Krabice na svadobné výslužky s rúčkou. Kde zohnať?

ahojte neviete mi poradit kde a za kolko dostat krabice na kolace, take s ruckou? diky moc
Odpovedať
Profilova fotka
Skus SOU potravinarske v Dubravke, napis Zebricke IP, ona od nich brala krabice :-)
Odpovedať
jablonka a ake by si chcela obycajne biele? alebo nejake farebne? lebo obycajne biele sa daju kupit aj v papiernictve ktore sa skladaju aspon u nas sa sdo takych dava.. ;-)
Odpovedať
Ano, Jablonka, krabice kupis i v kazdom dobrom papiernictve a potom ich poskladas. Maju rozlicne velkost, aj s ruckou, aj v Tescu som ich videla. Alebo sa skus popytat v cukrarni.....maju svojich dodavatelov.
Odpovedať
Nieeee, ja som brala z KEKO trading na Hranicnej...... cca. 7,-/kus. Su s ruckou.....
Odpovedať
tak obycajne biele, co by som mala vymyslat?
Odpovedať
zebricka a aka velkost?
Odpovedať
jablonka tie obycajne mozu mat 25x15 ak nie aj viac
Odpovedať
Profilova fotka
Aha zebricka promin. Som si to zle zapamatala ;-)
Odpovedať
a v metre nebola ziadna z Vás pozrieť co stoja? JA by som chcela v dvoch velkostiach (take mensie na 10 kolacikov - pre páry, a velke krabice na cca. 20-30 zákuskov pre rodiny) k.
Odpovedať
Macka, to nic, ja len aby neletela do tej Dubravky, chapes... Napis IP, co mas nove.....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
tiez by ma zaujimalo kde kupim klasicke biele krabice, kde mestim cca 20-30 zakuskov, tak ako aj katuska. Zhanam krabice BIELE... dostupnost v Trencianskom kraji niekde. dobre papiernictvo veru nepoznam ziadne :-S
Odpovedať
a kolko taka jedna krabica asi tak stoji?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som kupovala v metre menubox jednodielny , nie je sice velky ale taky akurat na vysluzku
Odpovedať
kuk na markbal, je to v trnave, najdes tam skatule na zakusky aj s cenou. v papiernictve, samozrejme, za dvojnasobnu cenu :-( ak by si to mohla kupit v tt, tak je to fajn. my sme mali odtial.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahojte kocky :-) Chcela by som sa vas opytat, kde v bratislave sa daju kupit krabice na vysluzky. Potrebovala by som obycajne biele, ale dost velke mnozstvo, videla som to napr. v tescu, ale 60 centov mi pripada dost vela...
Odpovedať
ja som objednaval krabice online.. je to lacnejsie, za kus som dala 0,19 ecka.. co je mrte rozdiel oproti cenam v kamennych obchodaakoch.. ;-)
Odpovedať
Ahojte, krabice maju aj v Sevte, treba sa spytat predavaciek, zvycajne ich nemaju vylozene. Maju dve velkosti, obe stoja do 50 centov.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme teraz kupili v metre, take akuratne, biele a 1 ks vysiel na 0,15 € takze super ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: anitka22 super cena...a to su krabice priamo na zakusky? a na kolko kusov?
Odpovedať
Profilova fotka
to: gaia: hej hej cena je fakt super 50 ks, 7,50 € ale niektorym nevestam mozno vadi ze nemaji to usko hore, no ale nam vobec nie, ci s uskom alebo bez :-N. Ano su to presne krabice na zakusky, torty a su v roznych velkostiach my sme kupili tie mensie (na kusy neviem) ale priblizne 20 x 25 cm... uuuplne postacujuce :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to: anitka22 dik za tip - preposlala som svagrinke ;-) ...aj si na to budete lepit nejaku vyzdobu?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, neviete mi prosim niekto poradit, kde by som zohnala plastove krabice na vysluzky? kedze to budem vozit, papierove su dost neprakticke... poprosim cez IP... dakujem
Odpovedať
no do plastovych by som moc nesla, uz aj preto ze to bude trosku drahsie, nez papierove. co tak najst krabice na vysluzky s hrubsieho kartonu. to by mohlo byt lepsie. ked ich budes mat bez rucky v pohode ich daj aj na seba.
Odpovedať
Profilova fotka
tym, ze tie zakusky budem brat cez 200km, tak nechcem riskovat, ze donesiem premocene krabice... vacsina vysluziek bude v krabiciach papierovych, ale par by som potrebovala aj plastovych a zatial co som nasla stranky boli balene po 500kusov... co by som neviem co s nimi robila... :-)
Odpovedať
ja som sa stretla s tym, ze vysluzky davali do polystyrenovych menuboxov, to su take do ktorych vam zabalia jedlo v restike, ked si ho beriete zo sebou. Su super v tom, ze to aj izoluje, cize sa v lete zakusky tak lahko neroztopia. A cenovo jeden vysiel na necele 3 koruny. :-) co je lepsie jak kartonove.
Odpovedať
my sme viesli vysluzky, teda asi 12 vysluziek 600 km a bolo to v maji. nic nebolo ani kolacom, ani krabiciam. inak k cene, nas vysly krabice na 0,21e (6sk), co je viacej ako 3 koruny. takze mozno sa oplati ist do tych polystyrenovych.
Odpovedať
Profilova fotka
to: gaia ano jasne, nieco si na krabice na vysluzky nalepime, nieco na sposob nalepky na svadobne vinko... ale urcite si to budeme vyrabat samy, na to sa uz tesim.... :-D
Odpovedať
alenka, my budeme vysluzky prenasat 500 km..... aj doteraz ked sme chodili na svadbu tak daleko, nikdy sa vysluzkam nic nestalo, ani kartonu, vzdy to vydrzalo presun a domov sme si priniesli mnam vysluzky.... teda 4 krat..... :-D :-D ja by som sa bala, aby sa mi to v plaste nezaparilo..... :-p
Odpovedať
vysluzka by podla mna mala byt, ale urcite nemusi byt plna krabica zakuskov, ale iba, aby si aj na druhy den hostia trosku sprijemnili den sladkym a my aby sme im k tomu dopomohli... :-) ale ak nebude, si myslim tiez nevadi...co bola v minulosti podmienka dnes platit nemusi:-)
Odpovedať
kohuticek, tiez som toho nazoru, moja mama tvrdi, ze tam musi byt aspon 30 kolacov, aby ju neohovarali..... :-D dam si vysluzky podla vzoru urobit a doviezt priamo od cukrarky, uz do toho nebude moct potom mama hovorit.... :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?