Svadobná kniha hostí

Profilova fotka
Mali ste ju?,a koľko strán stačí keď budeme mať na svadbe cca 60 ľudí?,a kedy ste ju dávali počas svadobnej hostiny podpisovať?,oplatí sa také niečo vôbec mať?lebo čo sme boli na svadbách tak na žiadnej také niečo nebolo......
Odpovedať
@stano1202 aj my sme mali cca 60 hosti a aj knihu hosti, ja som to furt volala kniha staznosti =D a zavse som pripomenula medzi recou, ze ci sa uz postazovali do knihy :-) ... videla som, ze kniha koluje medzi hostami, ale kolko ludi do nej prispelo, to neviem ... kazdopadne dost a citanie to bolo prijemne a urcite bude mile pripomenut si to aj po rokoch :-) takze za mna "kniha staznosti" urcite ano, ale nenechat ju len tak niekde pohodenu, ... mozno nie je zly napad tym poverit druzbu, alebo niekoho zodpovedneho ;) no a stran ... co ja viem ? 30 musi byt dost ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som akurát dnes objednala :) myslím, že to bude pekná spomienka na svadbu a presne ako píše @mo_tylik - čítať priania po rokoch bude mať isto svoje čaro... :-)
Odpovedať
aj my budeme mať, bola som na jednej svadbe, kde to pripominal dj, takže ľudia sa len tak hrnuli :)
Odpovedať
no moj drahy nechel nikoho pustit domov, kym nam do nej nieco nenapisal:D
Odpovedať
To už je taká klasika dnes :)
Odpovedať
Profilova fotka
je to pekna spomienka na svadbu :-)
Odpovedať
ja by som sa rada opytala čo je ta kniha hosti? načo slúži? ešte som o tom nikdy nepočula ani nezažila na žiadnej svadbe. čo sa tam zapisuje? nejaká zábavná spomienka so ženíchom a nevestou? alebo sa do toho zapisujú priania do budúcna?? fakt netuším :)
Odpovedať
Ja všímam, že čoraz viac sa aj u nás už načínajú klasické knihy hostí nahrádzať Svadobným stromom a podobnými obrazmi, kde hostia zanechávajú svoj odtlačok v podobe listu alebo balónika a podpíšu sa k nemu. To je taká "novodobá" kniha hostí by som povedala :) Tiež je to zaujímavé, niečo nové, zatiaľ nie ešte tak okukané..... Aj ako svadobný dar sa to dobre ujalo. A aj hostí to trochu zabaví.
Odpovedať
Na kazdej svadbe, na ktorej som bola, mali inu knihu hosti. Na jednej tradicnu knihu s perom pri vstupe, na dalsej pisaci stroj s vlozenym papierom, potom sklenenu nadobu, do ktorej sa hadzali zrulovane papieriky/odkazy. My sme mali drevene srdiecka, ktore sa hadzali do ramu. Kazdopadne je to podla mna pekna spomienka, ale vela priestoru nereba, kazdy aj tak napise len par slov....
Odpovedať
Profilova fotka
tieto drevene srdieska vyzeraju zaujimavo, boli to drevene ci to sa mi len zda?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?