Poraďte mi please :)

Ahojte baby, poraďte mi please, či je vhodne kúpiť bytový doplnok ako darček na svadbu. Nastavajúci si akurát zariaďujú bytík a tak by som im chcela pomôcť ho zútulniť. Našla som stránku www.carovny-domcek.sk a majú tam krásne veci. Nemáte náhodou s nimi skúsenosti. Stále rozmýšľam či peniaze alebo niečo keď sa na to pozrú tak si spomenú na peknú chvíľu. díki za odpovede Domi
Odpovedať
Profilova fotka
@domkalomka zalezi akym stylom sa ich zariadovanie ubera...bola si uz u nich na navsteve? maju supermoderny dom/byt alebo skor old school alebo vintage? ak vies ako to u nich je, bytovy doplnok je ok...ak nie tak radsej daruj poukazku, napriklad do ikey tam si vyberu z kazdeho podla seba ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nefertiti ma pravdu, ak sa vies plus minus strafit do vkusu, tak je to fajn, mam napriklad krasnu vazu od kamaratky, skorosvokra nam dala na vianoce prekrasnu cierno-bielu servirovaciu sadu na sushi a moja mama zas nadhernu vintage drevenu skrinku na caje...ak poznas styl a vkus dotycnych, tak taky doplnok je krasna spomienka. Ale ak si nie si ista, tak sa moze lahko stat, ze im darujes lapac prachu, ktory skonci dakde v spajzke :-) ak im chces dat nieco, pri com si na teba spomenu, tak im skus k hotovosti, ktora vzdy potesi, dat namiesto kytice pekny kvietok v kvetinaci. Alebo im originalne daruj tu hotovost, napriklad v peknej drevenej truhlicke alebo v prasiatku, tiez budu mat spomienku :-)
Odpovedať
@domkalomka neviem no, pozerala som tú stránku a neprišlo mi to nijak zvlásť úžasné, skor taký gýč. Ako nápad to nie je zlý, ak poznáš ich vkus. Ja by som išla do niečoho originálneho, ak majú radi taký štýl, ako je na stránkach, tak by som pozrela bazáry, starožitnosti, aby to malo naozaj tú umeleckú hodnotu.
Odpovedať
Profilova fotka
@mimca77 tiez si myslim ze skor kvet, bonsaj alebo tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Darcekova poukazka je podla mna lepsi napad. Lebo dakedy si clovek aj mysli, ze pozna vkus a casto aj tak prestreli :)
Odpovedať
@domkalomka mne osobne sa viac paci darovat nieco konkretne ako peniaze, alebo poukazku, ale je velmi riskantne vybrat im nieco sama .. a nemozes sa jednoducho spytat? Kludne sa porad aj len s jednym z nich, nech je to pre druheho prekvapenie a vyberte nieco spolu. Pripadne im daj par tipov, co sa paci tebe a nech si vyberu z toho, alebo ti povedia, ze si uplne mimo a chcu nieco uplne ine :)
Odpovedať
Ďakujem baby. skúsim niečo vymyslieť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@domkalomka z vlastnej skusenosti, z vlastnej svadby ;-) ...peniaze...ja som sice od kamaratok peniaze nechcela, vlastne som nechcela nic, ale asi im bolo blbe prist s prázdnymi... tak sme dostali pobyt, servirovaciu supravu na zakusky, rucne malovanu porcelanovu kavovu supravu, dreveneho vtaka (zevraj ceska tradicia, aby nam neuletelo stastie, ale inak gyc nedkutocny) a podobne :-) za kazdy darcek sme vdacni, ale vacsinou su to veci, ktore bud skoncia v pivnici alebo ich ani nevyuzijeme...teda az na ten pobyt, ten ma obmedzeny termin ;-)
Odpovedať
@domkalomka ja by som na tvojom mieste dala paru peniaze, ani poukazku, ani ziadny doplnok do bytu nekupuj ..kazdy ma iny vkus a paci sa nam nieco ine .. ma tiez zariadujeme dom a chceli nam dat na svadbu nejake veci do domu, lenze ten si chcem zariadit sama a kedze sa tam za pochodu niektore veci menia, tak neviem ako presne to tam bude vyzerat ..... nakoniec sme dostali len same peniaze a tomu sme sa viacej potesili, lebo sme za ne mohli kupit, co sme chceli :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ak si zariaduju byt, tak sa im urcite hodila rohozka s menom. My sme taku dali tiez ako svadobny dar a mal brutalny uspech. Myslim, ze sa ta stranka vola urobradost alebo tak nejako. :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?