Svadobná kniha. Neviete, kde by som ju zohnala?

:-) Ahojte dievčatá... Mám otázočku, neviete níhodou kde by som zohnala svadobnú knihu??? Kamoška by si ju chcela kúpiť ale nevie ju zohnať....poradťe plosimmm.... ;-) ďakujem....
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Tak to by fakt zaujímalo aj mňa. Kde v Ba kúpim knihu hostí a pekný samolepiaci svadobný fotoalbum? Babenky, vy čo už máte svadbu za sebou, prosím poraďte nám.
Odpovedať
Profilova fotka
témy "Kniha hostí" sú 4: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... pozrite nejakú inšpiráciu... ;-) Svadobnú knihu - pripravujeme a zaznamenávame majú takmer v každom kníhkupectve. Svadobné albumy odporúčam Henzo, kvalitná a dobrá značka...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som ju dostala na Vianoce. moc ma potešila ;-) Ak budete mať záujem opýtam sa kde ju moja potencionálna svokra kúpila :-)
Odpovedať
:-) ste všetky milé ďakujem veľmi milé, veď aj mne sa zíde čoskoro... :o))) barborka dakujem možeš sa spýtať ????? ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Svadobnú knihu - pripravujeme a zaznamenávame mam aj ja. Kupila som ju v knihkupectve na Obchodnej - Svet knihy. Vedla je dalsie knihkupectvo, kde to tiez maju.. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
ahojte...o tyzden mam svadbu, dostala som darom knihu hosti a absolutne netusim co napisat na prvu stranu okrem nasich inicial.ako pekne naznacit hostom co s tou knihou maju robit.
Odpovedať
Profilova fotka
prosim, na co sluzi vlastne ta svadobna kniha ? a co je vo vnutri ? (ciste strany, riadky, nejake okienka...?)
Odpovedať
Svadobna kniha sluzi na zaznamenanie odkazov a priani od svadobnych hosti :) je to fakt skvely napad :) na Slovensko sa dostava viac menej potichucku, ale je to skvela vec, lebo ked uz budete sami, precitate si co Vam praju v klude a tak :) Ked sa to praje po obrade, nevesta so zenichom beztak vobec nepocuvaju a beru to jednym uchom dnu a druhym von :) ja len odporucam, videla som to na viacerych svadbach a ani na mojej to nebude chybat :) moja bude z USA, cize neviem ako to je na Slovensku. Tam je kazdopadne dost velky vyber a ma mi ju kto priniest, nemusim platit za postovne a pod :)
Odpovedať
a vo vnutri je to, co kazdy chce. Viac menej som videla take okienka, popripade dolu vpravo na podpis. Myslim ze kazda je ina :)
Odpovedať
ja som si urobila svadobne albumi sama, kedze som nemala chut vyhodit tolko penazi. bolo to trocha pracne, ale celkom ma to bavilo, obalila som take lacne za 90sk do vzorovanej bielej tapety (ale mala som na to kupenu aj peknu vzorovanu latku). a maju taku velkost ako potrebujem, kedze ja som nasla svadobne albumi, ktore boli dost male. (fotky este dolozim do albumu priprav) moj este schne. na prednu stranu som pod tapetu polozila vatelin a v strede vysrihla okienko. na pritlacenie papiera, aby to dobre drzalo som pouzila vela stipcov. na prvu stranu som prilepila vzorovany vykres, vyzera to velmi elegantne. takto si spravim aj dalsie dva albumi a knihu hosti. na tu som kupila din A4 zosit s tvrdou obalkou a rozrezala som to priblizne v strede, aby to malo podlhovasty tvar.
Odpovedať
Profilova fotka
a ma ju niekto odfotenu aj otvorenú??
Odpovedať
Neviete ci sa da ta kniha kupiť aj v Bratislave?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte dievčatá,nevie niekto,kde by som zohnala svadobnu knihu,hocikde na Slovensku,najlepsie v Prievidzi.Cez net sa dá,akurát tie vysoké ceny ma trocha prekvapili.Poradte,dakujem!
Odpovedať
Ja si myslím, že všetko čo má prívlastok "svadobné" - čiže od kytice cez oznámenia až po knihu hostí je zbytočne predražené... - myslím, že práve pre ten prívlastok! Kamarátka si bola vyberať svadobnú kyticu - tak cena za "svadobnú kyticu" bola napevno stanovená na 1000,- Sk a pritom keď nepovedala že ide o svadobnú kyticu, tak jej ju spravili o polovicu lacnejšie! Tak je to aj s tou knihou hostí... ja som tiež za "samovýrobu"... - dajú sa kúpiť aj "knihy" - resp. by som to skôr nazvala zápisníky, resp. pamätníky s peknou obálkou.. - a nikde predsa nemusí byť názov, že sa jedná o "svadobnú knihu hostí" - to si môžeš napísať aj sama na 1.stranu - ak chceš... a vyjde to oveľa lacnejšie ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
jenoveva • Včera ve 23:54 cavte nevesticky. Prosim poradte mi kde zozeniem svadobnu knihu . Videla som ju na jednej svadbe. Pisali tam hostia rozne priania pre mladomanzelov. danielkabn • Dnes v 07:14 Ahoj jenoveva,tak svadobnu knihu zozenies na strankach,kde predavaju svadobne doplnky,daj si do vyhladavaca svadobne doplnky a vyhodi par stranok..ale aby si nebola prekvapena,su strasne drahe. Mne ju kupila sesterka v Skotsku,kde zije,lebo tam je to lacnejsie omnoho aj v Anglii. U nas je vsetko,co sa tyka privlastku svadobna,nenormalne drahe kasparci • Dnes v 07:22 To máš danielko pravdu! Já přemýšlím, že kopíme nějaký pěkný sešit (s těma tvrdýma deskama, nebo jak má desky jakoby z ručního papíru) - všechno to je mnohem levnější a myslím, ž eto účel splní stejný. Adéla
Odpovedať
baby a kde tu knihu na hostine umiestnite??
Odpovedať
ahojte, baby ja som si knihu zohnala v BA v knihkupectve a stala ma iba 399 Sk teda nejakych 13,25 eur a to mi este povedali, ze mi vedia zohnat aj ine prevedenie.... Robi to este stale vydavatelstvo Fragment. Takze ziadne 2000 - 2500 korun ;-) cez vikend si ju hodim do albumu, takze sa mozete na nu kuk :-)
Odpovedať
http://www.martinus.sk/?uItem=62162 stoji cca 200 sk teda 7 eur. dnes som ju akurat drzala v ruke v pantha rei a bola celkom šikovna
Odpovedať
zuzkaba a k torom kníhkupectve si ju kupila, - kde sa presnejsie nachadza?
Odpovedať
chelonka na Kriznej ulici v BA, knihkupectvo ML, je to hned vedla T mobile.... viem to preto, ze hned vedla pracujem a baby su zlate, zozenu ti ak ju prave nebudu mat.... ja som brala poslednu, ale veduca vravela, ze by im mal prist chlapik s tovarom....
Odpovedať
dakujem velmi pekne, a baby poradte kde sa taka kniha umiestnuje, aby si ju vačšina ludi všimla, alebo kde si ju umiestnite vy na svadbe????
Odpovedať
chelonka bola si sa mrknut na tu knihu? uz mam jej foto v albume...
Odpovedať
Poradte mi kde dať svadobnú knihu, aby tam bolo dosť blahoželaní, na hostinu príde len okolo 30 ludí to sa mi zdá byť málo,chcela by som ju dať na úrade ale to as tam asi nehodí a ľudia by nevedeli čo sňou, tak ja neviem
Odpovedať
skaredekacatko moju knihu si zoberie na starost prva druzicka a tipujem, ze ked ludia uvidia pisat jedneho cloviecika niekam, tak sa budu pytat, ze co to je a ono sa to rozbehne akosi samo....
Odpovedať
zuzkaba ešte som nebola ale určite pojdem a to je dobry napad dat tu knihu nastarosti družičke - šikulkaaa :D
Odpovedať
dakujeeeem, som rada, ked niekto oceni moje kvality :-D ved predsa nechcem aby sa druzicka "nudila" ;-) este stale tam maju tu jednu, chodim okukavat, ci im neprisli este aj ine.. :-)
Odpovedať
jaaj tak takto ty rafinovane, no tak sa pojdem aj ja kuknut nech vidia že je zaujem nech objednaju dalsie
Odpovedať
hlavne taka carovna veticka sa musi pri tom povedat.... a to mate iba tuto jednu?.... :-D ale nie... som spokojna s tou co mam, nestala 2500 korun, za tie peniazky mozem mat 2 rozne druhy svad. knihy a este mi aj zostane na nejaku inu "nezbytnost" :-)
Odpovedať
no ty kokso 2500 je hrozne vela za knihu aj ja som take videla.
Odpovedať
no su to neuveritelne ceny.... sa asi zblaznili.... nuz svadba je fajn biznis pre niekoho.... ]-(
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?