Svadobné dary pre skoro-švagrovcov. Dajte tipy

Profilova fotka
Ahojte. Chceli by sme skoro-švagrovcov prekvapiť originálnym svadobným darom...niečo vskutku vtipné :-D (niečo ako truhlica plná kameňov na základy domu...toto som videla v nejakom albume) Ak máte tipy, odkazy, fotky, tak sem s nimi... 8-)
Odpovedať
1
2
Kolegyna dala na svadbe truhlicu s peniazmi - mincami a do toho dali nejake goralky alebo nieco podobne. Vyzeralo to ako najdeny poklad.
Odpovedať
Tusim, ze niekto tu dostal aj zoskok padakom - samozrejme s instruktorom. Moj kamarat raz daroval aj let helikopterou, tiez sa to vraj neveste aj zenichovi pacilo. Podla mna najkrajsie je darovat spomienku, nejaku skusenost, lebo to ti ostane na cely zivot. ;-)
Odpovedať
A co tak im natocit nejaky kratky film? Mohli by to byt nejake zelania od kamaratov, kde by kazdy prihodil aj nejaku spolocnu veselu prihodu.
Odpovedať
Ahoj Holiska, s budúcim manželom sme boli na svadbe kamarátom a dali sme im "obraz zarámovaný" kde boli peniažky od SKK, CZ, EUR.... no rôzne meny a páčilo sa to... ;-)
Odpovedať
hej, s tymi peniazmi a la obraz som to uz aj ja videla. pripadne my sme davali kamosom do injekcnej striekacky zabalene peniaze ako financnu injekciu do manzelstva. dalej som videla peniaze podavane do balonov. my sme dostali kosicek spraveny z vyhernych losov a v nom boli nejake peniazky. a este sme dostali korelu, teda na party len fotku spravenu ako pohladnicu, potom nam bolo povedane, ze to nas caka doma :-) da sa vymysliet vela
Odpovedať
Profilova fotka
Nasim znamym sa priatelia poskladali na sialeny ohnostroj, svadbu mali kdesi na nejakom zamku a bolo to absolutne jedinecne.
Odpovedať
My s nastavajucim sme pred dvoma rokmi kupili nasim kamaratom osobnu vahu, s prianim napisanym na listocku "Aby ste si vazili jeden druheho po cely zivot".. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
postřeh z obchodu... ;-) pracuji ve firmě na zážitky a jako svatební dyry (když pominu svatební víkend, pro který si většinou jdou budoucí novomanželé :-) ) se dost prodávají: Zorb, skoky z letadla, vyhlídkové lety (letadlo, vrtulník, balón...), floating, jeden pár dostal lanový svět s kartičkou "alespoň uvidíte co jste si k sobě přivázali..." 8-) Budu sledovat a pak napíšu další postřehy ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
shaarka • Dnes o 09:21 baby, neviete o nejakych straaasne veselych daroch, zbytocnostiach, prekvapkach pre mladomanzelov - kamaratov? (okrem toho, ze dostanu obalku, tak nech to nie je suche, nech sa aj zasmeju)... nemyslim teraz na moznosti, ako im tie bankovky dat (obrazy a pod.), to nie je problem - budu v obalke. ale myslim na nejaky dar okrem toho - nieco, co bude mozno zbytocne, ale rozveseli to. dik za tipy :) bona • Dnes o 09:25 Uz som to tu raz niekde pisala..osobna vaha s prilozenym listockom "Aby ste si vazili jeden druheho po cely zivot".. shaarka • Dnes o 09:28 super, tak to je celkom fajn. dik
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja dostala od segry strasnej kyc, ale aspon jsme se poradne zasmali. Pri rozbalovani daru pustil na cd Uz troubeji...a my z krabice vytahli strasnyho porcelanovyho jelena v riji, takovy co maji snad vsechny babicky a prababicky doma na komode :-D . Manzela to nadchlo a doma ho vystal na cestne misto ]-( . uz se tesim, az me pri utirani prachu spadne x-)
Odpovedať
Profilova fotka
jinak kdyz mrknete na wewewe darky z vesmiru ce zet tak je tam takovy maly akvarko s modrym gelem a v nem ziji mravenci. To planuji koupit kamaradce jako zviratko do noveho bytu,...ona je na zviratka alergicka, tak mravenci to vyresi :-D
Odpovedať
takovy hovadiny sou mozna aktualne vtipny ale sou uplne k nicemu, me by neco takovyho spis nastvalo protoze je to dalsi kram k nicemu na vic ]-( tzn.ja bych se priklonila k daru ktery ti dva skutecne oceni a vyuziji nebo bych jim jeste lepe dala penize...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
a jeste me napada. On kolegy z prace jsem k nasi svatbe dostala nerezovou sadu na Petanque (nevim jak se to pise). na tom bylo nejvtipnejsi to povidani, co napsal a prilozil. Pry ty koule mohu vyuzivat ruznymi zpusoby od sebeobrany, po prevychovu manzela az po nezne hratky, kdyz manzelovy koule nebudou vdosahu :-D . kdo by mel zajem poslu presne zneni textu do IP x-)
Odpovedať
je tak ty koule to je dobry :) to se mi libi to se aspon vyuzije - mohla bych prosim pozadat o ten text do IP? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My dostali krumpáč a lopatu a mapu...a hezky jsem si museli dárek vykopat :-D Byla to nádherná stará truhla plná peněz, korálů, perel, vína, knih...atd. ostě pokal....bylo to od kamarádů a museli si s tím dát opravdu velkou práci!!!! Děkujeme! A také jsme dostali píseň...přínoloženou a nahranou pro nás k svatbě...:)
Odpovedať
Profilova fotka
Jelikož máme štěně loveckého psa, dostali jsme aport potažený zaječí kůží...(strýc je myslivec) :-D
Odpovedať
granta, jeeeeeeeeej, to je super. my by sme tiez taky aport potrebovali. nevies mi poradit, ze odkial? a kolko to stoji tak vseobecne?
Odpovedať
my kamarádům budeme dávat veliké prasátko a v tom budou 10ti koruny a 20tikoruny... chtějí peníze a dát jim třeba 2000,- do obálky mi přijde takové nemastné neslané..... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nedávno jsem někde četla, že teď frčí adopce stromů. Přijde mi to docela originální. Manželé si ho můžou i sami zasadit a pak se kochat tím jak vzkvétá. Taková paralela k manželství :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme dostali od kamosky tandemovy let, boli sme uplne nadseni a uz sa nevieme dockat spoznavania krasy paraglidingu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jojo...strom taky fajn...my jeden zrovna před týdnem darovali....čekají už miminko....a budují si bydlení...a jak se říká : postavit dům, splodit syna a zasadit strom! Tak dostali strom :-D
Odpovedať
:-D super. len nic z toho, co pisete, sa mi az tak nehodi, lebo ideme na nedelnu posvadobnu party kamosovi, ktoreho ja poznam len zbezne a aj moj manzel je skor jeho dlhorocnym znamym ako kamosom. takze nic osobne ani velke to nemoze byt. najskor by sa hodila ta vaha... alebo mozno petangove gule... ale este stale to nie je ono... este skuste.......... :-D d
Odpovedať
Profilova fotka
a co namiesto stromu nejaka pekna kvetina v crepniku?...
Odpovedať
Nazdarek , my jsme davali znamym fotoramecek na 3 fotky a do kazdeho okenka jsme dali bynkovku ... Na kazdym zalezi kolik tam posklada . Nebo fotoalbum , to se hodi vzdycky :-) K nasi svatbe jsme take chteli spise penize , ale nijak originalne jsme je nedostali . Snad neco jeste vymyslis .......................................................................................................................
Odpovedať
Profilova fotka
shaarka, bohužel tě zklamu, aport byl vlastní výroba... :-( My ještě dostali prasátko z porcelánu naplněné penězi a k tomu paličku na maso.... Prasátko jsme zabili, penízky utratili a paličku používáme :-D Ten nápad s tím stromem se mi moc líbí. :-)
Odpovedať
ten aport zavidim... IP
Odpovedať
Profilova fotka
nebo misto kytky v kvetinaci treba jen takovou tu hlavu z hliny, jak na ni roste pazitka (jako vlasy) :-D . a k tomu penizky do obalky
Odpovedať
My dostali penízky v různých hodnotách naskládané do desek pro prvňáčky na písmenka, bylo v tom symbolických 1001 korun a na obálce byl Pat a Mat z A je to! Můj první dojem byl - hele, nějaká vtipná příručka do života, ale to překvapení bylo úžasné. Pokud chcete darovat penízky, tak je spousta variant, jako třeba seskládané do tvaru kytky, čtyřlístku v rámečku na obrázky na klipsy. Já jednou darovala peníze ve flašce šampusu, byly přidělané zvenku v takových "kapsičkách", které jsem vyrobila z dárkového papíru. Na toto jsou dobré knížky Ozdobné balení dárků. Jinak jedné mé kamarádce, která si neřekla co chce, jsem darovala poukázku do solné jeskyně na několik vstupů pro oba, peníze mi nepřišly moc vhodné.
Odpovedať
My jsme kromě peněz dostali i pár věci do domácnosti, co mezi nimi ale vynikalo byl obědník - byl teda z dánska, v pastelových, takže vypadá moc hezky. Přišlo mi to hrozně vtipný.
Odpovedať
suik - prave dansky musi byt uplne super... ja som si niez vela danskych veci nakupila a som doteraz s nimi spokojna :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?