Svadobný dar pre rodičov

Ahoojte dievčence, nevestiičky :)) kupovali ste, alebo ste už kupili nejaký svadobný dar pre rodičov??
Odpovedať
ahooj my sme rozmyslali, ze im kupime nejaky relaxacny pobyt, resp vstup do wellnessu a nejaku veceru k tomu...a na svadbe im dame pernikove srdiecka ako podakovanie...tu na MS jedna kocka vyraba neuveritelne krasne :)
Odpovedať
kikiballa presne nad tým istým sme uvažovali aj my :)) relaxačný pobyt chceme dať spolu s priateľom ešte pred svadbou, a tie medovníkové srdiečka (mimochodom tiež sme našli pani na MS, ktorá nám to bude vyrábať) im dáme pri poďakovaní v sále :)
Odpovedať
teda baby nič v zlom, ale nie je pre nich dar, že ste našli svojho životného partnera a že sa vás v dobrom "zbavia"???? teraz neviem kto sa ide brať, či vy alebo vaši rodičia :)
Odpovedať
Profilova fotka
monka635 ... nejde o to ze sa ta "zbavia".... ale o to ze je to krasna prilezitost im opdakovat za vsetko co pre teba urobili.... od narodenia po situaciu ked si ty vytvaras novu rodinu.... ... my by sme s relaxycnym pobytom neuspeli..:D... ockom sme kupili drahu oblubenu flasku ( moj ocko ju otvoril az teraz na vianoce :) ) a mamkam presne na ich strunu co ich potesi...mojej mamke krasnu kabelku a manzelovej drziak na platmo malovacie.... povedali sme si ze kvetov budu mat plno co dostaneme my :D :))))
Odpovedať
@onicka249 @pulciatko.... podla mna to je zbytocne ,ked tak im treba teda podakovat na svadbe , ale dary nieeee
Odpovedať
Profilova fotka
ja to počujem napríklad prvý krát, viem že sa dávajú mamám kytice a otcom nejaká flaša alebo bomboniéra, ale že dary, o tom neviem. ale to je každého vec, každý má iné zvyky. keby bola každá svadba rovnaká, nebolo by to zaujímavé :-) Záleží trochu aj od toho kto tú svadbu platí, my si ju platíme sami, a nie je to lacná záležitosť a moji rodičia určite nečakajú, že im ešte budeme dávať nejaké dary, to by mi len vynadali :-) Niektorým párom to platia celé rodičia, v tom prípade by som nejaký dar určite riešila aj ja.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?