom caka par bielych holubkov v krasnej klietke. A do prihovoru sa da zakomponovat, kto im tento svadobny darcek pripravil. Vacsinou si to objednavaju kolegovci, alebo cele partie kamaratov, ked nechcu davat peniaze.... ;-)
Odpovedať
mne by sa páčil taký ten piknikový kôš :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@baluboy ahoj poslal by si my ten kontakt na tu fotobudku?
Odpovedať
@lenkasony mas v IP. papa
Odpovedať
@baluboy ahoj, vieš mi prosím poslat bližšie info k zapozicaniu fotobudky? Cena, mesto,... Ďakujem :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
My sme kupili 3l flasu kvalitneho vina v drevenej kazetea urobili nam aj originalnu eitketu + vygravirovali aj na kazetu venovanie. Kto ma zaujem, mozem poslat kontakt.
Odpovedať
Profilova fotka
...my sme dali urobit na velku drevenu tabulku 10 manzelskych prikazani no troska som to pozmenila :) a je tam krasne drevene srdce, mozu si to zavesit v novom byvani :) snad sa bude pacit..
Odpovedať
Profilova fotka
Náš kamarát dal na jednej svadbe píšťalku na psa jej a jemu vodítko, na inej dal valček na cesto jej a jemu lepiacu pásku .
Odpovedať
@guiseppinka nic v zlom, ... ale co mali povedat ??? ... ze draha, to co za hlupost si nam dala ?!?! ... ruku na srdce, chcela by si ty dostat "kusok meteoritu" ? :-D
Odpovedať
@jjarka tak tomu sa hovori originalita...ale sranda musi byt :-D
Odpovedať
@mo_tylik ale samozrejme, ze sme im dali aj peniaze. ten meteorit, dokonca aj s basnickou, bol len taka uplna malickost a naozaj uprimne sa potesila :-)
Odpovedať
@bzucka9 mozem poprosit kontakt, kde by mi spravili taku flasu :)
Odpovedať
@baluboy mozem poprosit kontakt na fotobunku? :)
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?