Označiť obálky s peňažnými darmi?

Profilova fotka
Ahojte nevesty, čo si myslíte o tom, ak sa pri blahoželaní a odovzdaní obálky na ňu napíše, od koho je? Nie aby som niekomu potom vyčítala, že nám dal málo (aj keď som sa stretla aj s tým, že hostia darovali prázdnu obálku, čo mi príde maximálne neúctivé), ale napríklad preto, aby sme to potom prípadne vedeli "vrátiť" na ich svadbe. Vďaka za odpovede :)
Odpovedať
to by si si musela nájsť niekoho kto bude poznať každého svadobčana a stál by niekde tak aby to nevypadalo blbo, aj moja svokra chcela mať podobný nápad ale som ju zrušila, že ako by to vypadalo, že hned tam niekto niečo píše akoby si zapisoval, neviem mne sa to zdá také čudné. Zo skúsenosti ti poviem, kto chce sa podpíše (do obálky s peniazmi vloží aj blahoželanie), tým pádom vieš od koho to máš a ten kto sa nepodpíše asi nechce aby si mu vracala potom peniaze (vacsinou to robia skôr už hostia, na ktorých svadbe si už bola alebo boli tvoji rodičia- moja skúsenosť) a k tým prázdnym obálkam, tak to ma dostalo, to už fakt človek nemá v sebe kúsok hanby, s tým som sa teda nestretla
Odpovedať
neviem preco sa ludia nepodpisuju ked davaju peniaze. ked tam uz nedaju blahozelanie, tak nech sa aspon podpisu na obalku. tiez som dostala nepodpisane obalky s peniazmi,a tak si mozem len domyslat kto mi to dal.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez si myslim ze je celkom logicke aby sa ludia podpisali na obalky...ved to nie je tajne :D
Odpovedať
No my tiez budeme mat poverenu tetu ktora bude preberat svadobne dary popripade obalky.a hned bude pisat mena ze od koho to je... a ked nebude vediet kto to je tak sa jednoducho opyta...mne to blbe nepride...pri tom mnozstve ludi co budeme mat tak je dobre matvprehlad co od koho je...
Odpovedať
Podľa mňa sa Ti väčšina ľudí podpíše, nám sa podpísal asi každý. Nepamätám si akurát, ktoré kvety boli od koho, ale obálky podpísané boli, resp. bolo tam vložené aj blahoželanie. Tú pani, ktorá bude stáť vedľa nevesty a písať na obálky mená, by som si asi odpustila, aj mne to príde čudné... Asi by som sa necítila dobre na svadbe, kde už pri gratuláciách na obrade niekto "kontroluje, či som odovzdala obálku s peniazmi". Potom by som sa bála, že ma budú kontrolovať aj koľko som zjedla koláčov....Ale je to len môj názor..
Odpovedať
myslim ze kto chce aby svadobcania vedeli kolko darovali sa podpise a kto nechce tych bude menej a myslim ze sa to da viac menej zapamatat.. kto mi dal obalku a neni podpisany? ;-)
Odpovedať
@aandrejjka ked ti davaju vsetci naraz, hned pozries ci je podpisany?
Odpovedať
@montrojruza niee akoze asi zalezi kolko hosti je ale povedzme ze zopar da obalku nie kazdy tak si pamatam kto mi dal obalku a ked nenajdem nejaku podpisanu viem kto asi chyba.. zalezi od poctu hosti :-D
Odpovedať
@aandrejjka ved to, zalezi od poctu, ked ma dievcina 100 hosti, tak dakujem pekne :-) a urcite sa najdu ludia co sa nepodpisu (aj ked nechapem preco to robia) a pozerat hned pri odovzdavani, ze ukaz kolko si dal? sa tiez nehodi. :-))
Odpovedať
@montrojruza ved jasne ja som to skor tak myslela ze ked ma niekto 60 hosti nie kazdy da obalku tak z tych co da sa vacsina asi podpise a co sa nepodpise tak si pamatam ze aj tento mi dal ale neni tu obalka od neho podpisana..
Odpovedať
ja som zažila na oslave (nebola to svadba), že pri odovzdávaní daru sa naň napísalo od koho je... a neprišlo mi to byť zvláštne. aspoň je vo veciach poriadok :-) smelo do toho :-) aspoň sa vyhnete do budúcnosti trápnym situáciám kedy povedzme tebe dal niekto do obálky 200 eur a ty sa na jeho svadbu hrnieš s 20 :-)
Odpovedať
Ja som mala par obálok, v ktorých boli peniaze,ale nebola tam pohľadnica, ani nič. Dosť ma štve, ze neviem od koho sú, takže ja by som to teraz spravila a vôbec neriešila, co si kto bude o tom myslieť.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?