Chceme od hostí žreby namiesto kytíc

Profilova fotka
Ahojte nevestičky chcem sa opytat na vas nazor, s priatelom rozmyslame o tom ze na svadbu ku gratulaciam nehceme aby nam svadobcania davali kytice ale rovno ked nam daju peniaze v obalke chceme zreb, proste namiesto kytic zreb. Chcem sa oyptat ze ked napisem na svadobne oznamenia niekde na zadnu stranu chceme napisat Svadobcania nasi milí od zaciatku manzelstva chceme stastie mat miesto kytíc zreb nam mozte darovať, radost malú smiete ruzou bielou co v kostole najdete. Tie ruze chcem dat hlavne koli tomu ze ak niekde nestihne kupit zreb ma aj inu alterantivu co vy nato neurazia sa ho stia? Pridavam aj foto ako by to malo vyzerat v reali. Dakujem za kazdy nazor :-)
Odpovedať
1
2
@9kacenka9 za mňa nie
Odpovedať
za mna ano, teraz je to bezne uz to viacero známych takto mali.. ja tiež nie som za kytice, zreb vyjde lacnejšie a je tam ešte mozna aj vyhra ;)
Odpovedať
@9kacenka9 ja nie som ani za jedno, ani za druhé.
Odpovedať
ja mam podobny problem, tiez nechcem kvety, lebo neviem kam by som ich potom dala, cize uplne suhlasim, dobry napad. len ja rozmyslam ze by som dala text na oznamenie nieco ako: Nevestu namiesto kvietkov, potešia granulky pre psíkov. tie by sme potom chceli zaniest do utulku. ALE: netusim ako to budeme riesit "logisticky". ci nam to maju nosit na urad, alebo sa s tym tahat az na oslavu? poradte prosim.
Odpovedať
Profilova fotka
@maslenka tak potom nic ani kvetyani zreby ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy1377 tak toto uz vobec neviem ja by som tiez rada nieco pre zvierarka ale sto ludi sto chuti niekto nema vobec vztah k zvieratam radsej z tych zrebov kupim nieco do utulku a mas dva v jednom :-)
Odpovedať
@9kacenka9 žreby mi pripadajú absolútne nevhodné a kvety odovzdajú tebe ako neveste, budeš ich mať v ruke dve sekundy, kým ti ich niekto zoberie, dá ich do váz a o pár dní ich vyhodíš. Páči sa mi nápad @lucy1377, ona síce písala, že či budú granule ťahať na úrad, ale bude tam predsa aspoň jedno auto, nie?
Odpovedať
@9kacenka9 na tých žreboch predsa nemusíš nič vyhrať ;-)
Odpovedať
práveže poznám nevestu ktorej žreby takmer preplatili svadobnú cestu a to netáram, mne zas príde divnejšie tie granulky neviem no, @9kacenka9
Odpovedať
Profilova fotka
@maslenka no nemusim ale mozem z kvetov nebudem mat nic no zo zrebov mozem mat nejaku financnu vyhru ktoru mozem podarovat do utulku pripadne kupit nejake granulky... Je to kazdeho osobna vec dokonca som pisala ze ak by niekto nechcel zreby a nestihol by kupit nejaku kyticu tak v kostole budu pripravene obycajne biele ruze za symbolicku cenu...
Odpovedať
@9kacenka9 Ahoj svadbu som mala teraz v piatok k pozvánke sme dávali básničku že chceme ružu a stieracie losy. Samozrejme že som dostala aj zopár kytíc ale aj neskutočne veľa žrebov ( takmer nič sme nevyhrali :-D :-D ) ale všetci to brali s humorom a ruže sa mi už pekne sušia :-) Je to tvoja svadba tak si ju máš užiť a je len na Tebe ako sa rozhodneš u nás sa to zdalo ako super nápad a nikto nemal ani jednu námietku ;-) Teraz už len dostávam správy či sme vyhrali :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@gabik21 vidis 100 ludi 100 chuti kazdemu nieco ine :-) a vyhovej 200 ludom to je pocet mojich hosti na svadbe :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lenulka747 aspon ste si uzili kopec srandy pri tom stierani zrebov :-) trosku vzrusa naviac :-)
Odpovedať
@9kacenka9 aj moj pocet, ale ja žreby asi nebudem riesit pri pozvani poviem že nechcem ani kvety, ani dary, ani peniaze..proste len chcem aby prisli lebo viem ze pre niektorych bude aj to vela prist vobec aby boli somnou. Ale zreby su uz celkom zabehnuté vela ludi o nich vie, robim v jednom obchodiku a vela ludi mi to aj vravi ze mladí chhcu zreby a nic zle na tom nevidim, su to peniazky ktore moztes nastierat ;)
Odpovedať
@9kacenka9 Ano ano ešte ich zopár mám :-) a kvety by som si poriadne ani neužila a celý tyžden len triedila a takto mám obrovskú kyticu ako spomienku ...
Odpovedať
@9kacenka9 vieš, mne to pripadá, ako by si z ľudí chcela silou mocou vytiahnuť peniaze a to sa mi nepáči. Možno to tak vôbec nie je, ale tak ako to cítim ja, tak to môže cítiť polovica hostí. Ja som bola na svadbe v sobotu, kvety priniesli pred kostol len ľudia, ktorí prišli zablahoželať, nie tí, ktorí boli na svadbe.
Odpovedať
@lenulka747 samozrejme, že by som nemala ani ja námietku, je to netaktné, ale myslela by som si svoje, tiež sa nedozvieš, čo si v skutočnosti hostia mysleli. Sušenú kyticu tiež raz vyhodíš a možno tie granule by boli užitočnejšie.
Odpovedať
@maslenka ved to ze urcite tam bude auto, pripadne by sme vedeli zabezpecit aby nam ich odniesli rovno domov, zatial co my pojdeme na oslavu, co je inak cca 10 km, takze budeme musiet aj autobus zabezpecit. @9kacenka9 celkom sa mi zacina pacit aj napad so zrebmi :) este to navrhnem drahemu :) @lenulka747 dufam, ze aj nasi to zoberu s humorom :-D inak ja sa najviac obavam toho, ze kazdy aj tak odignoruje ze chceme bud tie granule alebo zreby a aj tak sa 70 ludi dovali s kyticami.. ci myslite ze nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@maslenka u nas je to trochu inak kazdy kto pride na svadbu a to vsetci pozvany hostia u nas davaju kvety resp. kazda rodina kazdy par dava za seba... vravim ze ak sa im zreby nebudu pacit nemusia mi ho davat(ja osobne som dala aj ruzu aj zreb a vyslo ma to na 4e )...niekto sa citi zle ak ide zablahozelat mladomanzelom a nema nic v ruke tak mozu dat ruzu co bude v kostole je ine je mat 100 ruzi a 100 kytic...
Odpovedať
@maslenka Neboj viem čo si hostia mysleli každú jednu pozvánku som odovzdala osobne a hostia mi vraveli že aj oni si kúpili pre štastie a ano kyticu vyhodím RAZ .... a ked budem chciet kupit granule do utulku alebo pomoct tak to urobim sama a za svoje peniaze a nerobi mi to ziadny problem :-) A keby si aj niekto pomyslel svoje tak to je jeho problem lebo to nieje jeho svadba a nemusi to kupovat keby nechce ....
Odpovedať
a dokonca sme nechceli ani žiadne torty a zákusky a všetci to pochopili :-) ak Budeš chciet pre inšpiráciu básničku pošli mi správu :-)
Odpovedať
@lucy1377 ja si myslím, že nie, pred necelým rokom som bola na svadbe a nevesta so ženíchom keď nás pozývali, tak hovorili, aby sme nenosili kvety, že je to škoda, ťahať ich tam, potom z miesta svadby do miesta ich bydliska, čo nemusia prežiť. Neprišli sme prví, ale medzi prvými a okrem ľudí, ktorí neboli na svadbe a prišli im zablahoželať, kvety nepriniesol nikto. Naši známi pridali sumu, ktorú by trepli za kvety do obálky, ja som upiekla tortu.
Odpovedať
@lenulka747 nezmýlila si si ma s niekým? Prečo básničku na inšpiráciu? Na akú? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy1377 noo ved vravim teraz tak premyslam idem na svadbu nastajlovana krasne oblecena pekne saty pekne topanky krasna kabelka a v druhej ruke sacok granul :-) nie som proti ale mylsim ze toto by vela ludi odignorovalo zato zreb daju do obalky a ak budete mat stastie mozno nieco zotriete a za tie peniazky mozte kupit nejake granulky pre psikov osobne viem ze v utulkoch nedavaju hocijake granule. Maju svoje overene znacky kedze v utulkoch su vacsinou chory psikovia ktory potrebuju aj lepsie granule uz ked k tym granulkam :-) ale samozrejme kazdeho osobna vec :-)
Odpovedať
@maslenka Ale ja som ta tam neoznacila ale v komente nad tym :-) ja sa nechcem vadit ani nic len kazda z nas zdiela iny nazor ja to uplne chapem .... a v podstate kazdy ma inych hosti na svadbe ja som ich poznala a vedela som co mozem cakat .... a preto mi mozno cely den vysiel tak ako som si ho naplanovala az nato ze to rychlo ubehlo ale to uz nezmenim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenulka747 ani my nechceme torty ale to uz povieme osobne mylsim ze toto pochopia :-) tortu budeme mat jednu a to svadobnu :-) mame podobny nazor :-)
Odpovedať
@9kacenka9 no asi mame tiez sme mali len jednu a druhu do vysluziek s takou istou prichutou .... z torty aj zakuskov nam aj tak este kopec zostalo :-)
Odpovedať
@lenulka747 sorry, ja som si myslela, že si si ma s niekým zmýlila. Ja sa tiež nechcem vadiť, to naozaj nie, nerobím to ani v bežnom živote, som flegmatik, nech si robí každý čo chce, iba som napísala svoj názor. Pekný večer.
Odpovedať
@9kacenka9 ved presne toho sa bojim, ako mne osobne by to problem nerobilo zobrat 2 kilove vrecko granul, ale poznam svoju rodinu :) asi to doriesime tak, ze tam dam len aby nenosili velke kytice, bude stacit ruza a pripadne tie zreby. @lenulka747 mohla by som sa potom pripadne ozvat s tou basnickou? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenulka747 pred rokom sa mi zenil brat a skoro cela organizacia svadby bola na mne...ked som to potom mala vsetko znasat torty kvety kolace vtedy som si povedala ze na svoju svadbu vymyslim nieco jednoduchsie tak preto som sa rozhodla tak ....ani kvety (ked tak iba jeden) ani torty (iba svadobna) a na vysluzky uz bude zabaleny kusok torty v krabicke...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?